Schöön söndag



haha gårdagen var helt underbar! sjukt kul. först blev det middag, sen lite drinkar sen utgång. det blev mycket skratt o snack - mysigt. träffade lite nya ansikten med vilket alltid är mys !

men denna dag har varit otroligt lugn. varit så seg så inte gjort nått. eller vid 4 så mötte ja upp joel på stan o vi käkade lite. sen tog vi en lång vinterpromenad o snackade om allt. jätteskönt att få prata av sig lite :)

väl hemma igen så har ja tvättat, vikt ihop ren tvätt o sen ba chillat (lökat som en vän säger höhö) vid datorn o tv:n. galet skön söndag! precis som dom ska vara.

imon är det måndag igen och en ny vecka startar. börjar kl 13 hehe så kan verkligen sova ut, vilket ja verkligen behöver. iallafall kl 13 så ska vi i lidingö stadshus för då ska några ur klassen presentera lite saker för politiker typ. så vi ska sitta o titta på :S. det är bara en anledning till att ja går o det är att söööööööt Lotta ska stå där på scen :D lätt att ja ska filma hehe..

//D

Brup deridam, mmHmM Damn Girl!! brupperi bamdamm.....

Nyss kommit hem från stan med Patte. ojoj köpte fan ganska myscket ändå, trots det blev det inte över 1000-lappen!! Daniel  chockar !!

ja köpte 3 st t-shirts, en skjorta o ett par skoor. jävligt nöjd med inköpen :D


Sweet blir lite party ikväll ändå!! kommer nog bli en schysst förfest på östermalm sen förhoppningsvis drar vi ut. tror vi kommer bli ett sjukt roligt gäng iallafall:)

Men nu blire lite middag, sen ska ja göra iordning mej. oj va ja är sugen på godis! så får se om ja springer ner o köper lite hehe.. muums

puss

//D

Lördag

Trändade imorse så är lite halvt slut i kroppen - HÄRLIGT!

lördag och solen skiner, gud så skönt det är. sitter vid skrivbordet och strålarna lyser i ansiktet :) snart ska jag iväg på stan och möte upp Patte. blir kanske lite shopping, iaf för hans del, men jag är grymt sugen jag med. Så får se om jag kan hålla plånboken i fickan !!

ikväll är det tänkt att det ska bli utgång, men känns som ingen ska ut. eller liksom ingen vet! Hatar sånt haha så ska föröska tagga lite folk, annars stannar nog ja hemma med.. hmm. ajja får se :)

//D

Myspys me knoll o tott ! <3


ÄNTLIGEN FREDAAAG!! älskar dom, fastän det är skola på morgonen så är det veckan bästa dag. man har så mycket förväntningar och så :)

Dagens planer kan beskrivas med ordet "myyyys". myspys me goosarna knoll o tott vilka är nea o mikis ! vi ska käka kladdkaka, se film, mysa me kuddar o bara hade gott. ska bli skönt att ha en sån fredag, bara få ta det lugnt och inga krav. känns som det behövs :)

//D

music


Sweeet <3

 

 

//D


Denna dag tog hårt psykiskt

OJoj en jälvigt tung dag idag, psykiskt.

Fick jag reda på att mitt ex (som ja fortfarande har känslor för), har träffat en annan. vi har umgåtts ganska mycket och så nu under hösten/vinter o hade väl hoppats lite. men det hoppat brast idag. Fy va tungt det kändes :( just nu e vi bästa vänner och är så tacksam för det. för det är verkligen min bästa vän, har alltid varit det bästa stödet sen jag flyttade ner hit till sthlm. så hoppas detta kommer gå över, lär bli tungt, men måste gå!

sen hände det lite andra familjeproblem. alltid jobbigt men hoppas det löser sig..

dessutom är det så jävla mkt snö ute!! orkar inte mer!

