Hann ju inte igår.....

igår, måste bara berätta, träffade jag, Therese, min gammla klasskompis från sundsvall:D yeah, ha kul det var att snacka lite o så. vi fikade och gick lite på stan. pratade om alltmöjligt. så vi bestämmde innan vi gick att vi ska göra det igen :)
innan jag träffade Therese var jag o tränade på Bosön, körde lite styrke. det var hmm, GRYMT jobbigt, haha svettades hur mycket som helst. men det var säkert bara för att det var såå grymt varmt där:P när jag skulle hem därifrån, så ÖS regnade det, det varkligen var så att himlen hade öppnat sig. fy fan va jobbigt det var att gå i det, när jg kom till busshållplatsen verkligen rann det om mej.

just nu sitter jag vid datorn o ska käka frukost snart. idag blir det plugga, städning av rummet. och efter det in till stan, köpa min jacka:D o sedan åka iväg till moster hehe ska äta middag me hon o mina kusiner:D kul

//D

20 lappar kommer flygande...

ja, då var det fredag igen, men nu stannar jag här på lidingö den här helgen. idag hade vi SH i 2 timmar, men hon var sjuk. (läraren) sedan skulle vi ha Engelska, men den läraren kom inte heller, haha troligtvis sjuk. så vi gjorde.... inget..:P sedan blev det Nk men det var bara mest tråkigt. läraren var där förresetn..

men nu ikväll, så var jag på "pasta party" i alla fall. haha. ja var och tog betalt för dom som skulle käka
(20kr/pers) som hade sprungit lidingöloppet. det var ändå rättså kul. typ alla "lidingöarna" var där, alltså Mia, Madde, Linnea o Mickis + Björn.  Linnea o Mickis, hmm haha. ja vet int eva ja ska säga. Madde okej, men asså dom två är som kopior om inte värre än Madde:P hahaa. kul ändå. men gick tidigare än va ja skulle, okrade inte va kvar. var sååå trööt... eller såå utråkad. sen fick ja lidingö tröjan (det var just därför jag ställde upp och hjälpte till) haha

imorrn ska ja faktis träffa Therese från klassen i sundvsall. ska ta en fika me henne typ. ska bli kul faktis. träffa nån som pratar lite norrlännska:P alla mobbar mej för den, o jag tycker den inte är så groov. haha

//D 

Härlig dag

tosdag idag då. en väldig skön dag, vi började kl 10.10 med mentortid. sen gick David, Mia, Madde, Elin o jag till vallen och körde ett träningspass, fy fan va jobbigt det var, hahaha, sprang 10x200 sedan körde vi mage och rygg, och min mage, eller vi säger HELA min överkropp är typ död idag efter gårdagens träning, sån träningsvärk asså. så det har varit en liten tuff dag, kan varken skratta eller röra mej haha. sedan hade vi matte i alla fall och därefter fick vi sluta, så skönt, 13.50 :D så då åkte jag till stan, köpte ett tidtagarur och gick runt och tittade på "min" jacka som jag tror ja tänker köpa (A) och en halsduk, så skön. jag käkade även en browni med glass, MUMS, shit vad god den var, så perfekt. måste dit igen.

nu ska ja försöka städa mitt rum, men orka inte, men det behövs så får se hur mycket jag orkar......


//D

seeegt i armarna + bröstet (A)

måste första berätta lite om gårdagen.. träffade Edlund, Jessica o Johanna, gud va kul det var, haha.. suck varför bor de inte här för?? haha kul var det i alla fall, fikade o så med dom, snackade, skojj helt enkelt..

idag då, hmm var och tränade idag.. fyyy fan va jobbigt.. cirkelträning och den var typ koncentrerad på armar + bröst så känns som ja knappt kan skriva här, orkar inte lyfta armarna :P sedan fick vi avsluta med 3 km, blää, men jag sprang bara 2 km, (A).  menmen, kul var det, men tror att jag kommer somna rättså fort ikväll. ser framemot nästa!!

