onsdag borde det vara

vi hade nationella i engelska idag.. gick väl okej men segt o göra det här.. aja

soooolen kom idag!! hallelulja. solat som fan, tror den tog lite:D underbart. tränade kl 10 så redan kl 9 var vi ute på bechen. på träningen kunde man springa med baröverkropp (sexigt) så blev lite brun då med.. härligt! efter lunchen skrev vi provet o då koovädret.. det åskade, blåste o allt. från klarblå himmel mer än 25 + typ till regn o blåst. bläää..

vi skulle duscha efter provewt o då såklart var det slut på varm vatten.... vi stack ner till poolen o skulle "tvätta" oss. kanske 15 grader i poolen.... kallt alltså!!!



MER BILDER!!!

  



så grymt najs här i alla fall:D hehe.. men nu tjatar madde om att få skriva! gaah.... uppdaterar mer sen;)

//D

snorre


ja har ankommit till italien nu! inget härligt väder men humöret är på topp ändå!!:D nu ska det bli lite träning därefter.....
denna bild är från igår. väldigt lyckad kväll. vi hade precis lämnat en uppraggad bartender vid namn storhuvud (mario)... fria shots!!! yeeaah.... såklart sa vi nej....
10 sekunder senare då denna bild togs, mötte min ex-coach...

mer kommer, be patient!

// Daniel, Mia, Madde

Lets do it

om några timmar kommer lotta o hämtar mej. sen bär det av till arlanda.. shit är grymt taggad nu vill bara iväg. hehe.... sola o träna. äta gott... härligt!!! dock blire en massa plugg men det ska nog gå ändå...

ja är tillbaka den 9:e Maj tror ja. bilder lär komma i massor  xD haha... just nu ska jag packa klart allt + äta frulle. börjar bli hungrig.... damn såg i spegeln ja fått en finna!! blää.....

ha det så bra nu här i Sweden! för ja ska ha det riktigt bra....

puss

//D

snart så!



ojojoj nu är det stressigt... packar för fullt o tvätten har inte torkat än!!! asså klarara mej utan den men ändå. det är en tröja ja vill ha på mej. haha... shit imrogn drar vi. ska bli helt fantastisk. hoppasd bara det blir soligt o varmt o skönt.. ligga o glassa på en vit strand mellan träningspassen. den perfekta återhämtningen!

men just nu är det panik me packningen. tycker det alltid är lika svårt. och känns som man alltid glömmer något... helt otroligt egentligen.. alltd samma problem. menmen.....

håller på att ladda datorn just nu samt ipoden.... för över även en massa fjoortis musik som lotta o mia ville ha.. så vi ska digga det på stranden tänklte vi xD

skriver imrogn med innan ja åker!!


//D


förberedelse

Då var torsdagen avklarad då, skönt fredag imrogn sen italien:P hehe närmar sig nu juh.. tvättmaskinen går som bara den just nu, massor med smutstvätt som måste tvättas:) var lite lat idag och hoppade över träningen.. hade för det första ingen lust sen behövde jag plugga. så gjort klart svenska läxan! yees!! hehe. sen har ja tänkt läsa igenom svenska "preparation materials" för NP..

Det är grymt mycket vi fårr i läxa nu.. Idag fick vi två till. ena var historia,, 2:a världskriget typ o den andra var en kemi grej.. eller det var ingen läxa men en uppgift som vi ska presentera muntligt. så man vill ju ändå förbereda sig. o vi missar 4 lektioner likosm...:/

tvätten är klar nu!!!! dags för en ny laddning xD

//D

hardwork

ojoj känner mej ganska nyttig. har precis gjort en kycklöing/pasta sallad till middag ikväll. igen. gjorde det i måndags med tror ja:P sen åt ja kött med klyftpotatis igår... gott juh!!

idag när man kom till skolan var man utvilad o allt. trodde dagen skulle va super skön... ack va man hade fel.. både engelskan o svenskan fick vi läxor i.! jääätte många läxor typ, damn.
träningen var ap jobbig. vi hade tester i löpning..... 6 x 400m med blodprov o allt...... var helt slut i benen efter o är det fortfarandde!!!:P haha...

men nu är ja hemma och så.. hade väl tänkt plugga lite tror ja. såå ni vet (intresseklubben antecknar) xD

//D

sovmorgon

kolla va fin utsikt det är där ja jobbar:P

sovmorgon till 11.50 idag. kan det bli bättre? tror inte det. hehe. vi hade ju kemi prov igår.. gick sådär men ett G borde det blir, men hade hoppats på att ja skulle kunnat liite till.. menmen..
kollade väder på italien, ser ju inte ut som det kommer vara sol! bara regn! gaah blir så arg. om det inte kommer vara bra väder då vi är där nere kommer ja bli tokig. men vi är där i 2 veckor så lite sol borde man få...

nu ska ja ta på mig lite kläder o så......

