inte mycket

Onsdag o solen skiner, hätligt !!

Egentligen har jag inte så värst mycket att berätta. ingen träning iallafall, jag orkar helt enkelt inte. likosm so what om jag kör ett pass till eller inte.

Träningsvärk i ruggen från igår, HÄRLIGT!! Då vet man ju att det har tagit.

fortfarande inget att göra på jobbet, långtråkigt. dagarna går så segt.. tror ja skrev det igår med. men aja. ni får stå ut.:p


//D

Peppning till madonna !! :D

Ännu en morgon och inte mycket att göra. håller på att ladda upp inför madonnas konsert om cirka 2 veckor :D finns en massa youtube klipp från hennes tour. så grymt coolt kommer det att bli.. fan britney spears, beyonce och alla andra, släng er i väggen !! the queen of pop is coming :D gaah kul som fan !

Träningsvärk har man med känner jag. körde bröst o mage igår och förut har jag kört tungt och få repitioner men har börjat med lite lättare vikter nu och många repitioner. asså trodde igår att detta tog fan ingenting, men idag... haha.. värker som fan.. but i like it! idag blire rygg och axlar tror jag. sista rycket nu att få till kroppen innan pride ;) haha.. sen blire nogra dagar till träning innan göteborg (förhoppningsvis är det bra väder då så man kan sola o softa)... sen efter göteborg dissar jag träningen till skolan börjar. tar jag en paus.. tror det blir skitbra!

Nu längtar jag som fan till fredag :D

//D

Sova på jobbet / Tågföretag

NU sitter man på jobbet igen. sandra och jag var så oerhört effektiva förra veckan så vi har inget att göra nu. allt är klart. vi bara sitter här... jag har till och med kollat på alla artiklar på friidrott.se haha något som jag ALDRIG brukar göra. Aftonbladet har jag läst 3 ggr nu så kan det senaste skvallret ganska bra.

På ett sätt är det ganska skönt att inte göra något. man sitter och får betalt. men va fan, dagarna blir så otroligt långa, och just nu skulle jag helst vilja ligga och sova en stund. grymt sliten efter lördagen/söndagen ;)

Bokade göteborgsresan igår med. blev så besviken. har tjatat på pappa att han skulle boka flygbiljetter till göteborg i nästan en månad (om inte mer), men har han gjort det? nej. igår tvingade jag honom att sätta sig. vi kollade och efter en stund vände han sig om. "Alla biljetter är slut Daniel" sKOJJADE han tänkte jag ! nej det gjorde han såklart inte. fan blev så grymt arg. kollade på Sj och som jag visste så var biljetterna svinfyra.. och regerigen vill att vi ska åka miljövänligt och att ta tåg kostar lika mycket som flyg! helt cp tycker jag-. aja köpte en enkel resa för 700 kr. huvudsken är att jag kommer ner. hem till stockholm får man ordna då, tänkte försöka ta en sista minuten då.

men blir grymt är på tågmonopolet. tror verkligen det skulle vara bättre om det fanns fler tågföretag. så priset kan konkurera och så, fan kanske ska starta ett tåg företag?! va tror ni? höhö. tragiskt tycker jag det är iallafall och är nog inte ensam om att tycka det.

//D

Röj-natt!

Röj igår, som fan säger jag bara!

det hela började med ett antal drunkar hos Aroua, grymt mysigt, en massa prat o så. sen blev det svensson, chillade lite där. tog en mjökdrink men var inte såå god :/

efter stack vi till oscars (23år) haha kom in lätt!!!! tack vare någon hockeykille. soft säger jag bara. haha han va så jääävla packad o köpte hur mycket som helst där.. b.la en drink för 200 spänn!!! han tog en klunk sen fick ja resten haha. grejen var att han sa när han beställde att han ville ha de starkaste de hade. smakade bara sprit och såg utsom kloakvatten. blää!  dansade som fan

sen stack vi till stadshuset o plankade in (A) höhö. röjde där i 20 min tills de stängde. klockan var nu 3. fyllomat på subway där det höll på att bli slagsmål. haha det va ja som var offret trotts jag var helt tyst!! han ba, ja ska slå dej! typ:S helt cp korean var han. ful var han med..