Vill bara att denna dag ska ta slut och att morgondagen blir bättre

//D


usch kall o blööt

OJoj antingen gick uppsatsskrivningen toppen!! eller missförstod jag allt verkligen. haha menmen äntligen är det över!

snöstorm som bara den idag. tror jag fick snö ungefär överallt på mej, kall o blöt. inte en bra kombination.

nu har ja laga gó mat så ska ba sitta o chilla lite nu tror jag. är helt slut, fattar inte vad jag gör om dagarna!

//D

Soova <3

Schööönt att få sova ut idag och inte behöver jag stressa som en tok heller. så nu blire en soft mys frukost, kanske ska göra pannkakor?? hade varit fett gott eller äggröra. äh får se, om 3,5 timmar först ska jag vara i skolan så känner ingen stress! sweet

men vi ska ju skriva den där uppsatsen nu. hmm vi har fått texter som vi ska läsa och så för att vi sedan ska kunna använda dom då vi skriver, men dom där texterna är helt oförståliga. eller det är typ noveller och hur ska jag kunna bygga argument från noveller och sedan presentera i en debattartikel? ajja man begriper kanske uppgiften när man väl får den :)

//D

Tisdagsmyys

 

Idag har vi äntligen fått ett datum för vår tävling vi ska arrangera som vårt projektarbete. den 24 mars smäller det :D ska bli grymt kul. nu är det bara funktionärer som vi måste leta som galningar efter, men det ska nog gå.

Blev träning idag med, körde axlar. men imon blir det vila sen på torsdag kör jag igång igen!

imorgon har vi sovmorgon till 13!! sweet men grejjen är att kl 13 imon ska vi ha uppsatsskrivning "inför nationella" alltså det  är typ en träning. men träningen är i 3 timmar!! dessutom betygssätts "träningsuppsatsen". så jag ser det mer som ett prov än träning. menmen så ser mina planer ut för morgondagen :) tror jag även ska springa lite på stan och kolla runt lite, men får se vad jag orkar med.

 

//D


liten översikt av måndagen

Har hunnit med ganska mycket idag om jag tänker efter

efter skolan stack jag iväg o tränade. grymt skönt faktiskt att få träna lite. efter träningen gick jag o hämtade min mobiL... IGEN!! äntligen lagad men fan, detta va den 5e gången jag lämnade in den. inte okej men har 24 månaders garanti så hehe, tråkigt för TELENOR-gubbarna. usch de är fan otrevliga där. menmen nu är den tillbaka o känns sweet.

väl hemma gjorde jag ett litet kostprogram för mej, eller räknade snarare ut mitt dagsintag av kalorier. fick höfta lite granna på skollunchen men räknade ut att jag ätit 2300 kalorier idag. hmm det är fan för lite faktiskt. tror jag ska hålla runt 2700 iaf, men vet inte riktigt. är ganska dålig på vad jag ska ligga på och så. gjorde någon mätning på nätet och då skulle jag käka 3200 kalorier/dag, men det lät fan galet mycket. hmm kanske ska gå o få kosrådgivning på gymmet, de har en sån person där. undra va det kostar. ajja..

kollade lite på film (som vanligt), men seen har jag suttit nu i 60 min, kanske lite mer, och pluggat kemi. galet stolt. gjort alla uppgifter man ska så lär somna gott ikväll :D

imon är det en ny dag och massa saker är inplanerade !

//D

vilken fail!

Det här är inte okej. Vaknade, trött som fan men klev upp, är ju måndag. Stressade hela morgonen för att honna med allt och sprang till tunnelbanan. när ja väl kom till skolan var det helt svart i klassrummet och jag förstod inte först varför. kollade på klocken och jo, vi skulle börja nu men inte en ända själ fanns inom synhåll. vart var alla!?! vad har jag missat!?. Sen slår det mej. jag börjar först om en timme!! inte 9.10 utan 10.10 !!!! gaaaasch serisöt, hade kunnat fått sova en timme till o allt. har knappt nå plugg med mej heller så kan inte utnyttja timmen heller typ. suck* känns inte som det kommer att bli min dag idag.

ajja får la försöka se det positiva i det hela. jag får uppleva den sweeta måndagen en TIMME längre. jippi!! hoppas ni hör sarkasmen..