//D


vacker höstdag

Härlig dag det varit idag. vaknade väldigt tidigt, men var pigg och glad hehe så det gjorde inte speciellt mycket. käkade frukost med pappa, gunilla o lill brorsan så det var kul o snacka me dom lite, brorsan skulle tävla i alla fall så pappa och han stack typ 9.30 imorse. så vad gjorde jag då? jo, jag gick o duschade, gjorde mig iordning och gick över till mamma (karro var där) sen stack vi två + hennes kompis, Frida, till birsta. när jag åkte med bussen märkte jag ju att löven börjar att ändra färg, Shit nu börjar hösten!
i alla fall så gick vi runt där, de kollade på bebies kläder (deras kompis har nyss fått barn) medans jag gick runt och tittade på vanliga kläder (A) haha. hittade en jacka som jag troligtvis komemr att köpa på MQ, grymt snygg, sedan en göör härlig lååång (säkert 3 m) fluffig halsduk, den vill ja ha. så om någon vill vara snäll är det bara att köpa den till mej:P den svarta tror jag att jag föredrar men den vita var väldigt fin med (A)
Efter allt det här gick vi och käkade glass, gud så gott det var, jätte stora kulor hehe, sedan blev ju allt bättre när vi satt ute i solen. sån skön dag det varit, verkligen en vacker höstdag :)



Mamma och jag hyrde film idag med, Jakten på lyckan, tror jag den heter. Den verkar grymt bra faktis, så det blir lite softar kväll ikväll med mamma och syrran med film och paj som jag ska göra, haha
så ser min kväll troligtvis ut, hoppas eran blir härlig med....

//D

                                     image1

SUNDSVALL

så nu är man hemma i vackra sundsvall.. fy fan va skönt faktis att vara hemma, så segt att vara själv hela tiden hehe.. menmen nu blir det mycket att göra i helgen tror jag. känns som man ska hinna med mycket haha vet inte hur, men det ska nog gå...

idag har dagen varit låång typ, har bara tänkt på att få åka hem, haha fast vi slutade 13.50 så egentligen är det rättså tidigt, men ändå:P satt på bussen i närmare 5 timmar men nu är jag framme och klart var det värt det.
nu ska jag bara gå o lägga mej typ. så grymt trööt...
få se vilket äventyr som väntar imorn (A)

//D

20 de Septiembre

japps, 20 september idag.. inte hänt något speciellt faktis. fick veta förresten att halebop har skickat ett nytt kontantkort till mej och det skulle ta högst 3 arbetsdagar. blää, orka. vi hade ett litet spanska test idag faktis (därav rubriken) gick helt okej faktis..

skippade träningen idag, eftersom jag skulle plugga. det var gryyymt skönt, men käkade på bosön som vanligt. det skulle ha varit hamburgare men nej.. d va typ köttbullskorvar med potatis o lingonsylt. det var ju gott, meen varför korvar till köttbullar??!!

Föresten, SUNDSVALL imorn juh. äntligen. gu va kul det ska bli. måste ringa Edlund, Jessica o Johanna, kolla om man kan träffas en stund.. :D skulle vara najs.
men nu blire TV som gäller

//D

Oj vilken dag

shit så hemskdag det varit... började 8 - 16.10 med spanska o alla konstiga ämnen typ, men det gixk väl helt okej. men sen gick min mobil SÖNDER!!! NEEEJ... eller det är väl kontantkortet som är sönder så ska byta det, men nu kan ja inte ringa, sms eller göra nått. haha. va handikappad man blir när man inte har sin mobil. men hoppas ja fr ett nys snart.

sen på träningen hade vi cooper test (springa så långt vi kunde på 12 min) ja sprang 2.9 km. så ja e rätt nöjd faktis, trodde ja skulle vara sämre:P hehehe

idag har jag jobbat OTROLIGT mycket matte med, nu ligger jag inte efter heller, hallelulja. haha, men shit, vårat tempo i skolan är hur högt som helst, hoppas man komme rin i det snart..

