bruuun

ännu en härlig dagoch såklart njuter jag av varje sekund. sitter just nu ute och det är ju fan härligt att man kan logga in på datorn, haha nörd !! pappa och gunilla springer runt helt crazy eftersom släkten kommer vid 5 och ska fira mej hehe. ska bli soft, undrar vad man får (A)

beställde precis ett abonemang på telia, max25 heter det, verkar fan toppen! betalar endast 49kr/mån o får 5000 gratis sms och ringer gratis till telia o halebop o bara 39öre till alla andra. haha värsta reklamen telia får men va fan, comviq kunder, byyyt!! så mycket billigare  och täckningen äger.

nu längtar jag till mat och jordgubbstårtan, ska b li så grymt gott. dock lite less för det r slut på helgen snart och en ny jobbvecka börjar. aja för tänka på alla pengar jag kommer att tjäna, för det kommer bli en hel del :D

//D

Härlig stranddag

äntligen en solig och slapp dag. har legat på bänkåsviken hela dagen. en yber soft sandstrand, inte alls för mycket folk heller så det var härligt ! just nu sitter jag på pappas altan och solar lite, soft batt kunna ta ut datorn, gaah men är en lite nörd xD sitter och dricker rosévin i allafall, gott !!!

imorgon kommer farmor och farfar + camilla o johnny o kussisarna. då blire tårta och mitt 2:a födelsedagsfirande:D men innan de kommer ska jag hinna sola mer måste fan passa på nu på helgerna, går ju inte på vardagarna eftersom man jobbar, blääää.




//D


Myndig

då va man myndig också, känns helt rätt ! detta har man väntat på länge. dock längta rjag till sthlm så det kan bli lite röjj!!

gårdagen gick till såhär:

kl 06:00 ringde väckarklockan (jag jobbar ju). jag jobbade till 11:30 då min moster bjöd mej på födelsedagslunch, mamma o karro var där med:D haha. roliga var att moster hade såklart "pimpat" borde med flaggor o serpentiner så hon sa till en som jobbade där att hon ska plocka undan det efteråt. hon spom jobbbade frågade.
- är det någon som fyller år?
ja svarade.
- ehm... det är jag hehe...
grattis sa hon o började snackade lite, men egfter 10min då vi hade börjat ätit kommer en annan som jobbar där främ med en fruktdrink, den bjöd dpm på! naaajs. var grymt god, vattenmelon eller något sånt. mums.

jag fortsatte att jobba till 15.30 ungefär få då stack jag till busstationen för att hämta mormor. vi for upp till lägenheten och nu började firandet lite smått ! god mat o trevligtsällskap + vin och öl till mej (A)... avslutades med tårta och presenter, fick av mormor en silver kniv (varje jul och födelsedag får vi barn silverbestick utav mormor, väääldigt fina! ). åpengar av mostrarna och en ipod-högtalare av hans och mamma o alla syskonen :D yes haha var ju bara det jag hade önskat mej så kul man fick en sån.!!!
kl 21 så stack jag o syrran ner på stan och mötte en victor, vi drog på irish, en pub i sundsvall. därbeställde jag någopn drink o vi satt o snackade, mycket trevligt. sen drog vi på svenssons o tog en drink till. dock åkte vi hem efter det, alltså 23.15 eftersom karro skulle jobba.. komplicerat men aja. så det va lite otaggat att åka hem redan dåe. men va mys ändå :) får festa en annan gång haha..

idag blir det sola hela dagen :D

//D

övertid

JObbade övertid idag på jobbet, till18:30. trodde ddet skulle vara jobbigare än det var. så det va skönt:P tjänade extra pengar med, TOPPEN !! fick en lite utbildning om årsredovisningar, haha jävligt krångligt så kommer göra bort mej totalt tror jag. en massa siffror och text som man ska hålla koll på....:/  men skönt att ha mer jobb iaf. för årsredovisningar finns det mycket av!!

snart kommer moster o då ska vi ner på stan och äta glass:D myys juh! sånt skönt väder juh, måste passa på :D

