Religons boken redo?!

Första advent idag och dagens mål är att få fika lite adventsfika :D typ årets första lussebulle, skulle va galet gott :D

först o främst ska jag olotta (kanske mia o nea) mötas på vårt pluggcafé på st:eriksplan hehe. ska väl sitta där i några timmar o köra några sidor i religonsboken. ska bli kul, tärffa lill lotta lite, myys! sen såklart behöver jag plugga, religon är inte lätt. gudar o riter hit o dit, undantag men ändå inte. svårt att hålla reda på vad som är vad. sen förklarar jag som en kratta så förväntar mej inte att ni ska förstå .....

igårkväll blev det jobb och seriöst, var så mycket folk ca 850 st!!! så det var besöksrekord och vi garderoben fick jobba som tokar! inte okej, tror jag egentligen är sjuk med så mådde piiss igår, hes pga halsont o varm pga feber typ :/ så jag var så bitter igår på jobbet hehe... menmen oengar juh.

det har inte blivit något festande i helgen heller vilket hör till ovanan. ganska skönt men känns som man missat så mkt! hehe, men egentligen är det sjukt att man känner så. egentligen är jag stolt över att jag inte gjort det, sparat massa pengar och är pigg o glad..

men nu måste jag springa! pluggcafé here I come!

//D

:D



Nu är alla julklappar handlade !! fett najs eller vad!?!? ute i god tid för en gång skull och tror alla kommer bli super nöjda :D jag skulle bli det om jag fick dessa presenter hehe.

min "att göra lista" betas av allt eftersom. nu återstår väl bara att plugga och det är det jag drar mej för hehe. men ska kämpa på! snart lov så nu blire lite religon

//D

Mina planer för dagen

God Morgon!

Planerna för dagen är följande:
  • Köpa mer julklappar
  • kolla ett avsnitt av ugly betty :D äntligen
  • plugga
  • käka kladdkaka
  • JOBBA! suck*

ajja får se om jag lyckas göra allt, känns dock inte såå svårt ;) hehe..


//D

goos Nea o Mikis

mysmyyys pyys fredag med mea och mikis. det började med en härlig sväng på stan och jag kollade på lite julklappar. blev några stycken så det va skönt hehe.. att få det gjort alltså, tkr det alltid är så svårt men kändes som jag hittade lite roliga grejor.

vi åkte hem och köpte med oss en pizza o lite glass, sen blev det kladdkake bakning :D naaaajs. det var väldigt längesen jag åt det så var så gott. känner mej dock sååå fet just nu. inte okej med pizza + kladdis + dricka + glass... men bara det inte blir för ofta borde det väl va lugtn.. eller?

ajja finns inte så mycket mer att göra just nu så tror det blir sängen alldeles strax.. är så trött så ska faktiskt bli skönt :)


//D

Onsdagar is the shit!

att gå ut en onsdag är var typ helt galet roligt!! shit så mycket folk och hände så mycket. slutade med att jag shakeade med alcazar gänget o lena ph!!! dock kände ja inte igen dom (har inge minne av det) men alla som ja va me sa det... xD.. as kul iaf!!
sturecompaniet fyllde typ 20 år så var på den festen. gryyymt coolt de hade gjort, najs musik o allt. blev väldigt sent/tidigt så inte mycket sömn. haha desutom är min träningsvärk från igår yber jobbig. gör så ont i mina ben vad jag än gör.

ajja ja har varit crapig hela dagen men det var det fan värt :D as kul!!!



haha älskade Asia!!! xD


//D

liten update



okej prov imorgon, miljökunskap. nu ska alla ord sitta tycker jag, bioackumulation/biomagnifikation, nisch, toleransnivå, övergödningar, toxiologi m.m..... detta ska jag kunna och om jag ska va ärlig förstår jag det mesta. men är lite osäkert ändå. tycker det är svårt att hålla reda på alla ord och så. men tänkt positivt! en sööt sak sa det till mej idag. och det ska man verkligen göra i alla situationer, inte bara när det gäller plugg.....