// D

17/9

Idag är det måndag och det har varit en sån här dryg dag. fast det är alla måndagar. börjar kl 8 och slutar 16.10,, blää,. menmen nu är den över i alla fall.
vad har hänt? jo, det mest minessvärda är väl typ att jag var till bosön o käkade lite, jätte gott med GLASS o chokladsås till efterätt:D mums va gott. annars har jag varit och handlat "jätte kul" men sånt som måste nu när man bor själv.

nu är det läxor som gäller, lite tråkigt att man måste sitta med dom nu på fritiden. jag har ingen speciell lust, finns sååå mycket annant att göra. men får försöka härda ut. är ju trotts allt lite mindre än 3 år kvar ;)


OBS!!!  gå in på länken http://www.skalk.se/skolsm07.htm  och tryck sedan på filmarkiv, leta därefter upp
P16 110mh försök heat 2, och/eller P16 110mh Final.... Kan ni se mig?? :P



//D

Skol-Sm

Så nu har skol-sm varit. Fan va kul vi hade, tycker jag i alla fall. jag och min tränare Anders åkte ner i fredags morse till Gävle. det var grymt dåligt väder, kallt, nlåste och små regnade med. jag tävlade först på lördan men Elin och Mia skulle springa 100 så man var juh tvungen att se:P kom ihåg att det var SVINKALLT
ja
g fick sova hos Elin och på lördan var det min tur. jag gick upp kl 7.15 ungeför, fixa till mej lite, åt frukost, satte på mej våra UR snygga kläder, tights med turkosa trosor ovanpå (A) ( madde, mia o elin hade andra färger) sedan sprayade de mitt hår svart o orange typ.
Loppet: det kändes hur bra som helst, låg faktis 1:a fram till de två sista häckarna tror jag, och klanadet till mej såklart. kom 3:a i mitt heat, NYTT PERS! och det räckte till final. finalen gick piss, enligt mej i alla fall. kändes inte som jag satsade allt, tror det är mitt självförtroende som sviker mej i sånna situationer. men det ska jag jobba på. slytade 5:a i finalen så jag är väl ändå rättså nöjd. :)

idag söndag, hade jag 300m häck. innan loppet visste jag att jag inte skulle klara mej ända till final så jag blev inte så besviken för att jag inte gjorde det. men tiden, usch, fan, varför går det inte bra för mej på lång häck?! gick ju så bra förra året. fan, måste träna på det. aja.. jag slutade 9:a i plats ifrån finalen, så det var bättre än väntat.

men nu blir det hård träning fram till jul. shit va jag ska slita. jobba p*p mycket!

//D


torsdag 13/9

åh vilken skön dag det varit. idag hade vi frilufsdag, orientering, men vi från FIG:et (friidrottsgymnasiet) behövde inte eftersom vi ska ju tävla ihelgen, skol-sm. så eftersom vi är ledig imorrn missar vi en uppgift vi skulle göra på SH, så vi gjorde den idag. tog typ 1h 30min så det var inte så jobbigt. vi (min grupp) kom dit kl 10, så sovmorron med :D

Sen när vi vi klar gick jag hem, satte mej här framför datorn en stund, sen stack jag till stan:P hehe grymt kul, köpte en tröja, jäkligt snygg tycker jag i alla fall. sen fikade jag med en kompis, en as stor kanel bulle, men den var inte så himla god, den var typ hård:P haha. men han hade en skit god toast med mozarella o pesta o allt gott, så jag åt upp den typ (A)

Nu tror jag inte det kommer hända så mycket, ska packa tills imorrn och sedan ska jag laga lite mat. det blir kyckling men vet inte hur den ska bli. men typ salt o peppar......