//D

Tränat, städat, handlat :D

Nu har man hunnit tränat, lämnat tillbaka en present som jag köpte igår. kände att den blir inte alls bra. sen har jag städat rummet! torkat fönsterbräda o allt. haha det behövdes verkligen, shit va damm! men nu är det rent o fräscht o doftar lite vanilj. tänt lite ljus nämligen :)

ska nog kasta in lite tvätt med sen ska jag försöka plugga men tror det inte kommer gå, haha är helt enkelt för trött :P

Har förresten köpt en massa saker så att mitt småätande ska sluta, eller att mitt småätande ska bli nyttigt!! köpte lätt kesella (väldigt mycket protein o liiiite fett! mättar bra o e fan gott.) sen köpte jag riskakor som ja kan mumsa på, sen även lite nötter o hallon :)
är ju iallafall bättre alternativ jämfört me va ja ätit innan, seriöst jag skulle kunna käka konstant. vill alltid ha nått i min mun. hmm ok..... det lät lite udda men ajja xD


//D


Meramera :)

Måste bara bjuda på nååågra fler bilder :D









såh nu räcker det. tycker de blev ovanligt söta ändå.. eller?

nu har jag kommit hem från Munchen - gick faktiskt bra att jobba o tiden gick galet fort! så det va sweet. men nu blire allt att borsta tänderna sen ner i sängen

sov gott :)

//D

Bilder mohaha

okej lite bilder nurå <3









Inte lite crapiga bilder !! me like :D haha

nu ni, nu gör jag som vanligt ordning mej för kvällen jobb. usch som alltid vill ja inte hehe menmen längtar till lönen kommer. januarilönen kommer bli feeet ! sweet*

tror det kommer bli en jobbig kväll med, med mycket folk o så. äh får soova ut imon

puuss

//D


Lördag <3

Dagens planer då;

nu ska jag dra in till stan för att kolla på en liten present. vette fan va det blir men tror inte jag köper något nu om jag verkligen inte hittar nått som ståår ut ! har lite idéer om vad jag ska kolla på men ska främst kolla vad allt kostar o så :)

sen ska jag försöka sätta mej med kemin igen, kolla igenom o REPETERA som jag nu gjort i 2 veckors tid men fortfarande har inte mycket fastnat. börjar bli frustrerande :/

ikväll, närmare bestämt 19.30 börjar jag att jobba. till 01.30. sen blir raka spåret hem o sova :D

jah, där har ni min "att-göra-lista" blir en sooftisch lördag. det gillar vi :)

 

//D

Gårdagen får en liten diss

Hmm det var väl inte så JÄTTELYCKAT  igår, meen hade sjukt kul hos Zetter där vi var först. vi måste ha tagit över 100 bilder !! haha så bilder kommer inom kort. vi drog ut iallafall till Cattelin och ja, vad ska ja säga. tur det va gratis inträde för musiken sög, inga speciella människor eller så. fast jag var sjukt trött o lite otaggad med så det kan ha varit det också hehe. men jag var hemma 00.30. tror det är det är rekord i tidigast hemkomst från krogen!! klappklapp*

Men då ja kom hem va ja så hungrig. fattar inte, mat smakar såå mycket bättre på natten. oavsett om man druckit eller inte. känner det då jag kommer hem från jobbet med 02.00 typ. så gott o äta dåe, men man känner sig fruktansvärt fet! haha. undra varför det är så egentligen :/ gillar det inte.....


//D

Partisch !!

