Härligt

blev en ledig dag idag från skolan. kände att fan måste plugga matte så har gjort det o snart ska ja iväg till maddeo fortsätta:D få hjälpa m.m.....

helt underbart väder!!! givck till Bosön o så sköönt vill bara vara ute haha..En liten ego-bild (påväg till Träningen)

men nu ska ja dra till bussen typ.. matte,matte!!!


//D

våår

solen har kommit till Stockholm:D årets första glass avnjöts idag...

madde, sophia...

//D

Göteborg

            

Lite bilder från helgen:D hade as kul i Göteborg, fan vill dit igen. får åka dit oftare tror ja.. så sköna människor:D vädret var toppen med så satt faktiskt lite i vår solen.. det känns som våren börjar att komma! underbart!

dock blev det inte mycket matte.. men satt faktiskt i några timma roch försökte men gick helt enkelt inte. det e ju omöjligt, funderar på att hoppa över matte-provet, men skaplugga som fan nu de sista dagarna o få se hur det känns sen..... ja madde o kanske mia.... ska i alla fall hoppa skolan imrogn för att ägna dagen åt just matte!

sommarlov snart! ednast 4 dagar kvar till ett härligt skönt påsklov, med mycket godis o mycket påskmat hoppas jag:D

men nu hinner ja inte skriva mer här.. matten ropar efter mej... efter oonsdag kan ja börja skriva lite mera här...


//D

en lördag i Göteborg

Dagen outftít!¨


jahopp, lördag kväll i göteborg. vad händer då kan man fråga sig?? jo, det är ju earth hour idag o vi skulle upp på ett beerg för att se hela Göteborg släckas ner, dock blev det fail bara, haha oingen släckte ner förutom vi! ja blev tvungen att pissa i mörkrret!!!! jag, karro, anders, kajsa, sabina o dennis är de som vandrade oss upp på berge;)t (bilder kommer att komma)... ja har shoppat lite idag med, ett par shorts o ett par solbrillor, hmm något mer.... jo ett linne från cheapp mondey!! 30 kr gick det på!!! billigt som fan, v.det ej om det var snyggt men går att bära o det var billigt;) jag stod för middagen med, det blev pasdta o tonfisksås... hehe.....

sammanfattas att det var trevligt sällskap i alla fall ¨ngrar ej att åka till Göteborg:D


//D

identitet okänd

JA.
hej hej hejehej. Nu är bloggen ockuperad av ett gäng lodisar som inte vill något alls.
HAH

Så det är så det ligger till. ASKUL va?? right maaaan ! ♥
Vi ääääÄÄÄÄLZZzzzkAr äääÄr sssZZZzzznutiiiszZZar

Det var det ända vi vill tilläga yo, annars så är det bara att dra armarna bakom ryggen och chilla där ifrån, bara röra på påkarna så man kommer nånstans, frrammåt vort ju en fördel .. Om det är det man vill. Annras funkar det ju alltid med andra hållte HA DET.


outfit

Dagen outfit!


//D

när jag ändå hållerpå

när jag ändå är igång kan ja lika gärna skrvia här:P fick ett argt sms att jag inte uppdaterat på ett tag, men nu kommer det;)

oj så mycket det är i skolan nu. vet inte vart jag ska börja. men i tisdags hade jag speech i engelskan, om charlotte bronte, en författare från 1800-talet hehe. shit var så grymt nervös skakade till och med då jag stod där uppe. men responsen efter talet lät hur bra som helst. en sa till och med att jag såg lugn ut!! haha ingen märkte att ja skaka.. bra Daniel!
efter det var det träningen sen direkt hem för att plugga vidare. nu historia. en hemtenta uppsats ska vi skriva. gaah fattar inte vi har prov o sånt i historia hela tiden. det skulle handla om första världskriget så faktisk lite intressant var det att jobba med den men så trist att man ska känna stress jämt. men är nu klar med den så det känns så otroligt skönt!

nu är det matte som står på tur. på onsdag smäller det. blir det ett IG?? denna gång om jag ska va ärlig, känns det som det. nu är det så grymt svårt i matten. det är inte siffror längre, utan bokstäver i krumelurer o sånt! fy fan är ordet. men ska till Göteborg till helgen o träffa min underbara syrra:D shit såå längesen nu. nyår är senast jag träffade henne. saknar så! så ska bli hur kul som helst men ska plugga matte med:P men hon får sitta o titta på hehe.

helgen annars är ju att gå på stan o umgås:D prata en massa strunt typ. sen är det bara en vecka kvar i skolan! sen PÅSKLOV!!!!:D då blire sundsvall.....