//D

plugg

Det känns lite stressigt nu. Kemi-provet är imorgon och det känns sådär faktiskt. trodde jag var mer säker på allt men tydligen inte. vet egentligen inte riktigt vad som är osäkert för ibland funkar det och ibland inte... knäppt...

men inge roligt o plugga men sista saken nu fram tills Italien. så det är grymt skönt. dock har jag mängder o göra innan:

- växla pengar
- köpa solkräm typ
- tvätta
- handla någon slags "resmat"
- handla "rese tvättmedel"

det är nog en massa mer. men detta var det jag kunde komma på nu:P hehe.

men älskar min hemsida i alla fall haha... ni som inte varit inne.... http://hem.passagen.se/znice   SKRIV I GÄSTBOKEN:D

//D

att göra

igår var man och jobbade på kvällen. ganska okej med folk men jobbigt ändå. var såå trött o sliten kändes det som. sen var jag hungirg med. tyckte det var konstigt för ja åt ju liksom precis innan.. menmen så var det.

idag har jag lite att göra. först ska ja in till stan en snabbis.. köpa hårspray, ansiktsmask o handla mat typ. Därefter drar jag hem, packar upp lite grejor sen blir plugg hela dagen tror jag. ska höra med tjejerna om de har lust att plugga tillsammans. tycker det brukar vara bättre. kan man diskutera det man inte förstår o så. Mia är typ speciellt ybersmart. hon är blond o smart:P shit alltså, inte alla som har den talangen... så bara hon är med så går nog allt mycket smidigt!..... fast madde o Sophia är ganska smarta med:P haha..

men nu blir frulle därefter fixa sig snögg!!

//D


inte mycket

shit vilken meningslös dag det varit idag. inte gjort nått verkligen. tränade iof imorse men det är väl det ändå "duktiga" jag gjort. pluggat har jag med gjort, men inte så värst mycket. ville mera men blev inte. nu väntar jag på att tiden ska gå så ja kan ta bussen till jobbet. ska jobba ikväll, bläää vill inte haha.. vill inte något!!!
Nu är Jessica i Italien i alla fal och snart är det min tur. ska bli så sköönt. men innan så har vi det där jädrans kemi-provet! usch gruvar mej så otroligt mycket för det. det känns som jag kan lite i ena stunden sen i den andra är det helt blankt. förstår inget. så måste plugga hela dagen imorgon typ! Handla måste jag med göra:P har ingen mat haha. vette fan va jag ska ha som frulle imorgon...:P

//D

träningsvärk som aldrig förr

gaah vilken träningsvärk jag har! hela baksidan, vaderna, framsidan någon skum muskel i knät. haha... + axlarna. hela kroppen alltså. går inte att rör sig! och den träningen vi hade idag hjälpte inte. kommer ha grymt mycket imorgon tror jag.
vi hade bl.a. distans idag och i uppförsbackarna och nedförsbackarna.. haha SMÄRTA!

fredag imorgn sen helg. längtar verkligen. ska bli skönt o få ta det lugnt lite. men känns som det kommer bli stressigt tyvärr:/ hatar att stressa men man får göra det alltför ofta.. nu vill jag bara till Italien o träna o ha skojj!