provade studentmössan idag med och fan, det va inte lätt.. först hade jag ångest om vilken storlek man skulle ha. ja tog så småning om stl 57 men funderade länge på 58.... sen när man skulle beställa. det var så mycker plotter o skit som man kunde välja, band hit o dit, symboler, färger o allt. varför finns det inte bara EN mössa!! det slutade med att min mössa kommer kanske kosta 650 kr typ... :/ sen flaket fick ja höra i helgen att det kommer bli ca 1700kr... seriöst, inte billigt att ta studenten!! hoppas man kan få nå litet bidrag av mammsen o pappsen <3

ajja nu tog ja en liten paus o ser på ugly betty, klockrent program :D

//D

Utvilad o taggad

Mm skönt. Älskar sovmornar, de är så grymma hehe. Sovit väldigt bra med så känner mej utvilad trotts allt :) idag arvdet en ny dag med nya möjligheter och jag ska fan ta vara på den. jag kommer åka till skolan lite tidigare eftersom det är prova på studentmössa!! Wiiie det börjar fan närma sig nu juuh. Sen blir religon och sen funderar jag på omk jag hoppar över träningen idag och pluggar bara? Vill träna men känner mej först krasslig i halsen sen så är det prov imorgon som man kanske måste intensiv plugga på. Hm inga lätta frågor jag stället märker jag, hahhahaha.. Ska nog ligga o dra mej lite till sen blir det frulle! //D

<3 =poff!

Tror ni på "kärlek vid första ögonkastet"?

jag hade ingen aning från början men nu vet ja det finns. känns dock hårt som fan när den andre inte känner detsamma. som en kniv borras in i hjärtat och vrider om. känns dock bra att personen i frågan fortfarande vill umgås o va vänner. för ni ska ba veta va myysig han är. likosm roligaste ja träffat o allt. vet inte om det blir awkward då vi ses o så, lär det bli. men får väl ta itu med det då. ajja går ju inte att påverka andras känslor som sagt. men just nu känns det väl lite jobbigt..

får väl sätta mej in i pluggandets värld o glömma...


//D

klipp bort magen...

okej tungt att gå upp imorse, riktigt tungt. ville bara ligga kvaar o mysa i någon timme till. menmen måndag morgon och 5 dagar kvar till helg. TAGGAR!

just nu söker jag massa fakta till en vetenskaplig rapport jag ska göra. jag ska skriva om Gastric Bypass. ni som inte vet vad det är är då man opererar bort en större bit av magsäcken så man äter mindre helt enkelt. om man hetsäter ändå kommer man spyyy.. hehe väldigt effektivt:P det ska jag skriva om tror jag, verkar intressant och finns en hel del fakta om det.

men 10 min kvar på lektionen så jag börjar "skriva" själva arbetet senare.....

//D

slapp söndag



EN mycket lugn o skön dag tillbringades på ett café på st:eriksplan. det är vårt nya plugghak har jag o lotta bestämt! hehe. vi satt där i lite mer en 3 timmar och pluggade som bara dänn. läste o gav varandra frågor typ. kändes bra men märkte att provet kommer bli svårare än vad jag hade trott. det är en massa namn som betydelsen är lätt och oftast väldigt självklar att förstå, men namnet. det är så obegripligt och oförståligt så om det är nått jag failar på är det det!!

till lunch blev den en subwaymacka som smakade såå bra sen blev det en sväng till odenplan o mötte upp en kompis. chillade hos honom en lite stund sen bidde det en sväng till sthlms godaste falafel ställe! (enligt honom) dock åt bara han och jag tittade på :D

sen har det intehänt så himla mycket mer. tänkte läsa igenom mina annteckningar ännu en gång sen tror jag fan det blir "john blund" för mej.. hmm måndag imorgon och känns crapigt. en dag till på helgen borde införas! ajja jullov snart, naaajs :D


//D

Wiiie haha!!