Failigt värre

Soligt och härligt väder, dock var man innte i betongbyggnaden och jobbade. failade stort på en grej imorse. jag avregistrerar ju företag, och när jag gör det måste jag kolla att ALLA bolagsmän har skrivit under annars skickar jag ett meddelande till dem. idag skedde ett sånt fall, jag sa till kompisen att
-visst ska jag skicka ett meddelande till denna, hon ba,.. ja det ska du svarade hon.
på nått vis fortsatte jag och jag avregistrerade företaget, DET SOM MAN INTE FÅR !!!! gaah, svettades lite där, men sprang till en som kan typ allt, men hon visste inte heller hur man skulle göra. jag blev nervös men hon ringde runt. det gick att fixa men mycket arbete krävdes så skämdes lite där :/ ska föröska att ALDRIG göra om det igen.

gymmade idag o shit va mina armar är möra, haha går knappt att lyfta dom. köpte även en massa protein-saker på nätet nyss, så nu jävlar. biff daniel, here i come !!

//D

Things to do

Planer för idag:

kl 13.15 träffa Philip
kl 14.00 gymma
kl (runt 16.15-16.30) träffa karro för myyys på stan :D

japps det är dagen schema. bussen går alldeles strax så ska ge frillan en sista touch sen drar jag iväg. ska bli skömnt. komma ut lite, o nu är vädret så underbart ! blå himmel och värme i luften. shorts o tisha på, nu är det SOMMAR !

har funderat på mitt mål, asså för att ja ska orka jobba hela sommaren har jag kommit på ett mål för vcad jag ska göra med pengarna. det jag har kommit fram till är att jag ska åka bort, långt bort från sverige på en skön semester. men ingenaing om vart. det kommer att ske troligtvis på höstlovet och just nu funderar jag på Thailand. skulle vara helt fantastiskt ! så just nu lutar det åt det haha.

Midsommar firande och annat smått o gott

Liten dålig uppdatering nu, but i have my reasons......

Igår så var det ju midsommar som alla vet. jag firade allt hos min mormor. var väldans mysigt men ack vad trött jag var. Vet inte vad som hände, men var helt slut då jag gick upp men det gick inte att sova. låg och grubblade hela natten men ingenaing om vad :S skumt. iallafall verkar det inte bara ha varit jag som var helt slut, utan ALLA satt och gäspade hela dagen:P så det var ett jävligt otaggat gäng man var med. kan ju inte säga att jag var bättre:P

pratade med Madde igår, fan va mys det var att höra rösten på en bekant. gaah saknar er på Lidingö. fan asså. hon hade dåligt batteri med så det bröts :/ suck* hon var i skåne och firade midsommar iallafall

idag vaknade jag upp mycket piggare, kl 11.50 satte jag och karro oss på bussen tillbaka til "storstan" sundsvall. skönt att komma tillbaka och är ensam hemma med. ganska skönt det med eftersom det är så lugnt! har inte gjort mycket idag, sett en massa avsnitt av den nya serien Privileged. en AS grym ny serie, haha fan så bra. en mix utav Desperate housewives och Ugly Betty, alltså den passar mig :D

imorgon är det söndag och min enda plan är att träna, blir gym men glömt vilken del av kroppen jag skall göra. m,en har det uppskrivet någonstans så det ska nog vara lugnt.

//D

Min 3:e dag:D

NU känns det som man har kommit in i jobbet lite. tycker att jag lär mig ganska fort och det känns toppen! fått nya uppgifter vilket jag uppskattar eftersom att det inte finns alltför mycket avregistreringar så sitter mest och "rullar tummarna". Dagarna går så segt då man inte gör något! hehe. vi hade midsommarlunch idag på jobbet, fick kycklingsallad och en glass b.la. var så gott, sen har det varit sånt härligt väder juh. hehe

har köpt gym-kort med, på Gold's Gym. helt okej gym faktiskt, har de flesta maskiner och än så länge, inte varit proppat med männsikor. härligt! idag blev det rygg, axlar och triceps i alla fall så är lite små tungt att skriva haha ...