Äntligen den efterlängtade fredagen och nu är planen såhär;

utgång med Lotta, mia o zetter. vart det bär av är det oklart men tror det blir sweet!! så nu gör ja iordning mej sen blir en sväng ut på ön för att möte upp dom o så. snacka o mysa på en stund sen drar vi in till stan. tror tonigt´s gonna be a good night !! :D


//D

Liten summering

ingen träning idag, lite besviken på mej själv men vafan. ska träna imon så det går nog ann ;)

har varit sjukt trött idag och förstår inte riktigt vad det kan bero på. jag sover mycket, kanske är så att jag sover för mycket?? hmm.. det måste vara därför för sova för lite gör jag sällan!!

fredag imon och har inga direkta planer, nått på gång?. hör av er haha..

pratade nyss med jessica i telefon, naw mysigt att höra rösten på henne. är alltid så långt mellan gångerna då vi hörs. även det förstår jag inte varför. men hon o edlund ska ut imon, hade gjort mycket för att få hänga med. menmen hittar nog på nå kul här ändå :)

nu blire att vika ihop lite tvätt, sen pluggisch !!

//D

Tvättkvällis

Blev ett träningspass idag igen, fett mycket träningsvärk sen igår - me like !!

tvätta måste vara det sjukt tråkigaste som finns. I min tvättkorg väller det ut smutstvätt, men jag har ingen lust att ta i tu med det !! Det är världens enklaste att göra men så tråkigt. hamnar alltid längs ned på min "att göra lista" (om jag nu skulle haft en sån....) Men idag kände jag att jag hade kraft. Kraft att ta mig till korgen, sortera svart/vit tvätt sen ta mig till tvättmaskinen och slänga in ett lass. Nu när jag tänker på det är det inte riktigt själva tvätten som är seg, det är då man ska HÄNGA  upp den !! fy fan... inte okej

Onsdagen är slut och nu är det mindre än en skolvecka kvar innan helgen. Undra vad man ska göra. Festa eller ta det lugnt? beror på om jag får med någon att ba chilla hemma. hade varit skönt men som sagt, som det brukar bli varje helg, trots att man planerat hemmakväll så dras man med ut ! Men brukar ju alltid bli lyckat ;)

<3

 

 

//D


2 pass - fett nöjd ;)

Fett stolt över mig själv idag. har tränat 2 gånger faktiskt!! sweet. först på håltimmen på bosön sen testade jag på det Balance som jag fick ettpresentkort på under grammisgalan. gryymt stort gym och inga folk :D men grejjen var att det var nästan för stort. de hade 3 stycken gym och oändligt många maskiner så körde kanske 4 maskiner där bara sen gick jag mest runt och kollade lite vad som fanns och så. så imon blir det ett riktigt pass där!

kändes lite lyxigt med för först fanns det handdukar som man kunde torka svetten med hehe ;) men sen typ märkesschampo o balsam i duschen, hårspray o sånt haha. sen snyggt inrätt. om det inte var så dyrt att träna där hade jag lätt skaffat gymkort där.

Annars har dagen sett ut som den alltid gjort - man vaknar, går till skolan, tränar o åker hem.

blir kemiplugg ikväll IGEN !! gud skulle vilja elda upp boken just nu. fy fan för kemi, att det ska va såå svårt. :S


//D

Alanya !

ÄNTLIGEN !! studentresan är bokad! moohahha den 7 juni sticker jag, mia, lotta o zetter till Alanya i 2 skööna förhoppningsvis soliga o festgalna veckor. shit ser verkligen fram emot detta, ska bli underbart att avsluta gymnasietiden med dom. :D. tror Turkiet kan va ett ganska najs land ändå, har en hel del fördomar men hoppas på att dom inte stämmer haha. sjukt glad iallafall !!

vill ha sommar o sool

Schööönt <3

 

 

Imorgon blir det att testa på ett nytt gym, Balance heter det. är tydligen Daniel Westlings gym (om han nu inte hunnit sålt det). westling, visst heter han så. kronprinsessans kille tänkte jag xD ajja får la se hur det ser ut :D

 

//D


Sjukt rolig natt !

ojojoj att bli bra på kort är ju en ren omöjlighet för mej!!!