Sweeet :D

Gårdagen var fan så rolig! först åt jag middag med micke o vi satt och kollade på idol b.la. seriöst, de är ju grymt duktiga på att sjunga! första gången jag såg idol i år och impad iallafall. jag var där i några timmar sen stack jag och mötte upp Krille o en till kille som jag inte minns namnet på. jonas kanske? nått sånt typ. de satt på Torget så vi var där i ett par timmar kanske och snackade på om allt möjligt och drack måånga goda drinkar :D
Sen stack jag och Krille o skulle ut. plötsligt dök det upp 2 st till som hängde på! haha vi gick till "paradise", var där i någon timme typ, var najs o röra på sig lite men gillar inte stället. lite skabbigt o så. så vi drog ganska fort efter vi kommit in...

Det blev efterfest hemma hos krille .. me like!!! så jag o kanske 8 till eller 7 eller nått sånt.. vi hängde där till 5. ahha så jag var hemma kl 6!!! och somnade 7..... lite roligt, kl 7 likosm brukar jag ta tunnelbannan till skolan xD ajja as kul.

skitsamma hur sent det blev eller så. jag hade otroligt roligt och röjde som fan. mår som man förtjänar idag men vem bryr sig :D inte jag iallafall..

blev dessutom väldigt glad då jag fick höra att jobbet ikväll är inställt så inge jobb. heelt ledig ikväll.. wiiiie såå najs. så får se vad som händer för mej :P

//D


Over and out



Jag är INTE full! men bjuder på dessa (A)

taggar taggar taggar.. tror det kan bli en o annan Daiquiri To Niight !

LOVER BOY!! :D



//D

Planer som ändras

Äntligen fredag! Känns så grymt skönt.
Det var planerat en lugn hemmakväll med så blire inte. jag är föör taggad hehe. så det kommer först att bli en middag o kolla på idol bara :) sen så blire utgång me krille, jonas o alla dom där typ :) ska bli väldigt roligt. ska dock inte bli en repris från förra helgen, men det ska va röj iallafall hehe.

ringde till ABCD-butiken idag för att kolla min väska. de sa de inte hade fått svar från D&G i Italien (tydligen dit de har skickat väskan denna gång) så de visste inte. hon jag pratade med som för övrigt verkade söt o snäll sa det kunde ta upp till 2 månader! haha jag typ skrattade i luren och frågade om hon drev. men nej då. upp till 2 månader. men hon sa att butiken får svar någon gång under nästa vecka och att dom då ringer mej så att vi kan komma överrens om nått. om de tarså lång tid ska jag banne mej ha en "låne" väska!!!

kollade även mitt konto idag. haha jag hade minus på det! det är verkligen inte okej så fick föra över en massa typ. usch det är minus från förra helgen då jag åkte en massa taxi. uschusch hoppas man slipper vara med om något sånt igen. mitt konto klarar inte deeet! hehe..

försöker förövrigt få någon att köpa den nya vodkaflaskan med läder o nitfodral. den e ju så galet coool!!

är det sweeet eller vad :D

Ajja see you on the danceflooor babs!

//D

sjukling ..

Det blev en lite hemmadag. gick som sagt på första lektionen sen stack jag hem. tror jag gjorde ett bra val. känner mej lite bättre nu faktiskt :) kan väl inte säga jag har gjort mycket, hade hoppats fått mer gjort men fan kände mej hängig så inte så taggad för att plugga. läst nästan 100 sidor i en bok som vi ska ha läst ut imorgon men är fortfarande 50 sidor efter så ska väl läsa lite till. ehm ren skrev alla mina annteckningar från miljökunskapen med ! hade fan skrivkramp efter det, galet mycket men så bra.

(väldigt intressant läsning)




När jag åkte hem från skolan köpte jag med mej en påse pågen kanelgifflar. hörde från en kompis att om man värmer dom blir de gryyyyymt goda. såjag testade. och seriöst, det blev som nygjorde kanelisar! såå goda så någon timme senare hade jag tryckt i mej en HEL påse! inte okej alltså. men eftersom man är "sjuk" så har man vissa förmåner tycker jag hehe..

men att man inte tänkt på det innan, värma dom lite? kanske bara jag som är så efter som inte fattat det, meen detta är mitt bästa tips just nu!!

har även funderat på vad jag ska köpa för juklappar åt alla :D snart, eller nu är väl tiden man ska börja inhandla sånt. usch jobbigt och veta vad man ska köpa, men väldigt kul när man väl kommit på. få ge bort o göra någon annan glad. det tycker jag är mys.

appropå mys. hade varit väldigt myys att inte varit själv idag då man varit lite sjuk.. orka va ensam!