//D

Första arbetsdagen

min första dag i arbetslivet. kändes helt okej faktiskt att jobba på bolagsverket. var inte allför svår uppgift som jag hade. jag sitter på avveckla avdelningen. har världens roligaste "mentor" sandra heter hon. hon sitter bredvid mig i alla fall och hjälper mej med allt. känns toppen! jobbiga är bara att det är hela 8 veckor kvar nu! men får försöka hitta ett mål för pengarna. just nu lutar det åt en utomlandsresa:D hehe..

har köpt ett gymkort med. gold's gym heter det. cirka 150 meter fån jobbet vilket blir perfeklt. då kan jag träna efter jobbet likosm! naaaajs.

//D

Dag 2

Dag två som funkis. hade hoppats på en bättre dag, dock försvann mitt hopp redan då jag öppnade persiennerna imorse. det SPÖ REGNADE ute. fy fan asså. hade regnjacka och paraply och allt.paraplyet förstördes på en gång då jag var ute typ! råkade jag att trampa i en vattenpöl så skorna + strumporna blev dyng blöta. då jag kom hem kunde jag vrida ur vatten ur dom! blää...

jag har varit blöt från topp till tå och med en temperatur på 8 grader kanske gjorde att man frös. frysit hela dagen! på slutet domnade fingrarna faktiskt. är så rädd jag ska bli sjuk tills första dagen imorgn....

imrogon börjar ju jag attjobba :D är nervös men samtidigt ser jag fram emot det. ska bli najs o tjäna lite pengar. sen är det ju en erfarenhet, merit i CV:et samt en inblick i juridiken (förhoppningsvis). ska skriva im min första dag imorgon, I promise.
sen fikade jag med en grabb vid namn Philip, mycket trevlig kille. jag drack en smoothie med hallon och guava, var grymt good:D

//D

funkis dag

Funkis idag och tråkigare saker får man leta efter. var kallt och inga anmälda så väldigt få prisutdelningar. man bara satt där. väldigt soft men för soft typ. om ni fattar xD hade rolf som kompanjon och han ahr man inte mycket att säga till. (65 årig gubbe)., imrgon dock är lovisa vid min sida så tror det kan bli lite roligare då, HÅLLER TUMMARNA!

fick skjuts av edlund me bilen ner på stan för att åka till karro. ahha så kul, känns så skumt att daniel skjutsar en, men as najs!. iallafall skulle jag vänta på bussen för karro hade kollat upp tider och allt. men det visade sig att hon kollat fel så jag skulle stå där o vänta i 1,5 h! efter många om och män började jag att gå till karro. hon bor i sidsjön, kanske 4 km! långt iallafall.. och hade så ont i fötterna och inte blev det bättre av att gå hehe.

ingen träning idag heller:( känner mej så fet! försöker tänka på vad jag äter verkligen. ända saken ja kna göra för att inte bli tjock..:/ men imrogn ska jag föröska ta mej ut och jogga i allafall. det e bra:) hehe. måste fixa gymkort med! men så segft:P haha...

//D

Fredags myys

Fredagen har passerat och vad har hänt? jo.. imrose kl 9.00 var jag på skönsbergsskola där min lillbrorsa går (gick), han hade avslutning så var där och såg på när alla barn sjöng. haha var lite må kul o se:D sen såg man gamla lärare som man haft dock sa jag inte hej, gillade dom inte när jag gicvk där, så varför skulle jag ??..

vandrarde ner på stan för att fixa mobilen, letade efter den jävla telenor butiken men det visade sig tillsist att den inte fanns på stan utan på ett annat ställe. så åpkte hem. på bussen hoppade edlund o en som hette annika in. snackade lite me dom, kul o se ett bekant ansikte:D

väl hemma hos pappa hade jag trott v skulle fika och allt eftersom de hade sagt så. allt blev försenat så linda, jag o johan tog en promenad till birsta och då passade jag på att gå in i telenor-butiken. men de kunde inte hjälpa mej typ men skulle ringa på måndag... promenade tog 60min kanske och har nu blåsor och skoskav på fötterna. usch! inga vandringsskor som jag hade på mej xD

imorgon skajag vara funkis på friidrotten. prisutdelare skall jag vara, usch så segt! vill inte men kul o komma ut ur lägenheten och göra nått. samtidigt träffar man lite folk som man kan snacka me.