//D

kort

hopp ska man jobba igen. blää hatar att jobba haha, vill bara leva livet. man får gifta sig rik!!

annars då. ja det händer inte så värst mycket. plugg som vanligt. hålle rpå att skriva ett speach vi ska ha på tisdag. usch ja e typ nervös redan haha fatta på tisdag! tycker det är jobbigt när man h¨åller tal på svenskan. tänk nu, engelska. haha.. aja imorgno ska jag storhandla i alla fall så ni vet. sen ha jag bestämt mej! jag åker till göteborg nästa helg:D haha fan va kul.

//D

godmorgon

morgon och solen skiner in genom fönstret. fan livet är underbart... just nu iallafall:P hehe. kl 9.00 har jag utvecklingsamtal med min menator, Lena. jobbigt o sitta med henne likosm helt själv, aja ska nog funka det med. sen vid 12.40 börjar skoldagen igen. och då är frågan. ska jag sluta 13.40 eller 16.10!! det är typ HLR på idrotten, men vet inte om det är opligatoriskt för mej att gå. så slutar ju hellre tidigare då hehe...

igår kom mia hem! äntligen är hon hemma säger jag. så vi firade henne typ. tårta, en ballong, litet brev vi typ skrivit o en planch! mycet fina grejor. men det va kul. ses lite sådär spontant. borde vi göra fler gånger...
hade även fysikprov och det gick faktiskt hyffsat. hoppas att det blir ett G iaf. men det borde det, för detta är det bästa provet jag gjort i fysik, känns så. men bara för att det gör det kommer jag att ha fel på allt! haha..

just nu ligger ja i sängen och undrar om jag ska skynda mej eller ej, tror jag kan ta det relativt lugnt... hmm undra vad man ska ha på sig.....skannar rummet........ hm fy fan vad stökigt jag har! måste ordna det där, ser ju hemskt ut haha.

//D

dåså

jahapp då var det dax att uppdatera lite:P
det har varit en ganska skön vecka. bara 4 dagar juh, men jag är trött som aldrig förr haha.. aja får sova ut och så i helgen. det blir mycket fysik med, eftersom vi ska ha ett gigantiskt fysikprov på tisdag:P o ja kan inte mycket haha. så lär bli att man får sitta med boken mycket nu i helgen.
sen har Klara o jga möblerat om mitt rum! blev as bra. vi flyttade sängen o bokhyllan, ja allt flyttade vi:P blev så mycket större så är skit nöjd. men dock lär jag inte få ha det såhär länge. de jag bor med kom ner i veckan. onsdags torr jag. de ba.. hej... ja sa hej. sen berättade dom det.. det jag inte velat höra. de sa att de trolitgvis inte ska hyra ut mer efter sommaren. det betyder att jag måste flytta.... igen. fan det blir den 4e gången då och jag har veerkligen ingen lust! trivs så grymt bra här,. så hoppas de tar sitt förnuft till fånga o låter mej bo kvar tills ja gått ut 3an:)


//D

ingen turdag precis

söndag kväll. sköönt men ingen skola imrogn. ännu bättre:P

igår var det inte riktigt min dag. det började med på morgonen då jag skulle rosta mackor. mackan fastnade i brödrosten och jag tar mina fingrar som hjälp för att föröska få upp den. såklart bränner jag tummen och får en ful blåsa, som har gått sönder nu.

därefter drog jag till träningen. körde lite maxstyrka sedan begav jag mej ut i skogen för att springa distans. 10km. det hade gått ungeför 15-20min då jag springer mitt ute i ingenstans, lite små trött. försöker ta mej till den storaspåret. är nu på en stig eller så. stenigt o så. då hände det! jag halkar på en rot som kommer upp från marken, faller och landar på ryggen/sidan. när jag väl ligger på marken känner jag en äcklig smärta! fy fan va ont, blev till och med lite tårögd.... jag låg som sagt och tittade upp i himmlen och tänkte.
- fan, något är brytet, jag lovar. jag har brytit nått!
därefter började ja fundera, hur fan ska ja ta mej härifrån. det var kankse 2 km till bosön. ska jag släpa mej dit? omöjligt. tiden går och efter ungefär 10min har den värsta smärten släppts och jag kan gå. oh härligt. inget brutet! men så ont. gick/lunkade tillbaka till bosön..... (nu är jag uppsväld, blå och öm i knat o smalbenet. fy fan..)

sen när ja kom hem skulle ja ta ett bad. skönt tänkte jag. men detbörjade med att jag sparkar in me tån i tröskeln. aj!. sedan när jag fyller vatten finns det bara varmvatten till ja, ungefär hälten på mina lår. gaaah blev galen så fick skvätta vatten typ.

sen på kvällen skulle jag jobba. inte nog med att jag hade ont i benet, utan det var 700 pers där tror jag! sååå gryymt mycket folk. och väskor, gaah vad väskar.. usch. men det gick väl det med.. kom hem vid 3-tiden och kunde avsluta min dag,,

men idag har varit najs:P haha inte gjort så mycket. en sväng in till stan, sedan har ja softat lite:P madde, mia, kankse lotta. nea vet ja inte. äh det kommer några hit iaf. vi tänkte kanske plugga fysik;) men framförallt planera resan till Riga. haha. japps vi ska trolitgvis till Riga på påsklovet:P fan va skojj! men vi vet fortfarande inte. måste spara pengar till italien.

men nu ska ja föröska sätta mej med fysikrapporten igen. vill bli klar me den!!