//D

Så här är det..

God morgon!! Uppdatering av min sjuka. Jag kommer gå på första lektionen men sen tror jag att jag går hem. Känner nu att ja är inte bra, nått skit har jag i mig. Är troligtvis förkyld och inte så konstigt med tanke på sur vädret som varit. Regn och rusk är inte Min grej!! Nu blir lite frulle o c-vitaminer :) puuussssiis //D

sjuuk :(

jag tror jag är sjuk, och det är inte okej. har ont i huvve och täppt i näsan, känner mej helt förstoppad sen känner jag mej varm? vette fan vad det kan vara mej känner mej inte pigg och fräsch..:/. så nu är stora frågan om det blir skola imorgon eller inte? kemin hade varit bra på att gå på, så antingen går man på första lektionen sen går man hem eller ingenting alls eller att man går hela dagen? 3 alternativ och vet inte vilket! hjälp!!

inte har ja pluggat något ikväll heller. inte okej det heller. så ska sammanfatta lite miljökunskap tror jag. kan vara bra att jobba undan några sidor så det slipper bli "rå"plugg ihelgen.  hmm.. jag tycker synd om mej....:/


//D

usch

nu sitter man och försöker sammanfatta 100 sidor i miljökunskapsboken. usch vettefan vad som är viktigt att ta upp och inte. typ "entropilagen" vem har hört den liksom. men den går b.la. ut på att allting sprider sig. typ om jag droppar en vätska i ett glas vatten sprider den sig i hela glaset ju. men det är ju självklart!! men att komma ihåg entropilagen?!?! lycka till Daniel!

//D

Måndas regn

hmm den som kommenterade förra inlägget.. i think i might know who that was ;) pöööös från andra sidan atlanten gumman!

dagen som sådan har varit väldigt lugn. fick sovmorgon till 10 för svenskan blev inställd :D sånt gillar vi. läraren var hemma med sjukt barn eller nå sånt. slutadce 14 typ och då bar det av till bosön och ett träningspass utfördes. blev några sprint lopp faktiskt. gick relativt bra med tanke på att jag inte sprungit snabbhet på ett antal månader ;) hehe. körde även lite styrka, rygg o triceps :)

tog en snabbdusch för att hinna me bosöbussen för att senare hinna till odenplan. så mötte ja upp en kompiiz och satt o åt middag faktiskt på...blåbär.. höhö.. lite komiskt. ajja...

imorgon ska ja fan ta med Lottas kläder så hon får dom! haha har haft ett linne här hos mej sen augusti typ xD sen en kofta från helgen.. vetta fan va hon gör. ba slänger kläderna här o där, inte okej!




//D

Galen kväll och lämnad åt ingen

jaha hade besökrekord igår fastän ja inte skrev något. väldigt stolt* haha.

okej fredagen då. den var galen. galen som fan men hade super roligt till ehmm... spriten tog över. blev alldeles för mycket men liksom det bara sa poff, poff så var man väck. ja är som en svamp likosm, inte okej. men detta var likosm det "milda" som hände.

ja kände att ja skulle hem. ingen idé att stanna kvar så jag tog en taxi hem. väl utanför porten kom ja på, FAN ja hade glömt min väska. min nyklar och min mobil låg i den! så kunde inte ringa någon och få hjälp. men jag åkte tillbaka till hemmafesten men märker då jag är framme att porten är låst! eftersom jag inte hade någon mobil kunde jag ju inte ringa om en kod. du tänkte jag att jag slaggar hos en kompis, men när jag var framme hos honom kom jag på han var bortrest. då tänkte jag ta en annan kompis och åkte dit... med taxi.. men även hans port var låst. så kastade sten på rutan för han skulle vakna. men rutorna var så högt upp så ja kunde inte kasta så högt :(