aja jag o aroua sprang därifrån o satteoss på en bänk. då promenerar en kille förbi.. vi ba "vi känner igen dej" han ba "jasså??" och så satte han sig med oss. vi hade värsta heta diskussionen. snackade i 20 min kanske så kommer en annan kille han ba "men det är ju robinson robban".. vi titttade på honom lite dissigft o sa. men va fan ! det är ju där vi känne rigen dej dåe xD haha..
bild-beviis :D

kl 5 var jag hemma iaf. en röjnatt helt enkelt !


//D

Liten korrigering

Mitt inlägg om festen där jag skrev "jag bjöd mina närmaste". kanske fel formulerat. jag bjöd de som jag tänkte var taggade för fest samt som kunde komma. så mina sööööta sundsvalls-kompisar (Edlund o jessica o johanna). klart ja skulle bjudit er om ni var där xD.

jessica ringde nyss förresten. det var fest hörde jag, undrade om jag skulle komma haha, men lugnt blire ikväll och röj är planerat först imorgon :P haha. då jävlar. då ska Aroua o ja ha najs :D en liter vodka ska drickas upp, kommer vi klara utgång??

//D

Vill ha!

Tittat igen D&G hemsida. hittade dessa.. shit va jag vill ha.. hittade även skor. men fan går ju inte att köpa i Sverige. damn! sen var de dyra. men skulle nog lätt köpa dom ifall ja såg dom hehe.. //D

Story of Daniel

Ibland har vi ganska tråkigt på jobbet, gör inte så mycket så då har vi börjar göra små sagor :D. man skriver en mening, viker lappen o skcikar vidare så den inte andre ser vad man skriver. Idag var det min tur :D

Daniel, ja det är en pojke utan dess like. Omöjlig o lite små elak men annars blir jag arg! Daniel gör en kullerbytta och har en fruktansvärd sms-tumme, det börjar bli en utjutning i rövhålet! typiskt Danieltänkte Sandra och gav honom liye problem med sin beundrare som mer än gärna vill slicka Daniel på vänstra skinkan. Daniel tycker att det är jätte........fin, verkligen! Mr Daniel själv tycker att han är het och rapar väldigt illa. daniel är lite speciell och brukar rulla sig i precis allt. Men han stormtrivs här på Bolagsverket tack vare de gudomliga söta o snygga kusinerna Erika o Dandra :D


//D

HÄRLIG

awww, är bebisen inte såå underbar!? //D

festplanering

Hehe hörde i fredags av mitt ex att vi ska ha fest. jaga jaha, fest! najs. han ba, precis, för dej. en liten sen 18 års fest!. gaah när han sa så, blev grymt nervös typ. haha ingenaing om varför men bara blev så (A) det blir mer som en förfest med dryck o tilltugg om jag hörde rätt hehe. för sen blire utgång. fy fan vilket röj det ska bli. är så taggade redan nu. detta inträffar den 31 juli, then i'm back in Sthlm.

har bjudit mina närmaste vänner, och först kändes det som alla tackade nej, haha hur fail är inte det?! men nu börjar alla säga ja, så blir mer o mer:D oliva i patte från sundsvall hörde ja nu kunde komma en dag tidigare till sthlm för att va med på min fest:D shit, blev as glad ju. hehe. ska bli grymt skojj iaf :D

jobb som vanligt idag, grymt ont i ryggen. vette fan va det är. gör ont bara jag andas. fan, att man aldrig kan känna sig fräsch i kroppen!