//D

nyklippt

jahapp nu är man nyklippt då. vet inte om jag är nöjd riktigt. blev alldeles för kort! men blir nog ganska bra då det fått växa ut lite. men som sagt för kort..

på bilden ser det ända ganska hyffsat ut! men i verkligenheten.....
och om man kollar på andra sidan huvudet... urghh......:P haha sak samma, det växer ut..

blev stressigt idag på lunchen. vi, madde ja o mia hade tänkt tränat på våran enormt långa lunchrast. men då vi kom till Bosön o allt så kändes den inte så lång. vi hade en o en halv timme på oss. men jag hann med allt typ för jag skulle inte springa löpformer. känner mej fortfarande lite sjuk så väntar nog en dag till:) men usch har en sån grym träningsvärk i baksidorna.. shit, typ krampar hur jag än går!!

på webbdesignen blev jag klar med min "hemsida" haha. inte ett dugg seriöst men vi hade som uppgift att leka typ o göra en enkel hemsida.... så här blev min: hem.passagen.se/znice  kolla in den!! kanske skriva någort i min gästbok(A)


//D

nu börjas det igen

första dagen i skolan idag, blä säger jag bara. inte roligt när klockan ringde imorse. menmen jag tog mig upp och hann med bussen!

har inte mått "prima" idag heller. tror jag har feber men inte riktigt säker. så hoppade över träningen idag:( suck.. mycket skönare då peter (coachen) säger det inte ska vara någon träning än när man hoppar över den själv. man känner sig tjock helt enkelt. men kan ju inte träna om jag har feber liksom, men imorgon ska jag vara back on track igen tror jag. två ipren innan skolan borde göra susens!

gissa vem som fick MVG på historia uppsatsen om första världskriget?!?!?!? haha fan blev så gryymt lättad då jag såg betyget. YES! haft lite problem med läraren tycker jag men nu gick det!härligt. det gjorde min dag typ. hehe... dock är det kemi-provet nästa tisdag som man försöker glömma. usch vill verkligen inte ha det, hehe, känne rjag kan lite ändå. har ganska bra koll på vissa saker. men när man gör exempel uppgifter och så så brukar jag bli osäker. så man får la plugga ännu mer. men känns som jag pluggat ganska bra till detta! hoppas jag fortsätter med det!

ITALEN!!!!
Fatta hehe. snart drar vi.. gaaaah ska bli ybeeeeeer skööönt!!


//D

shoppingdag

mums fötter är sååp sexigt...not..

en liten bild från gårdagen då ja fick sola första gången på hela påsklovet. var grymt najs. trodde dock jag skulle få göra det idag igen. stockholm har ju haft så bra vädeer har ju alla sagt men typiskt så ja kommer blire det molnigt. kanske har någon speciell dragningskraft för dåligt väder?? vem vet...

köpte ett bar ap snygga badisar idag. ett par blåa calvine klein, mycket nöjd med dom o de var inte så dyra heller så blev ännu gladare:D hehe.
så ser dom ut!! dock är benen kortare. de går en kort bit ovanför knät:) alltså skitsnyggt!!!!


//D

i'm back

kändes som man precis lämnade sthlm för sundsvall men nu är man åter på ön igen. kännskonstigt men bra kan inte vönta nu förrän vi åker till italien.. vi ska ju dit på träningsläger i år igen. ska bli så grymt härligt. bara kunna fokusera på träning och inget annat.

imorgon är man ju ledig, annadag påsk, så då hade jag täönkt mej drahit in till stan en snabbis o köpt ett par badisar. hehe vill ha nya snygga fräscha till den nya bad säsongen! men undra hur de kommer att se ut.:/

kan sammanfatta veckan i sundsvall som otroiligt lugn, dock besviken som fan på vädret, hade hoppats poå lite sol så man kunde varit ute mer o mått gott. men vädret är något man ej kan påverka. annars tycker jag det varit en toppen skön vistelse i fiina sundsvall. undra när nästa gång blir. tror det blir till skolavslutningen men är inte säker. nu ska ja sova iaf...


//D

GladPåsk

Godmorgon allihopa:D påskafton idag men känner väl ingen direkt skillnad. vädret suger som alltid... hörde det skulle bli 20 grader därnere idag. asså alla kommer vara bruna och jag kommer att komma tillbaka likblek..:( usch....

13.30 kommer pappa o hämtar upp oss. då blire en biltur till farmor o farfar som skulle bjuda på en påskmiddag.. ska bli trevligt inte träffat dom sen julafton så ska bli skojj faktiskt. hoppas maten smakar ;) haha... sen i morgon åker ja ner till mormor o träffar henne en stund sen åker ja me moster ner till vaaarma Stockholm igen haha.. o fan om vädret suger då!!! haha...