tillslut stoppade jag en taxibil och bad om att få låna hans mobil. jag fick det och började ringa som en tok till allt o alla! men ingen svarade. ingen! taxichaffören frågade vad som hade hänt och jag berättade allt.
han ba;
- shit brosan! inte bra.
så slutade han sitt jobb och sa;
- om du vill, du kan sova hos mej o min familj till morgonen så åker du hem då. inga problem brorsan, ja hjälpa.
jag ba,,
- snyft, okej.
så började han köra. men jag kom på att ringa mamma, så ringde henne och hon gav mej nummret till min moster. och hon kunde då öppna porten så jag kom hem! så taxiföraren körde hem mej (gratis) och när ja skulle hoppa ut. han ba;
- här är mitt nummer, o du problem har i framtiden. bara ringa brorsan, jag hjälpa.
seriöst, att det finns såna snälla männsikor nu! trodde ja inte fanns. ajja jag kom hem och ja överlevde. efter 3 timmar sömn hade jag ångest och låg i sängen heela dagen... japps...




//D

myspys + röj = fredag :D

nu ni, nu snart är det middag sen utgång.. eller om 2 timmar precis, eehhm men gör iordning mej redan nu. kanske lite tidig meeen det blir bra. tror håret blir perfect ikväll, hoppas det iallafall hehe :D ska bli så kul och har sååå höga förväntningar så får återkomma imorgon om mina förväntningar var "för" höga hehe.

Först som sagt blir det lite middag sen kommer tjejerna o vi ska mysa o pysa o röja järnet. det ska bli seent ikväll, oom ja inte hinner somna. är faktiskt lite trött så funderar på att power-nappa lite, men äh, får se helt enkelt. får bli många koppar kaffe o redbulls!


hehe <3


//D

091112

ännu en mysig kväll o det känns toppen. inge plugg eller jag kände att jag vill ta det lugnt en kväll till hehe. dagen har inte varit ett dugg intressant så tänker inte skriva om den. meen imorgon. ojoj taggad som attan ! :D ska bli så kul att gå ut me alla myys tjejer o ba röja och ha kul. allt är typ kirrat för morgondagen så det är bara att tuta o köra hehe.



äh nu orkar ja inte skriva mer.... inte äns en rubrik blev det:P faail

//D

Äntligen över!

Blev inget inlägg igår, hann faktiskt inte.

imorse hade jag det fruktade kemiprovet och det är så skönt att vara klar med det. lättnaden är stor. och hur gick det då? joo, ja borde få ett G iallfall, hade dock hoppats på ett VG.. meen det återstår att se. blir bara fundersam över att varför ger lärarna oss övningsuppgifter som inte alls liknar provuppgifterna. de påminner ju inte äns om varandra så när man tror man kan dom hemma, så kan man det i självaverket inte!

okej efter provet stack jag och Lotta till stan föör att "tröst shoppa"/"glad shoppa". blev mycket grejer denna gång. ett bar svarta skinnboots, grymt snygga. en kofta, en skjorta, linne o en tröja. ojoj så mycket fint och så mycket pengar man gjort av med! alldeles för mycket, meen, det var ett tag sen jag handlade något. sen jobba ja förra helgen med, såå... ;)

jag och förhoppningvis alla andra som ska på sexy modevisning på Magenta på fredag.. TAGGAR!.. jag är galet förväntansfull, det ska bli så roligt :D var ett tag sen man var ut nu och shakeade lite. hmm. denna dag har jag inte pluggat något, jag köpte en chipspåse som jag tyckte jag förtjänade och har nu tryckt i mej hela. inte okej!.. usch så gott i början men.. ni vet nog hur man känner. träning imorgon iallafall.

//D

...

Talet gick okej, men orkar inte grubbla i det nå mer. nu är det äntligen klart och känns underbart att det är så!


lotta o jag satte oss på ett fik för att göra "favoriter i repris". dock var vi både helt ofokusserade idag så gick inge bra. ja ät en hel kladdkaka med så inte okej det heller. väl hemma sprang jag 4 km så är otroligt stolt över mej. så kanske man kan stryka halva kladdkakan och genom det få liite mindre ångest ..:P

kemiplugg har det blivit ikväll igen. eller snarare att jag har gått igenom lite, repitition och så typ. känns som att jag har lite koll på saker nu, men blir väl som vanligt, att väl på provet fattar man ingeting. men hoppas (som jag gör varje gång) att detta prov blir annorlunda...