/D

Movie

ÄNTLIGEN!! Harry Potter är nu avklarad, och vad ska man säga?! besviken? nja inte riktigt men slutet hade de kunnat gjort nått åt. alla dog kändes det som vilket sög. hur fan ska det gå nu?!!! jag har inte läst böckerna eller så, så är helt ovetande om vad som kommer att hända. haha. aja tycker oavsett att det är ett måste att se filmen!

gick med linda, aroua och hennes ragg från igårs xD var en söt kille haha. såg fina ut. aja efter bion hade vi 5 min på oss att ta oss till bussen. sträckan är kanske någon kilometer. ocgh vi sprang som fan! linda skrek att hon kissar på sig men vi fortsatte, och vi han!! naaajs..

nu blire softish :D

//D

Fredags camping och förkrök (otaggat)

Helgen inleddes med en roadtripp till Berga. en soft camping tup där jOhanna väntade. vi missade all sol för vi ko dit så sent, men vi snackade, käkade kakor, åt mat o såg film vilket var gryymt mysigt. saknat det :D lördag morgon var det blå himmel o sol så vi softade lite på starnden o solade, blev bränd tror jag. inte vackert! hoppas det blir brunt hehe..

men efter  en soft fredag med gänget i berga åkte man hem till sundsvall igen. trött sliten och inte alls lust att göra nå mer än ta det lugnt, bestämde jag o en kompis att gå på bio. dock dissa han det så vi softa på stan haha.

sen ringde jag linda som hade lite förkrök hos Aroua. lät lite skojjsigt men var inte ett dugg pepp. men gick dit o fan va as skojj haha. tog nått glas o fan, jag var på för utgång. dock var de så grymt sega o jag gäspade o allt haha. tillsista tänkte jag, detta går inte. så jag stack hem ! haha. hur otaggat är inte det på en skala. haha. men fan hade inte varit roligt om jag stått o gäspat hela tiden. aja skönt o få sova ut, blev inte så mycket av det i Berga...

idag händer det inte så värst mycket. vill se harry potter men ingen vill! gaah!

//D

Cinderella

En helg på Cinderellabåten är nu över och fan vilket röj det blev ! fredag morgon 9.25 satte jag och karro oss på bussen mot stockholm. i en varm, trång och äcklig buss satt vi i hela 6 timmar för att ta oss till huvudstaden, HATAR BUSS!!!  

väl framme och efter lite mat i magen kom vi in på båten. chillade lite sen middag (buffe), maten var såklart najs, men jag o linda tänkte mest på gratis-drickan. hur mycket vin och öl man ville. det blev alltså förkrök.... xD.... väl eftermaten blev det att göra iordning sig för paaarty. fördrinkar o allt togs till rummet...  

klubbar öppnade och vi började lugnt med kareoke o mer drinkar. de hade de bästa strawberry daiquries ja druckit!! såå gott. aja dansade som fan o röjde o det var så grymt roligt. dock blev det en hel del huvudvärk dagen efter, men den släppte så småning om. båtresan hem var soligt uppe på däck så vi satt o solade mest bara...

hemresan blev buss....igen. HATAR BUSS!!  tog inte likalång tid men segt som fan..

idag blev det jobb och gick fortare än vad jag trodde. soft!!


//D

lite alltmöjligt xD

Det regnar jävligt mycket nu, helt otroligt att det kan vräka ner såhär mycket ! förra veckan var det 30 grader och nu?!?!?....14 kanske??. blåser och regnar på tvären så ett paraply är oanvändbart. som tur är det att man jobbar inne, så för mej som jobbar spelar det väl ingen roll hur vädret är, dock tänker jag på alla som har semester. som intefår njuta av att vara ute. som måste sitta inne o häcka. kanske kan vara skönt med, men det är väldigt få saker som slår en skön stranddag !!