DAGENS OUTFIT




//D




Nytt:D

  

Har köpt ett nytt halsband förresten...:)



     av Efva Attling



Fint va???:D


//D







gårkväll

Såg en stund på den där nya grejen.. hjälp jag är med i en japans tv-show.... ordet FAIL beskriver väl programmet bäst..- fattar inte att man hänger ut sig sådär, och de ska vara svenska kändisar!?! pinsamt. Tore, han som ja bodde med var ju en av deltagarna. hahaha han är så jävla speciellt, skönt att int behöva bo där längre!
hann inte se hela programmet för mamma ba...
- meh måste vi se på denna skit??
- alla svarade byyyyt kanal Daniel!!!
så blev tvungen att byta dårå....:/

Idag då, händer det nå speciellt??... nej detgör det väl inte... tröstäta godis o plugga kemi? jaah så blir det nog haha va seegt. usch sitter på msn nu, men INGEN  rolig inne typ. fan så segt!

ska föröska sätta mej o plugga nu.....

//D



kl är nu 17.11, suttit o pluggat nu ett tag faktiskt. men är krångligt. jag har så dålig koll på alla bindingar som finns, speciellt van-der-waals binding. så om någon har koll på dom bra. HÖR AV ER!! jessica kom förbi en snabbis o hämtade en ipod-laddare hon hade visst tappat sin hehe..:P
trodde verkligen vädret skulle ändras idag. det var blått o sol faktikst! men ett par timmar senare kommer dimman o molnen, så nu är det ett stort grått lock över Sundsvall. känns som hela tiden jag varit här har jag skrivit om väder, men WTF, finns inge annat o skriva juh!!!

på söndag blire Stockholm igen ska bli skönt o komma tillbaka faktiskt. men skönt o vara här med lugnt o skönt men likosm det tråkiga är att man är ensam mycket. det är lite segt:(

men nu ska ja fortsätta med Kemin.... wish me luck xD
'
//D

Diss eller vad

Vilken diss Daniel!!! haha endast ett svar på sms att han ej kunde ses. då ja ringde upp hade han stängt av den!!! va är det för en stil... ja o jessica stack till birsta,köpte lite godis, eller JÄVLIGT mycket godis hehe. Men var så billigt.:) vi mötte johanna o snackade lite. sen när vi gick in i birsta city. vem ser vi då!?!?! jooo... edluuuund. ja ba nääääe till honom lite förrvirrat. han ba... eh jorå..  med typ "talk to the hand bitch" blicken!! haha... ska prata allvar me honom på träningen

ja men det blev en lite träff idag med me kompisarna. dock int elänge. jessica har fått en idrottskada då hon blev nedsparkad under en fotbollsmatch! alltid tyckt hon varit lite kaxig så inte alltföör chockad...(A).....

nu ska ja väl inte göra så mycket mera. har friidrottsträning 1730 däefter ska vi väl bara käka. men damn borde ha gjort kemi. får försöka läsa det ikväll eller så.

men hela dagen imrogn ska ja tillägna kemiboken!!!!:D

//D


...

ett stort grått trist molntäcke över sundsvall idag igen.. usch grått o kallt inte min grej. om någon timma ska jag träffa jessica:D edlund har inte svarat o johannas nr har ja inte!! fatatr inte åker alltid bort:S men hoppas det blir något me dom med.

väldans lugn morgon har jag tagit iallafall men skönt känner dock mej stressad flr att plugga, mens ka föröska hinna med det idag.... hehe.. aja kommer väl skriva mer ikväll då det hänt lite mer ....:P

//D

onsdag kväll;)

det blev edlund johanna o jessica idag. en liten stund iallafall. först gick jessica o ja på stan, ja köpte en concealer typ...... därefter drog vi till john bauer (edlund o johanna går där) vi smög in typ för man behöver egentligen nyckelkort o allt.... vi satte oss i fiket sen sprang johanna förbi haha. hon såg lite vilsen ut då hon såg oss:P men glad:P sen såg vi daniel, men han var upptagen så han sprang först fram och tillbaka men sen kom han...

edlund jessica o jag stack till chocolate house o fikade lite sen drog jag hem. så en kortvisit men var kul ändå. träffa dom lite:) vi ska ses imrogn typ igen, HÄRLIGT!