//D

Har haft det ganska bra ändå

Helgen har varit så skön faktiskt. inte gjort ett piss mer än jobb i fredags. annars bara varit hemma o pluggat. tråkigt kan det upptfattas hos vissa, men det har hänt så mycket nu den senaste tiden så jag gillade det. hade dock trott jag skulle gjort något idag, meen så blev det inte. har pluggat lite kemi o mycket på mitt svenska tal som jag ska hålla imorgon. än så länge är det inte nervöst så det är ju bra. Ska tänka positivt och leverera som fan imorgon !! (kan det finnas en gnutta falskt självförtroende i den meningen....jepp! haha ).

Det är iallfall måndag och någon vecka närmre jullovet som frestas låångt därborta. mia är tillbaka nu så allt är väl som vanligt. skönt.



Såg föresten Lesbian Vampire Killers imorse. haha det låter som en porrfilm, meen det är det inte! det är en skräck/komedi haha. ja vet inte va jag ska säga om den. den var cp men lite rolig och väldigt lätt. slapp tänka och det passade mej perfekt imorse så den får en 3-4 typ....( på en 5-skala).

Nu blire positivt tänkande för imorgons prestation!!

//D

Myyysdag



Myys. Lotta o min kemipluggning på ett café som inte får nämnas var en klaaar succe! super mysigt o trevligt fik, kuddar överallt o tända ljus. perfekt nivå på musiken o trevlig personal. vi var där i nästan 4 timmar tror jag vilket gav en hel del på kemifrågorna :D härligt. blev nog lite smartare tror jag..

denna dag har annars varit meningslöst hehe, inte gjort ett piss, legat i mina mjukisbrallor o chillat. sweet.,.. menmen är det inte så en helg ska vara? hade tänkt pluggat mer på mitt tal men blev inte så får verkligen kämpa imorgon! hoppas verkligen det går an denna gång med. är ju soim sagt sista muntliga presentationen vi har i kursen Svenska C och det glädjer mej.

såg förresten filmen "up" från Disney Pixar och den var helt fantastisk. sån bra film o mysig o vacker o likosm hade ett budskap o allt. den var klockren så alla borde se den. kort o gott var den MYYYYYS :D den var jag höhö


//D

Vakt dampar med batong och kollaps !

Shit, det var verkligen dramatik på jobbet igår ! aldrig har så mycket häntunder en kväll xD

först var det en gubbe som blev så full så en vakt skulle hämta honom. men gubben började slå ner vakten så vakten slog med batong o allt. de rullade runt på golvet o allt möjligt haha. tillsist fick tre stycken hålla fast den här fullagubben och tillslut såg jag att en kvinna gjorde mun-mot.mun metoden på honom :S ajja han vaknade till hon polisen eskorterade bort honom..

strax efter detta hör man hur sångaren i bandet slutar sjunga, sen ba:
- finns det någon läkare här?

då var det en som hade kollapsat och det visade sig att han/hon hade fått en hjärtattack :S.. så han låg där livlös som jag förstod men de lyckades få liv i honom som tur var. men seriöst, WTF hände igår!?!?! haha. hemskt att skratta åt detta men fan brukar alltid vara såtråkigt o dött men nu ni, det var fan röj igår !!

jag var hemma runt 2 tiden och det var såå skönt att somna in :)

nu blir kemipluggmed lotta :D

//D

En "vit"plugghelg :D



Nu är det fredag, wiie äntligen. denna vecka har gått fruktansvärt segt. men nu är det helg och de ända planerna är jobb ikväll och imorgon plugga med lotta. vi ska sätta oss på något mysigt café och verkligen RÅPLUGGA hela dagen. plugget kommer att bestå av kemi. Eftersom vårt kemiprov är på onsdag och fortfarande så är det måånga frågetecken, inte bra!