//D

Mobilkrångel jämt

Mobiler, blir helt cp på dom! alla krånglar. eller det känns som bara mina krånglar! lämnade in min nya sony på lagning så fick en lånetelefon. nu har lånatelefonen gått sönder! helt galet. har bytt mobiler o lämnat på lagning nu 100-tals ggr. ja gör inge fel med dom. typ klappar och smeker skärmen. är aldrig aggresiv! men fan heller. går sönder ändå :/ blir så LESS!

ska gå ner på Telenor affären imrogn och kräva en nyy!!!! (gör detta imorgon, wish me luck!)

var och handlade me mamma nyss, ska ha mys-middag och samtidigt ska jag kolla på supersize vs superskinny :D as bra program, inte sett det på 1,5 år tror jag så ska bli så grymt soft. haha. diggar "hälsaprogram". I like them. kompisarna på Lidingö tycker jag är kokko som tittar på det, men kan inte hjälpa.... typ generation fett och vi äter oss till döds.. fan älskar att titta!!:D

imrogn går lillbrorsan ut 5:an tror jag. så då blir det grillning och så hos pappa. ska bli myys. men först skall jag ner på stan och fixa mobben som jag skrev där uppe, sen skall jag föröska springa lite. får ju jogga nu! max 10 min....:/

//D


studenten igår då

studenten igår var väldigt rolig. träffade många nya ansikten och så.. (lindas kompisar) .. de var så på att gå ut då ja fyller 18:D så lät härligt tyckte jag haha. träffade en jag kände igen med. mathias eller så hette han.. gick i friidrott ett tag innan jag flyttade till lidingö haha. kände igen honom sen sa han.. eyy hur går det me friidrotten. då hajjade jag till:P

idag har jag ingenaing om vad som händer. träna lite tror ja. men kom på att jag har glämt mina träningsskor i sthlm.. damn! blir lite allmänstyrka hemma då kasnke. saknar stockholm lite, alla kompisar och allt. de gjorde nått igår (vet inte vad), eller tror iallafall de gjorde något. haha aja.

//D

Student

Nu är man i sundsvall hehe kom igårkväll,.. Känns som det var ett tag sen man var här.. sitter just nu ensam o gör typ inge haha segt men ska snart göra iordning mej. studenten alldeles strax, eller pappa kommer och hämtar mej typ. ska bli kul faktiskt, vädret suger! men blir nog jävligt roligt ändå. min outfit är grym!!! (A) höhö.

igår fikade jag med madde x 2 o sophia. Var lite tråkigt att lämna sophia, sista gången vi sågs juh:( men hon ska komma hit i höst så då ses vi! hoppas jag:D hehe....

på lördag och söndag skall jag vara funktionär på norrlandsmästerskapen. fick reda på igår att jag ska vara prisutdelare:D haha soft uppgift men segt att det är hela helgen!!!
skriver nog mer ikvälll..

//D

sneakiga som fan

ingen skola idag typ, var där till 12.30 sen slutade man, så grymt onödigt att komma. jag åkte till mitt boende i örnsberg:D o hämtade träningskläder åt lite mellis med sen bar jag av till lidingö igen. tränade. sprang faktiskt idag:D var ganska skönt, äntligen få luffsa runt igen xD

efter stack vi till madde och tod MÄNGDER med kort. ingenaning om varför, kankse för sophia behöver lite bilder hem till tyskland. aja kul var det... detta är ett av mästerverken!

    

haha jag FATTAR inte att vi orkar. men var så jävla kul!!! haha.

efter denna lilla aktivitet var det middag hos Mr coach. blev grillat kött och hemgjord potatissallad. mycket gott och ganska trevligt faktiskt:P hehe.

imorgon blir de sista dagen i skolan, och jag hade knappt tänkt gått dit. träning kl 10 på vallen sen ska jag o mia dra till rektorerna o fixa vårat kommande projektarbete. sen far jag upp till norrland!