//D

Helg

HEEELG! haha härligt eller vad. ännu bättre är att vi har långhelg. studiedag på måndag så inge skola på hela dagen! jippi:P hhaha... dock blir det så mycket träning. orkar fan inte mer :/ idag körde mia och jag ett pass, inte allför jobbigt men var trött redan ja kom dit.. aja. imrogn är det värst. då har vi maxstyrka först (skivstång) därefter ska vi springa en hel jävla miL!!!! gaah det orkar jag ju verkligen inte. usch gruvar mej som fan i alla fall....

imrogon kväll jobbar jag med, hoppas det är lika lite folk som förra helgen haha. det var skööönt:D

annars har det väl inte hänt så mycket roligt i skolan o så. igår på träningen var det typ "luftkuddeland" massa stora hoppborgar. eller var bara en stor hinder bana as kul!!! haha, inte haft så skojj på grymt länge.

fan ikväll känne rman sig lite ensam:/ vet inte vad jag ska hitta på. kanske blir let's dance, men va fan. då vill man ju ha nå snacks lr så haha o det har ja inte:/ damn. menmen..


//D


onsdagkväll

onsdagkväll, känns väldigt skönt. fick ett mail från ryanair nu. kommer få 350 kr tillbaka från flygbiljetten:D yes!!! moneymoney haha.. så skönt för slutade 13.40 och hade inget efter det. egentligen teori men jga hoppade över det faktisk. orkade inte. går inte att sitta o lyssna på två killar i två timmar som pratar om inget!
men åkte hem har softat som fan, ätit mat o diskat lite. men skulle behöva läsa lite i svenskaboken så ska väl sätta mej o göra det:)

pappa, gunilla, linda o frida var här:D eller inte hos mej men i stockholm. linda fixade ju näsan nu.. aww gumman hon såg helt FÖRSTÖRD  ut igår efter operationen. har en bild, men lägger knappast upp.. hehe men hoppas svullnaden går ner o så. hon ska komma på återbesök på måndag eller så så hon kommer bo hos mej en natt:D mysigt hehe..

pratat me syrran i gbg med idag. eller bara via sms typ men ska ringa henne lite. hon ska nämlingen komma upp hit nästa helg tror jag det var. skulle va grytm roligt:) då ska jag fira henne och så. missar hennes födelsedag då hon är i sundsvall. aja ska göra det då iaf;)

liten sovmrgon iallafall imorgon, det behöver jag verkligen. varit så trött nu ett par dagar. eller ja, sen skolan började..... mycket träning har jag fått reda på med att det kommer att bli. nästa vecka har vi inte en ENDA vilodag:/ känns lite för tufft. får se hur det går..

//D

sista timmarna

Sista timamrna innan lovet är över. har känts ändå ganska bra detta lov. det har gått fort som alltid, men nu när jag tänker efter har jag gjort ganska mycket ändå. tagit det väldigt lugnt och fått rå om mig själv, vilket inte är så himla ofta man får göra. som nu idag. jag har knappt rest mitt feta röv ur sängen, och fy fan va skönt det varit. haha sett på film hela dagen. var dock ut för att handla lite ingredienser till min kladdkaka:D så satt och tryckte i mej lite av den hehe. sen har jag duschat och gjort mej fin, städa rummet nu på slutet. jag har inte kännt någon stress alls idag, inga grejer jag måste göra utan man sitter för sig själv, helt tyst och lugnt:) matte borde jag ha pluggat, men WTH, gör det sen haha. om jag skjutit upp det hela lovet så saksamma. har matte imorgon så dcet är väl bara att kämpa på:P

Igår jobbade jag förresten, gick helt okej. var inte allför mycket folk så slapp springa hit o dit som en tok. Men usch var hemma vid 3-tiden:/ inte mysigt så trött men ändå va jag uppe vid 8.00! varför går jag upp då?!?! fattar inte. Jag hade ju ändå inget o göra, men ändå ska jag upp. gaaah blir galen på mej själv.  men får väl lägga mej lite tidigare idag. Tänkte faktiskt göra det nu typ. Ska läsa lite hur Candide boken, men sen.. :P hehe.

Men skolan imorgon. 8.00 sitter jag framför en dataskärm och har webbdesign. hehe väldigt soft start, men 8.00!!! sen ska jag ta på mej mina jävla linser. kommer väl ta 20 min....igen..... så komme rgaranterat komma sent! haha... aja..

//D


RSS 2.0