Denna helg ska iallafall vara "vit" för mig. dels för att spara pengar hehe men även att jag behöver plugga. kan vara skönt att vakna pigg en morgon med, eller? ;) ajja jobb ikväll och ska bli härligt att tjäna pengar !! längtar tills lönen från förra månaden kommer.. mööms!!

Lämnade även tillbaka min väska idag.
hon ba,
- oj vilken otur.
jag ba...
-ehh jah, det tycker jag med.

men hon skulle typ ringa mej då de hittat en ny eller så. hoppas dock de inte hittar en ny så jag kan köpa en ny väska. denna är så galet snygg men det är något i designen som inte funkar. går ju sönder på samma ställe o så, då är det ju något som är knas.. tror jag då.

i helgen skulle jag även vilja shoppa, skoooor, ja vill ha skoor hehe. så får se hur det blir med det. annars sparar jag och tar det nästa helg... får se..

fick förresten av våran skabb-cp-handledare för projektet en IG varning. seriöst han har inga anledningar av att ge oss det. menmen, jag tackar och tar emot. CP!

//D

091105

Okej det coolaste. mia är i berlin. EMA är ju nuuu där!!! coolt ..:P dock tror jag mia inte har någon som helst koll att det är nu och så.

nu har jag lite ångest. jag vill ha ett par vinterskor. några snygga skinn vinterkängor vill jag ha.!!. nu helst. men ska leta lite i helgen är det tänkt, förra helgens fjasko skall inte upprepas. Nea och jag har planerat att gå på stan iallafall men vette fan när.. dock får jag höra NU!! att hon trodde det var nästa vecka. inte okej!

har förresten sett nu att, min väska. den jag har lämnat tillbaks en gång och tjafsat med som fan.. den har gått sönder igen! seriöst, nu vill ja ha pengar och ingen ny väska. det är designen det är fel på. den gick sönder på exakt samma ställe igen och det är inte okej det heller.. så ska lämna tillbaka den imorgon så får se vad de säger. hoppashoppas att jag får pengar så jag kan köpa en ny.


//D

För jag har tagit studenten !....

Fick väldigt mycket gjort på kemin idag och det behövdes verkligen. har varit som ett litet frågetecken nu ett tag men fan, jag klarade ganska många uppgifter. känns otroligt bra, nu hoppas jag bara att det håller i sig.

och idag, mina damer och herrar har jag bokat in mej på ett studentflak!!! naaaaaajs eller vad!! fan va roligt, och gänget som jag delar flaket med verkar grymt sköna. så tror det blir galet roligt. röjröj på ett flak och sjunga, hoppa, spruta öl och massa annat smått o gott. längtar som bara dänn nu. haha dock är det ett antal månader kvar.. meen ska bli väldigt roligt. ska flörta lite me mamma o pappa om de kan sponsra lite (A) hehe. i know you read this mum ;)

satt på håltimmen med zetterberg idag, vi snackade på lite om alltmöjligt och vi kom in på vad man ska göra efter studenten jag klagade på att jag troligtvis måste flytta, har ju inget boende hgär eller så. men då ni, då visade det sig att hennes pappa jobbar inom bostadsbranschen och hon skulle kolla me han om inte han hade något till mej!!! seriöst det hade ju varit så bra. så nu hoppas jag alla håller tummarna för att det kommer gå. jag håller redan mina så dom mosas sönder snart .. höhö...


//D

Daniel säger nej !

Daniel tog sitt stora beslut idag att INTE vaccinera sig mot svinsjukan. kände det igårkväll att varför? jag var utsatt i nästan en vecka mott sjukan men ända hände inget. ja tror jag har ett naturligt skydd hehe, så därför hoppade jag över det idag. vi blev nämligen erbjuda av skolan att ta det idag. ajja om jag ångrar mig får jag väl gå till sjukhuset eller så. och bara för att jag resonerar att ja är "imun" så kommer jag garanterat bli smittad, min vanliga otur. Nu är det beslutat iallafall

just nu sitter jag i biblioteket, var annars (A), har håltimme i 2.5 timmar. jag hade tänkt tränat men kör en vilofag idag och ska verkligen plugga denna tid. så slipper jag kanske att göra det ikväll... så har kopierat ut  40 st kemifrågor så tänkte sätta mej o göra dom hehe. men seriöst, att man lägger en sån lååång rast. jag vet inte riktigt om jag kan kalla det rast för egentligen är det ingen annan som har lektion under denna tid. :S så varför? jag kunde fan ha sovit längre istället. menmen..