//D

en vanlig dag

så var det onsdag. gud vad dagarna går fort, men så sköönt:P hehe.
idag har vi haft en sån här grymt jobbig dag, börja kl 8 o slutar 16.10. menmen idag har jag en hål timme på 1h o 40min, lite små drygt, men skönt ibland. kan liksom ta det lungt o göra som jag gör just nu. sitta i datasalen o bara softa.
imorse i alla fall hade vi "diskussion" om våra arbeten på NK om vår ekoruta, det gick bra, men jag kan ju inte säga att det var som en diskussion, aja skönt att det är klart nu. slippa tänka på alla träd o mossor som vi hade :P

nu snart när jag slutar skolan ska ja ta bussen till Bosön o träna lite, tror att jag kommer att få köra lite häck, ÄNTLIGEN!!:P hoppas det, det var några veckor sen jag gjorde det. vill inte vara ur form till skol-sm nu till helgen ju. 

så har/ser min dag ut, kanske händer nått mer, who knows....:P

//D

såå dryygt

Den här dagen har varit väldigt lång. allt började kl 06.30 imorse då klockan ringde, shit måste man gå upp liksom. menmen på något sätt kravlade jag mig ur sängen och kom in till badrummet. första lektionen började kl 8, och spanska stod på schemat. usch, det gjorde ju inte så man blev piggare. i alla fall så slutade dagen 16.10. en måndag 8 - 16.10, fy fan säger jag bara (veckans längsta dag)

men efter skolan blev det lite roligare, åkte och trände på bosön. det var faktis grytm roligt. körde lite starter och någon häckövning, men svettig hann man bli. hehe. sen kommer det bästa. MATEN på bosön, den är ju fantasktisk, hehe, jätte gott, det var någon kassler, men man får ju efterätt efter varje måltid och idag var det glass med chokladsås. fy vad gott. mums :D
kruxet är att man kommer hem vid 19.30 typ. så det har blivit långa dagar sen jag flyttade hit till stockholm, men kul är det.

men imorn blir det sovmorgon, 10.10 och börjar med mentor tid, Hallelulja vad skönt.

//D

Första helgen

Ja, mitt första inlägg blir det här då. Kan ju vara lite små kul att skriva lite om vad som händer under dagarna och allmänt i mitt liv (om det nu är någon som undrar liksom)

i alla fall, idag är det min första lördag (helg) ensam här i stockholm sen jag flyttade ner, det känns bra. det är inte så jobbigt som jag hade trott, vilket är så grymt skönt. 

idag har jag jobbat lite matte, jag ligger typ efter, men det gör alla. eftersom vår lektionstid är så kort är det omöjligt att hinna jobba vår planering som lärarna har satt upp. så då blir man ju tvungen att ta hem o jobba,  det är inte tvång att göra alla uppgifter såklart, men ändå, känns bättre om man gjort alla (A) men det är det jag har ängnat en hel del åt idag.
Sedan har jag varit o handlat mat, hahaha känns som jag gör det hela tiden, "fetto" menmen måste ju ha nå o äta juh:P men jag köpte fläskfilé, så det blev det till middag o fy va gott det var., bearneise sås o pommes till, mums. (har ju bara levt på pasta sen jag kom hit typ, så det var gott med lite omväxling i maten) hehe.

sen var det ju ett äventyr i sig att laga maten. var lite stressigt för allt blev klart typ samtidigt. hehe. ett stress moment var när jag skulle vända pommes i ungenen o de ramlade av plåten så jag fick försöka plockat bort pommes ur från den "heta" ungen. men med lite slit så gick det.:) sen måste jag bara tillägga att
tanten ja bor hos har nå grytm äckliga plåtar. typ ett lager av svart fastbränt skit, så jag försökte  diska (skrubba) bort det innan jag började, men det satt ju så p*ip hårt

det är min dag i kortformat ialla fall

//D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0