Hur va gårdagen då? jo, suuuper sweet haha

blev först en vända till Kungsholmen där jag mötte upp Jojje, Krille o Jimmy. Blev någon liten drink och småfixa me håret. Sen blev det en taxi till Andreas där typ 7 andra fanns så vi var väl lite över 10 pers mot slutet. myys, verka va riktigt mysigt folk :D efter det drog vi ut, blev en sväng till Salvationfesten. där träffa ja frida o patte :D wiiiie. dock i typ 1 min - för skulle leta efter en men sen såg ja dom inte mer :/ det sög menmen, sågs lite....

men vi drog vidare, nu blev det zipper och där hängde jag tills dom stängde hehe. Hade galet kul och träffade många söta ansikten. Bra val av mej att dissa soffan för mej själv och iställe röjja ute. det va trots allt lördag <3

ajja idag hade ju vi tänkt bokat vår studentresa men cpresbyrån har stängt så får blir imon !! hehe

dagens planer är väl lite osäkra hehe. kanske träffar någon kompis, kanske tränar. får se :D

//D

Löööööördag !! <3

ja denna dag skulle vart hemma, i soffan med godis o allt. godis blev det men lugnt klarar jag inte av. seriöst än så länge lever jag och kroppen har inte sagt ifrån så va fan! så det blir utgång. dessutom att ebbe är i stan och söta frida vill ut me oss med gör ju allt ba bättre :D gud så längesen ja träffade henne, fan va mys att få ses igen - hon är myyys!

vart det bär av är än så länge lite oklart hmm men jag sticker dit alla andra drar. nu ska jag hämta en biljett så jag kommer in på ena stället sen drar jag till kungsholmen och möter upp krille och co. sen bär det av till Andreas och lite förfest. tror det kommer bli riktigt kul :D

usch håret är inte okej idag...


//D

Sveriges kändiselit på Munchen :D sweet

Shit vilken kväll det blev igår. Runt 1200 pers tror jag och typ BARA kändisar haha. galet kul. hjälpte bland annat, Agnes, bert karlsson, tvån i idol, carola, sibel, danny, lars winnerbäck m.m.... :D sveriges kändiselit infann sig på Munchen - me like. grymt kul o ännu roligare att se alla fulla. haha carola fick stödja sig mot borden för atthålla sig upprätt xD fyllkärring haha.
jobbade i 11 timmar så får grymt bra för kvällen, kom hem vid 3.30 och somnade runt 4. usch trött jag var då. Benen värkte och likaså fötterna. har typ blåsor - usch !!

nu kl 12 ska ja möta upp tjejerna och vi ska gå till fritidsresor och kolla studentresor !! sweet haha fan va kul! så nu ska jag göra iordning mej :)

puss

//D

Grammisgalan :D

Äntligen fredag och hunnit med ganska mycket tycker jag. först skolan såklart sen stack jag o Mia o tränade. ben och lite mage körde jag. fan har varit galet duktig med träningen i veckan!! me like

om lite mindr eän en timme drar jag iväg, då blire jobb på munchenbryggeriet och grammisgalan. hehe ska bli superkul faktiskt. borde få se lite kändisar juh höhö. men grejjen är den att jag har ingenaning om vart jag ska vara :/ så åker dit tidigare för att  likosm leta mej fram :) sen har jag ingenaning om hur länge jag ska jobba. hoppas det inte är alltför länge :/

hmm men nu ska ja skriva några mail

//D

stressad - va fan ska man göra?!

Då är det bara en dag kvar på den första skolveckan - fett skönt alltså. gått fort och jag gillar det :D imorgon blire en lektion (slutar 10) sen iväg till bosön troligtvis och köra ett gympass igen. efter det här kommer jag vara fett nervös, ska jobba på grammisgalan imorgon som ska utspela sig på Munchen Bryggeriet. saken är den att jag har ingeaning om vart, eller så det ska vara. munchen har ett X-antal lokaler.. så grejjen är den VART SKA JAG GÅ!?!? suck får väl springa runt där o fråga helt enkelt.