//D


naajs :D

Så mysigt idag efter skolan. mötte upp Amanda Hagberg. en gammal friidrottstjej som ja var såå tajt med som vän när jag bodde i sundsvall. inte sett henne på flera år. (mötte henne påkrogen i sommras men vi bytte bara nummer). fick höra att hon har flyttat till stockholm så var bara tvungen att ses. så vi bestämde idag efter skolan. vi möttes upp och gick runt lite men blev tillslut att vi gick på ett café, orkade inte släpa min väska hehe.

vi satt och snackade om allt, var så härligt och hon är så rolig o mysig så hoppas att det inte dröjer innan vi ses igen. :) hon var iallafall på att ses igen hehe.

Dag 2 och Mia är mer saknad än vanligt, men jag överlever, förhoppningsvis hehe.. men seriöst, vår klass är inte alls rolig. tack som fan att Mia går där! annars skulle jag inte överleva. det kanske är mej det är fel på eller så? jag vet inte, men ingen är rolig, ingen är som mej. förutom Mia o madde.. madde e ju borta såå ba lill mia kvar. men nu när hon är borta suger det !! menmen

nu ska jag avsluta sakerna på datorn, iallafall försöka. för nu blire pluggning :D


//D

Lite bilder, lite träning, lite av ALLT :D

Första skoldagen är passerad och känns lite skönt att vara igång igen. hade dock inte tvekat en vecka till hehe. men aja nu är det jullovet man siktar på! saknas bara en person i skolan och det är lilla Mia. hon är i Berlin och tränar o sliter i en vecka nu. 2-3 pass/dag. usch inte lätt att elitsatsa på sin sport. i know that, kanske just därför jag slutat med min såkallade "elitsatsning". väldigt tråkigt, men trots det så känns det skönt. jag har verkligen mer tid åt mej själv och allt utanför skolan, plugg med såklart. men i 2 år nu har det varit hektiskt och jah, man funderar ju om man har mått så bra..

ajja nu ska vi inte bli seriösa här hehe :P

tränade idag, skönt att komma igång igen efter ett litet uppehåll, så hoppas på träningsvärk imorgon så man vet det tagit, höhö.. plugget rullar på, nästa sak är väl presentationen av "mitt" land på miljöpolitiken. känns segt som fan men ska väl inte bli alltför komplicerat.

bilder från festen i fredags :D



Mia <3 KOLLA SKORNA !! HAHA dom fick hon av oss :D



;)



Ybuss !!!



mia är sååå porrig :P



hehe <3



//D

Ett par vinterkängor verkar omöjligt

Då var det söndagkväll och lovat är bara några timmar kvar på. usch, gått hemskt snabbt men har varit så fantastiskt skönt. om jag tänker efter så har jag gjort ganska mycket ändå. nu är det fullfart mot jullovet!!! wiie. fast har lite panik. den korta tiden som är kvar till julen är det mängder av saker som ska göras i skolan. prov och uppgifter, fy fan, inget jag ser fram emot.

dagen som sådan har varit lugn. har gått på stan och letat efter några slags vinterskor. jag letade verkligen överallt, seriöst finns inga jag vill ha. eller ett par, som det verkligen stod DANIEL på över hela dom, dock var priset inte acceptabelt. varför ska fina saker kosta? usch blev deppig då. så funderar på att skippa vinterskor i vinter, hatar såna, alla är bara klumpiga och fula. men får se, bestämde med nea att nästa helg typ ska vi dra ut på stan o kika lite :)

väl hemma efter några timmar flanerandes på stan har jag bara chillat, pluggat faktiskt med! men mest chillat. men är stolt över att jag dragit igenom ett kapitel på kemin :)

nu blire taggning för väckning kl 6.20 och första skoldagen !! jippi !!

//D

RSS 2.0