Linda var hemma, hon satt o fila naglarna typ xD haha men fick med henna på att se en film, vi såg Twilight.. väldans bra film asså. sett den 2 gånger o var bra änd¨å hehe..

nu vet ja inte riktigt vad som händer men aja nått kul blire nog:P hehe


//D

onsdag morgon

onsdag tror ja det är idag.... jo det är onsdag ahha har fan inte koll på dagarna nu. gaaaah så grymt deprimerande väder det är!

min hals är liiiite bättre! känns det som pratar nog lika roligt, höhöhö, men inte lika ont.... SKÖÖNT!

idag vet ja inte riktigt vad som händer, ska till pappa en sväng o umgås sen måste ja plugga kemi såklart men ingen direkt lust. miss tjejerna på lidingö.... de är de ända nördarna som kan tänkas plugga på ett lov (A)
(madde för ej va med xD)

ser på nå jäkla matlagningprogram nu,,, gaaha är ju så hungrig me orkar inte resa mej haha... fast det han gör ser inte såätligt ut, inte för mej i alla fall.. så går väl bra. men guuud va gott det skulle vara med toast, men har ju inte tränat pga sjukdom så känns fel o gluffsa i sig det. får fundera på det...

vill träffa jessica, johanna o edluuuund!!! men ingen kan förän på lördag tyyyyyyyppp!! o dxå kan  int eja. faan. men måste ringa jessica o kolla lite.....


//D





Sundsvall

Påsklov för min del, härligt säger jag bara. just nu hittar ni mej i Sundsvall, my hometownxD
egentligen händer det inte så värst mycket, men det är grymt skönt ändå. varit så mycket med skola o träning nu så är grymt att bara kunna slappna av. dock har jag blivit sjuk, troligtvis för avslappningen. det är typ halsont. gööööör så JÄvlA ont att svälja typ sen pratar jag....."roligt"... helt sjukt hur rösten kan ändras så mycket. menmen....

plugget kommer man ju inte  ifrån, har ju kemi-prov och så när man kommer tillbaka så måste plugga till det... aja om dagarna är såhär lugna kan man läsa lite kemi i alla fall:) men vill träöffa edlund, jessica o johanna!!!!




//D

Tårsdag

torsdag och 10 grader varmt, härligt.

träningen idag bestod utav häckteknik + uthållighet.. tekniken gick väl sådär, man typ springer bara, jobbigt dessutom blev ja tvungen att köra med det "fela" benet vilket inte gick bra....... uthålligheten gick väl sådär med haha, jag har direkt ingen kondis så måste jobba på det, men så sjukt tråkigt!

sista dagen imorgon sen Påsklov!!! så grymt hälrigt ska det bli far hem till sundsvall så ska bli sköjjsigt...

shit har börjat funderat på det jag skriver. haha vääääldans mycket felstavningar. jag ursäktar mej för det men hoppas att mina trogna härliga läsare har förståelse.... nu blire lite glass me hallon o film tror jaag:D

DAGENS OUTFIT

elefantkalsong

//D

Onsdag - 1 april

jahopp en helt faktastiks vårdag igen, tänk om detta börjar hålla i sig så att våren äntligen är här. men det återstår att se, känns som det kan börja snöa när som helst, jag skulle inte bli chockad....

vi hade dock prov i matte idag, fan gick ju inte alls. helt omöjligt försår verkligen inget! fattar inte att det ska vara så krångligt, men jag är väl inge matte-snille väl.... bara och acceptera. men detta var nog det sämst prov jag gjort, IG borde det bli men jag håller tummarna, o hoppas ni gör det med!!!

väldigt lugn dag annars, sovmorgon till 12 (då provet började), därefter åkte jag iväg till Bosön o körde ett pass, 7x200 80%, säger nog inte så mycket till er men det var JOBBIGT... bläää.. sen ha rjag bara varit hemma, ätit typ haha, fan känns som ja kan äta hur mycket som helst, tar aldirg stopp, jag har ett sånt sug efter att äta något haha.. tjockis varning.. en kompis sa att fan om du inte skulle träna skulle du vara smäll-fet. Han har en poäng.....

DAGENS OUTFIT

toffel.....


just jah!!! 1 april juh men inte blivit lurad hehe inte lurat någon heller(A)


//D

RSS 2.0