resultat

tävlingen avklarad, det blev en näst sista plats i mitt heat men dock ett nytt personbästa, fast ja har nte sprungit på ca2 år så fan om ja inte hade persat!! men min nya tid lyder 7.76 haha. skrattretande menmen jag ska ju vara långlöpare så skyller på det;)

nu blire fest, gör iordning mej nu, måste vara klar om en timma ungefär:P ska bli skojj!!!


//D

tävling

tävling. idag är det sätra som står på dagen att göra lista. skall springa 60m vilket jag är grymt nervös över, inte exakt min gren. dessutom kommer jag springa med Män, alltså de som är 19< (oh fick till ett sånt där mattetecken, undrar om det är åt rätt håll/ )

iallafall ska jag dra till bussen om ungefär en timma. ska borsta nötterna, byta om sen är jag fit for fight!

ikväll drar vi till linn! hennes brorsa typ fyller år och hon skulle vara "övervakare" såå vi kommer och håller henne sällskap:P med "vi" menar jag förstås.....


//D

modevisning

ojojoj nu har man börjat gå på modevisning med:P haha känner ju två desginers ( fifth avenue shoerepair) shit var så coolt, fan detta är något jag kan vänja mej vid:P 

här kommer lite bilder..

damn blev bara en bild.. var så segt att ladda upp, mer finns på facebook!!

grymt kul iallafall. fick gå på VIP-party/mingel efteråt och kolla in deras ny butik som hittas i sturegallerian.. drinkar bjöds det på;)
lite kändis inom modefolket såg man med. daniel lindström från cafe, modechef lr va hon är från HM,( hon som e lite tjockare)

men detta skedde i måndags men kände att nu har jag tid att upptadera. ska börja skriva här igen tror jag. känns faktiskt bra att skriva ut det man har inom sig..:)

//D

RSS 2.0