äntligen helg säger jag bara! imrgon drar man iväg på kryssning med båten, cindirella. hoppas det blir skojj:D tax-free blire iallafall, fest med, mycket mat eftersom det är buffe så räkna att en tjockis-Daniel kommer att komma hem xD men blir skojj, träffa familjen o umgås o allt, inte varje dag man gör det. sen får man en doft av softa Stockholm ! gaah var en månad sen nu man åkte därifrån, vill tillbaka. saknar verkligen allt o alla. nu vill man bara ha sin jobblön o sen kunna åka dit o ha en riktigt shopping-helg. med en massa påsar i händerna o springa runt som en galning. frächs upp garderoben lite (A)

appropå shopping har jag köpt en massa "modetidningar" för att se vad som kan vara "inne" hehe. egentligen bryr jag mej inte så mycket vad andra säger vad man ska ha, tycker jag har ganska okej feeling vad som är inne och vad som är ute. men aja läste ett avsnitt om grooming. och jag är ganska lätt köpt haha, väldigt lättköpt, om en i en butik säger, du e så fin i den, köper ja det :D i allafall var det om smink för killar, make-up store special typ. aja de rekomenderade ett puder o en bronzer o alltmöjligt. haha dagen efter gick ja till make-up store, frågade va de tyckte o sådär, sen gick jag hem med ett puder o en bronzer xD haha. enligt mig själv tycker jag att det blev snyggt, ingen har direkt kommenterat så bra att det inte "syns" men borde märkas. aja får la fråga någon.

nu blire iallafall packning tills imorgon :D

//D

soft buffe imorgon

egentligen är det inte så mycket att berätta, händer inte mycket mer om dagarna än jobb,jobb o jobb. tränar ibland men hade vilodag idag :D

imorgon bestämde vi oss på jobbet för att äta på biteline:D faan va gott, pizzabuffe, here i come! haha ska sitta där fan i en hel timme o bara tjocka! måste träna efteråt hehe men får se om jag orkar xD

nu ser ja på supersize vs superskinny, toppen program!


//D

Äntligen Shopping

Efter jobbet idag tränade jag, sen skulle jag vänta litepå mammsen så jag gick på stan och gjorde det jag är som bäst på, SHOPPA! haha as kul köpte en snygg, stilren cardigan på carlings. väldigft snygg. men när ja stod där i provhytten blev det så varmt, svettades som bara dänn!så täntke, okej jag betalar snabbt så slipper han se i kassan att ja e svettig:P men han i kassan var yyyber trevligt så han skulle snacka så länge o svetten rann. haha usch fan va äckligt. aja:P grymt trevlig, de är dom alltid !

nu blir det häagen-daz glass! mums älskar den, nästan gåare än Ben and Jerrys !!

pöss
//D

Övertid igen :D

Övertidsjobb igen, gick väldigt bra menmen, kan ju inte säga jag njuter..... xD tjänar pengar i alla fall :D

  fika på jobbet :D jag som fixade bordet xD (min arbetskompis sandra! bästa muppen på jorde :D )

aja det va den bilden. tisdag imrogn, 4 dagar kvar till helg:D då bär det av med Cinderelle båten till finland:D fan va skojj.

//D


Gatufest !

Haha typ den roligaste dagen var igår sen jag kom till Sundsvall. Gatufesten stod på schemat o Linda tog med mej ut. först förfest hos hennes kompisar, asså shit alla, och då menar jag alla hennes kompisar är så grymt sköna. me like them :D förfest först iaf sen taxci ner på stan. där gick vi på oscars först, jag tog lite vin sen cider, men vi dansa o snackade, o allt är ju ute o vädret va så mysigt. var så toppen ! dock försvann linda så ja hängde med de andra, myys-gäng!

staden stängde vid 2-tiden så vi drog till stadshuset (20år där men jag kom in igår :D ) var fan röj där, äntligen ett ställe där man kan dansa o allt haha. vid 3 stängde dom så blev inte så länge, men gjorde inget, man var ganska varm. vi giock ut och snackade, plötsligt var alla borta utom Patte. snackade lite sen stack jag hem, tänkte ta en buss, såklart missade jag sista bussen med 30 min :( och jag var för snål att ta en taxi själv, så jag gick, gick hela vägen till pappa och det tog 40 min typ. haha as jobbigt, menmen. bra att kanske nyktra till...... lä mej i sängen 4:20 kanske eller så.

men en grymt kyckad kväll var det, längtar tills nästa ! men ikvälll och idag ska jag bara ta det lugnt :)

            

BILDER :D

//D

RSS 2.0