jag har känt nu denna vecka att snart är fan skolan slut och vad ska man egentligen göra efteråt? det kommer ju bli en resa direkt efter studenten men efter det? ska man jobba på en gång, ska man chilla, ska man plugga? många frågor nu. men just nu känns det som att jag kommer försöka söka jobb och så, alltid bra att ha ett sånt. typ sitta i en ICA butik, kan ju inte va så jobbigt... eller? sen är den stora frågan. KOMMER JAG FLYTTA TILLBAKA TILL SUNDSVALL!?!?
om jag får ett jobb här stannar jag ju kvar, men om jag inte får det måste jag ju åka tillbaka :/ suck* lite ångest över det.
det är väl det enda negativa jag kan komma på ett sluta skolan - vad ska man göra efter och kommer jag tappa kontaken me kompisarna?

uschusch vill jag inte alls tänka på nu!

så, imorgon blir det jobb
lördag hade jag som plan att gå ut, men tror jag hoppar det faktiskt. känner jag vill ta en lugn helg denna helg :)


//D

Kortisch påväg - sviiisch

Nu ni, nu har jag gjort nått jag tänkt på i fan över ett år !! jag har beställt en massa kort. alltså som ska framkallas. kort på mej o mina myyysiga vänner på lidingö :D så nu blire lite små pyssel då korten kommer, kolla igenom dom o kanske köpa någon tavelram och göra ett litet collage... skulle va mys o ha dom på väggen - my Angels !! varav en finner vi inte på ön nu, nejnej hon flög iväg till landet lååångt låångt borta. USA och någon skum stad typ. säkert jätte konversativt så hon frå gå i kyrkan varje dag :D haha men hon ska med upp på väggen iallafall !!

puussis

//D

Äntligen överstökat, men bara på det igen

Redovisningen är klar och det blev ett VG! sweet men va sjukt nervös. usch pinsamt men ajja fick VG så e sjukt stolt!! :)

annars har det inte hänt mycket - men tänkte kolla igenom kemiboken nu lite och repitera. behövs verkligen. 4 veckor kvar till slutprovet och jag har noll koll. måste fan sätta detta. vill verkligen det och jag ska verkligen det.

Såg i tidingen imorse att en ny "instängd 2" kommer. shit, vilka minnen man har av den första. såg den för kanske 4 år sedan me mina bästa vänner i sundsvall. gud sen skulle vi tälta efter, haha galet läskigt. instängd är verkligen den läskigaste skräckisen jag sett. hoppas verkligen jag kan få me mej jessica o edlund o se den. men fan, kommer inte va hemma i sundsvall förrän på sportlovet. hmm men annars laddar vi ner den senare och ser den. ett måste!

nu har vi spånat lite mer på vår studentresa.. guuud va jag längtar :D blir det grekland, barcelona eller gran canaria??.. hmm.. tror det blir fett sweet oavsett <3

//D


Första skoldagen avklarad

Första skoldagen avklarad ! gick väldans bra och lite småskönt att vara igång igen. ångesten som jag nu haft i en vecka har släppt!!

vette fan vart tiden tar vägen, jag gör väl inge speciellt då jag kommer hem, pluggar lite och så. men POFF* så är klocken relativt mycket och om man ska sammanfatta det man gjort under kvällen är det ju tragiskt. det jag prioriterat ikväll är att läsa in om redovisningen som jag och Mia har imon. känns bra tycker jag kan fan allt nu. men känns ändå osäkert. jag tror ett problem som många har är att man inte tror på sig själv. att man är för osäker. varfrö ska man vara det likosm?! speciellt nu då man ska hålla en redovisning. INGEN i det rummet vet mer än vad jag vet, så om jag säger nått fel märker inte de nått. det är väl en sak man behöver träna på, iallafall måste jag det.

