en helt okej dag faktiskt

då var det måndag igen. började kl 8:00 vilket är en ren slavtid. usch, vilken gynnar det egentligen att börja så tidigt? ingen kan väll gilla det? menmen får väl försöka vänja mej. på bilden som jag har gör vi 4 ansikten som ska va perfekta typ haha, han ska betygsätta dom. och mina ansikten är så grymt snygga o fräcka, men jag tror ingen förstår sej på mitt sätt att måla. alla bara, men va fan Daniel, du bara kladdar. men hallå!! det är konst.  vilka gillade Picasso från början liksom. :P haha

hade redovisning men Elin idag med på engelskan. vi har jobbat i en o en halv lektion med advertisement, lite små kul ändå. men redosvisade om det ialla fall. vi gjorde reklam för en nu milk, haha. rosas milk faktis that was ecology och så. tror den skulle vara grymt gó ifall den fanns. :P men den gick bra i alla fall blev inte så fruktansvärt lång, menmen, alla förstod.

sedan har jag fått reda på mitt matteprov, haha suck, 2 poäng från VG,... Varför!! jag kunde väl ha fått VG. vill ha bra betyg men det går ju inte. hoppas nationella nästa vecka går mycket bättre:D
 imorn är det sovmorgon så det blir o sova, UNDERBART


//D

söndag

japps, då var det söndag igen. shit va tiden går fort, men gu va skönt det är. hehe snart jullov:D

idag ha jag inte gjort nå speciellt. var o tränade imorse. helt själv vilket var lite trist. menmen.. sedan åkte jag iväg till min moster o ja o kussen hade pizza kväll framför tv, underbart:D min andra kusin skulle ha klippt mej idag men hon kunde inte så vi fick skjuta upp det:/ hoppas det blir snart, behövs verkligen.

//D

nu var det ett tag sen.. igen...

ja nu var det ett tag sen man skrev här.. shit har haft så grymt mycket att göra.. i skolan alltså. det blir ju aldrig mindre känns det som... menmen nu är det helg snart igen vilket ska bli grymt skönt...

igår fick ja reda på att jag fick VG på en bokanalys vilket jag är rättså nöjd med, var ganska nöra till MVG tro ja. sedan idag fick ja reda på att jag fick VG på Naturkunskaps provet med.  3 poäng från MVG vilket suger. såå nära. men ändå så långt borta. men jag är nöjd ändå.

Vi har en lungt vecka med friidrotten den här veckan så har bara tränat i måndags... idag skulle vi haft matlagning, lära oss om kost och så. men kocken blev sjuk så vi fick skjuta upp det. så ja gick hem direkt efter skolan, tror det var första gången på, ja kanske ändå sedan jag flyttade hit. men gud va skönt det var haha.. lungt o skönt. ingen stress och man kan göra sina läxor:)

men nu tror jag att jag ska göra lite mat, börjar bli små hungrig.

//D

En dag, full av äventyr

härligt, back in sundsvall., sådan skön dag det varit, låg och drog mej i morse och käkade en lååååång frukost. gjorde toast:P mums... sedan went mamma o jag till birsta för att hämta min mobil....igen... shit tredje gången, hoppas den funkar nu, annars vet ja inte var jag gör. men i alla fall så åkte vi till elgiganten och där var det helt tomt. ja ba men hallå? var är alla. sen såg vi på dörren att det var stängt där. fan tänkte jag, får jag inte min mobil nu eller!! men sen såg vi att dom har flyttat. hahaha. så vi åkte runt i cirka 5 min och letade efter elgiganten och sedan fann vi det. mitt framför näsan på oss:P så nu har jag den...

sedan tidigare. nämligen igår åkte jag ju buss, sedan tappade jag mobilen i golvet o sprang o letade den i bussen typ haha, men i alla fall så när jag hittade den så stod det att jag skulle slå in pin koden igen, jag ba, okej visst likosm. men sen kom jag på, shit, va fan är min pin kod. så försökte 3 gånger och kortet blev spärrat, men nu funkar det igen:D

om vi fortsätter min dag så åkte mamma o jag ner på stan, jag köpte ett par jeans o en stor kofta typ:P skit mysig. haha. sedan var vi och fikade, tror det var första gången på år mamma o jag fikade så det var najs..

med det var väl det mest intressanta som hänt mej idag. imorrn så träffar jag jessica o edlund på stan en snabbis. johanna kunde tyvärr inte:/ aja hon kanske ändrar sig vem vet.


//D

FIG fest

igår var det FIG fest -------------> lite annorlunda --------------> men jävligt kul


//D

prov idag

japps då hade man sitt naturkunskapsprov. shit det gick ju bra.. känns som det i alla fall, svarade på alla frågor och det kändes att det mesta var rätt. så får la hoppas att resultatet blir lika bra som jag känner hehe..
provet började kl 8:00 men jag var klar kl 9:00 haha och vi hade 3 h på oss. men jag slarvade verkligen inte, men provet gick liksom fort.
 
sedan åkte jag iväg till bosön och körde ett pass. var rättså skönt. sedan såg jag Ola Rapace, han som är med i Wallander bl.a. menmen. sedan åkte jag hem och lämnade den tunga väska och sedan hoppade jag på nästa buss och åkte vidare till Gångsätra.. vi skulle fixa till "banketten" som är imorrn. guud va tråkigt haha, men får se om man går.

men så har min dag sett ut typ. inte nå speciellt... nu ska jag bara softa framför tv:D

//D

ojojoj, herregud.

Shit. va längesen det var jag skrev här nu. men ha verkligen inte haft tid. har knappt varit inne på datorn. har så gräsligt mycket i skolan nu. prov och läxor hela tiden. varje dag, varje vecka känns det som. gillar det vekligen inte, hoppas det blir bättre snart.
Imorrn har jag Naturkunskapsprov, hela A kursens betyg kommer att sättas på det här provet, och vi läser bara A. hjälp, hoppas det kommer gå bra. känns ändå helt okej, menmen det visar sej. ni får hålla tummarna:D

hörde nu i veckan att Edlund ändå kommer ner hit till Stockholm när han ska "praktisera". han ska vara på FIG:et hehe, shit kul det ska bli. :P får han se lite hur jag har det och så. han ska bo hos min moster, måste ringa henne och dubbelchecka och så att det går bra, haha.. men det skulle det göra har hon sakt:P så snällt.

men nu ska jag små plugga lite till så att det verkligen sätter sig i hjärnan. hoppas det gör det!!

//D

Kladdkaka:P

ännu en dag på lovet. och vad har man gjort... joo, haha varn nere på stan med Edlund en sväng, det var lite små kul. vi gjorde inget speciellt. snackade o käkade en McFlurry, mums. jessica o johanna fick vi tyvärr inte tag på, tråkigt, men vi får ta det nån annan gång..:)
sedan var jag hos moster o hjälpte henne med kladdkakan som vi ska äta ikväll, de såg grymt goda ut, så ska bli köng o äta av dom sen.- min moster fyller år på lördag men vi ska fira henne idag, så det är därför jag hjälpte henne o så. ska dit nu snart så ska göra mej iordning o se "vacker" ut om man nu kan, hahaha...

//D

RSS 2.0