//D

flytten är gjord

Nu är det gjort. jag har flyttat. Nu hittar man mej i örnsberg:D känns grymt skönt faktiskt. haf en klump i magen i veckor nu på grund utav att jag inte vetat vart jag skulle ta vägen. idag har jag tillbringat att flytta dårå, packat upp i timmar nu men är fortfarande inte klar. så mycket juh!! helt otroligt vad mycket pryar man har, eller det är kläder för mej xD

imorgon börjar den sista veckan av skolan. endast måndag och tisdag går jag varav måndagen har jag knappt några lektioner haha. sooft! sen blire sundsvall och studenten på onsdag:D linda tar den. har införskaffat massa nya "fina" kläder för det. kavaj, skjorta, röda brallor o D&G sneakers. så hett är det!!

håller på att laga tack-för-hjälpen middag nu till moster. blir tacopaj, mums hehe är så hungrig så ska bli riktigt gott.

//D

..

igår hände det ytterst lite! var hos sjukgymnasten som konstaterade att det var mycket bättre med min hälsena :D får börja jogga nästan vecka ( max 10min) sen gör jagh det en månad ungeför. sen kna jag suggsesivt öka ..... jag tror jag dissar min utesäsång...:(

imrogn flyttar jag ochdet ska bli lite roligt faktiskt. ska bli skönt o komma bort härifrån, har kännt i veckor nu att de som bor här bara väntar tills jag är borta. men hatar att packa, det är så mycket så tror vi måste ta två vändor:( blir jättesegt.

//D

FEEST!!

Gårdagen var det fest somgällde. fira att snart är det sommarlov! var grymt roligt, var först hos David, hade grymt trevligt alla roliga vardär. därefteråkte vi iväg faktiskt till örnsberg (flyttar dit på måndag) där Madde o co kände någon. Vallentuna kallas han, typ Maddes kille eller vad man nu ska kalla han... komplicerat förhållande har de i alla fall xD

jag, jocke, erik o sophia skulle sticka hem så vi tog en buss kl 1.40 från örnsberg till segels torg. väl framme däör skulle i vänta i 40 min så vi stack till donken på kungsgatan. sen började vi fundera vart egentligen bussen skulle åka så vi (kag) trodde att den gick via strandvägen för det brukar den göra. men då vi gick vid NK huset så fanns inte våran buss me på hållplatsen. vi sprang upp till segelstorg o det är ju inte bara en busshållplats där. utan 100!!! typ.. sprang runt o kolla men hittade inte vårat stopp. frågade busschaffisar men de visste typ inte. tillslut hade de 40min gått o vi var så arga för vi missat bussen. men vad ser vi på andra sidan vägen? jo lidingöbussen o den åker!! sprinter som man är springer ja ikpapp bussen men han vägrade öppna först, tillslut öppna han.

väl på ropsten kollar vi när nästa buss till mej går. den skulle gå kl 5.... kl var då 3!!! skulle vänta där i 2 timmar. aldrig tänkte ja sdå vi givk över lidingöbron men var så trött. när en taxi åkte förbi vinkade ja sophia o jocke in den o vi åkte taxi hem. sköönt! 3.30 var ja hemme. hehe 2 timmar tog det för att komma hem, HELT SICKT!!!

   

idag blev det sovmorgon, ingen skola:D stakc till eriksdalsbadet o simmade några längder, satt mest i bubbelpoolen. grymt skönt!
nu blire packa ihop mina grejor. flytt till örnsberg o moster på söndag!

//D

Soft måndag

En härlig sommar dag idag igen. slutade tidigt tränade sen mötte ja Mia, MAdde x 2 och sophia på södergarn där vi bada o sola. softade som fan. vi "hittade" en båt som vi låånade och får ut på sjön. väldigt mysigt var det:D trevlig dag helt enkelt

    

 


//D

RSS 2.0