Men önska mej lycka till inför imon - kl 12.30 smäller det ;)



//D

jahopp

jobbkväll igår och så skönt att det va så lite folk där ! hehe så var ganska slappt. började tidigare med så mer i fickan :D myys.

imorse eller vid 13 hehe så åt jag en brunch med joel. gasch va gott det var, äggröra, pannkakor, mackor, bullar o allt :d mumsmums galet gott och var så hungrig så gluffade i mej en hel del.
sen så bar det av ut på lidingö, jag o Mia har en plastikpresentation på tisdag så vi fixade powerpointen och den blev såååå bra. fy fan va bra det kommer gå Mia ....

hmm skolan börjar imon med och jag har världens ångest. ingen lust alls till att börja igen. men på nå vis ska det bli skönt, sista rycket nu till stundenten !! fy fan va skönt det ska bli. känns som det kommer bli en tuff termin men samtidigt väldig rolig. så nu blire allt att kämpa bara !!! såååå taggad

ajja nu blire lite förberedelser inför imon

//D

Sweet

Ojojoj vilken gårdag (kvällen)

det blev en födelsedagsförfest på kungsholmen där det var faktiskt mycket folk. skit kul träffade en underbar tjej där med - mysmys måste ses igen!! sen träffade man lite andra mer kända ansikten. sen bar det av till paradise och vi klubba lite, men tror vi inte var där så länge... kommer inte riktigt ihåg höhö. men iallafall så var det efterfest efter så vi drog dit. haha tror jag drack lite för mycket igår så jag gick direkt till skafferiet och tog en macka :D när den var uppäten så ringde jag en taxi och drog hemåt ! haha det räckte för mej och klokt beslut tror jag för Krille var på "efterfesten" till 10 imorse.. hmm va fan gör man så länge?!?! fatta inte hur folk orkar.

nu ligger jag trött som fan i sängen och har försökt power-nappat lite med hopp om att bli pigg inför jobbet ikväll. men blir väl som alla andra kvällar, att jag är sjuuuuuuuuuuuuuuukt trött. men det var det värt för hade galet kul!!

min mobil är ju på lagning så blev inga bilder från min sidan, trist. meeeeen ska försöka söka fram lite bilder så ni får se :D

//D

Ändring <3

Det blev helt andra planer - Lotta o Mia får klara sig själv. jag blev bjuden på en lite födelsedagsfest så ska dit me Krille sen blire utgång. vart vi ska är än så länge oklart men det visar sig :D ska bli as kul iaf. längesen man träffa krille med så ska bli kul o se han :)

nu blire taggning o hoppas ni alla får en toppen fredag !
puuus

 

 

//D


Fredaag

Äntligen fredag men fan har sån ångest över att lovet är strax över. usch känns hemskt om jag ska va ärlig för vet att det som väntar denna termin är sjuk. kommer ha sån press och krav på mig själv tror jag. men det som ska mej att få kämpa är en resa som jag och Lotta planerar. än så länge är det bara vi två som är "säkra" deltagare som kommer att åka men förhoppningsvis blir det Linn o Mia med. men det visar sig. vi vill åka till grekland, italien eller spanien. Barcelona hade varit sweet hehe. vi kommer vara borta i två veckor, eller så länge vill vi vara borta iallafall och vi ska ba mysa i solen o dricka drinkar o hare galet roligt !! ska bli en studentresa som vi ALDRIG ska glömma ! as kul.

Ikväll blir det utgång men vettefan vart och med vilka. just nu är det lotta o mia som det är planerat med men vi får se hur kvällen slutar :) ehm snart ska jag börja med middagen sen göra iordning med :D sweet


//D

18.24..pip*

okej nu är det snart jobb som gäller, usch är inte ett dugg taggad för det, men får se det så att jag får ju pengar ! alltid bra att har. har ju en förmåga att spendera lite....

hmm har pluggat lite faktiskt så lite nöjd med mej själv men borde kunnat gjort mer, dagen har likosm flygit iväg bara ! inte okej tycker jag. jag har funderat på att köpa en platt tv faktiskt. de finns ju ganska många i schyssta prisklasser nu så funderar om jag ska på stan imon o kolla på lite sånt. men vill inte gå själv... någon som är på??.. :)



Lady Gaga - Monster <3


ajja nu blire att fixa till sig lite..

//D

Måndagsrööjj <3

Igår bar det av till "Vickan". jag mia o lotta va där och vi hade faktiskt galet roligt :) kan väl inte direkt påstå att jag kommer att dra dit en fredag eller lördag, men om det inte finns nå attan dög det.. gratis inträde med vilket vi inte gnäller om!

först va vi hos Mia och gjorde hon verkligen supersnygg. fan bra jobbat Lotta!! undrar om jag har nå bilder ... haha jorå bilder finns alltid sen är dom ju antingen bra eller som oftast..mindra bra..






kom hem o allt va fri i fröjd och idag mår jag som en liten prins!! wiie

dock har jag massor av träningsvärk sen gårdagens 2 pass!!!! sen har jag plugg upp till öronen sen jobbar ja ikvälll. men annars så, annars har ja det riktigt najs:P


//D

Stan me Lottis

Ja då har man nyss kommit hem från stan me Lotta. haha var galet mysigt att gå me henne. först köpte jag lite produkter som jag behövde och hon lämnade typ tillbaka nått^^ ehm sen satte vi oss på ett Café och bara chillade. vi satt verkligen och ba snacka, kolla på folk, skratta åt inge - mysmys :)

efter det drog vi ich spontan shoppa lite, men tror inte lotta köpte nå??... eller??.. hmm...
jag köpte typ en skjorta, en tröja, två linnen :) sen en ansiktsrengöring o så. men kollade litepå parfymer med, hittade en som jag gilla, får se om man köper den.

var galet mysigt iaf, vi hade bjudit Mia med meeeeen hon föredrog sängen framför oss. men mia, det är DU som är dissad, inte VI !!! ehm så du vet.

ja ni och vad kan tänkas hända nurå?- jag o lotta är grymt taggade på att dra ut, men är nått öppet idag?? så vi ska kolla runt lite och om vi finner något drar vi med oss mia............ höhö...

Kan meddela att moster är hemma med så nu är väl allt som det brukar vara, men var så skönt att va hemma ensam. längtar verkligen tills man hittat nått eget - fan va mys det ska bli. inreda själv, kunna göra va man vill o så :) men trivs verkligen här så det är inte så. förresten hade hon med sig alla julklappar som jag har fått så hålle rpå att pilla me dom lite. höhö as kul^^

//D

Maaat :D

Jah ! nu har febern verkligen "left the building". schöönt, halsen har med gett sig lite så nu kan jag äta iaf :D äntligen haha, jag och mat är som handen i handsken så har verkligen saknat det hihi..

usch imorse då man vaknade och öppnade persiennerna möttes man först av en chock av ljus !! sen när det dämpades så såg man STOOORA snöflingor. usch är inte vintern över nu?!? julen är över och nyår likaså men snön, den är kvar den. inte okej tycker jag. nu vill jag att det börjar töa och bli lite grönt ... vill ha värme :D

ikväll får man väl se vad som händer - inga planer så ska väl höra med lotta vad hon har i tankarna.. ajja nu blire en sväng på stan, måste köpa en DEO!!!! dagens utmaning och uppgift :D




//D

Den har släppt !

Börjar äntligen känna att febern släpper o jag börjar få mindre ont i halsen!!! gud så skönt ! men att det ska bli en dag försent! att missa nyåret igår va det tråkigaste på länge :/ hade taggat och planerat så länge för detta sen dagen innan får man 40 graders feber. jippi! man kan verkligen hålla sig för skratt.

så min gårdag var att ligga i soffan, halv yr och försöka få i sig så mycket föda man kunde. kl 12 gick jag o la mej, kändes för deprimerande att se fyrverkerierna, men blev tvungen att se några. så fint. men tråkigt då man tänker efter att så många har så roligt nu och själv så sitter man ensam i mörkret... inte okej.

men imorse då jag vaknade kände jag mej så pigg! kom fram till att nästan all feber hade släppt!! shit hehe. men har legat i soffan hela dagen med, försökt bli helt frisk. men känner att halsen inte är helt okej... Imorgon vill jag göra något, men får se vad det blir...


ajja nu blir det nog sängen för mejj.. eller??


//D

RSS 2.0