väntan....

väntar på matten skall börja. naaajs eller inte. syrran kommer på torsdag men först på lördag tror jag man kommer träffa henne (A) men då blir det stan och umgås:D gooos... aja hinner kanske träffa henne om hon  höänger med till skolan en snabbis..

men annars ser väl veckan ut som vanligt, mycket plugg och träning fy fan, meeeen 12 skoldagar kvar sen bär det av till Sundsvall:D


//D

Ledig idag igen:D

ledig idag igen. fan va soft egentligen. skulle lätt kunna vänja mej. men det kna jag inte... än... för fortfarande ksola, men torr jag har 16 skoldagar kvar så inte alls mycket. nedräckningen har börjat!!!

i förrgår blev jag så glad när jag svarad ei telefonen. en från MCDonalds ringde och fråga om jag fortfarande var intresserad av jobb på donken. så jag skulle komma på intervju redan igår men bor ju häör så kunde int ekomma:( men hon sa att hon skulle kolla upp en ny tid och skulle sedan ringa tillbaka. så nu hoppas jag att hon gör det:D hehe.. men då blir det ju att ja kanske åker hem till sundsvall nu till helgen. skulle fan va kul. vill träffa kompisarna nu!! å då menar jag Edlun, Jessica o Johanna!!!!
 men om jag nu får jobbet komme rjag vara i sundsavall hela sommaren typ väl. då fan blire roliga grejor att hitta på:D

nu ser man på tv, skulle egentligen föröska åka o handla, men fan har ingen luuust. orka!! haha..:P


//D

Död man!!!

shit på slutet av träningen idag på Bosön, va fan säger David o alla då?? jo att man fann en död gubbe i bastun på bosön, i samma omklädningsrum där jag bytte om!! shit, fy fan va hemskt o äckligt, tänk om han fanns där när jag bytte om liksom. tragiskt. men sen så skulle ja duscha o så igen så jag gick såklart in där.. Daniel med hög IQ!! haha. o det stank urin o allt. fy fan vilken lukt, blää.. men då kommer björn in (en man tränar med) han ba,, huumm Daniel det står en stor skylt på dörren att omklädningsrummet är avstängt och man ska använda det andra!! va äckligt tkr jag i alla fall..


men har varit på skansen idag på biologin, en man snackade lite om etologi o alltmöjligt, var ganska kul faktiskt. men sen fick vi en uppgift att iaktá en djurart och anteckna va den gör under en timme typ. jag madde o mia fick såklart det roligaste djuret av alla, Lappugglan!! fy fan vilket djur, trååkigare får man leta efter. men det lilla roliga var att vi hittade ugglan på en gång o kollade på den. den var liten, satt högt uppe i ett träd, gjorde ingenting. men vi tittade på den o antecknade. meen sen kom gubben som pratade tidigare att den ugglan är inte lappugglan utan en annan. fan då har vi suttit o tittat på fel fågeljävel helt i onödan. men lappugglan gjorde ingeting mer heller, den bara fanns, trååkdjur asså.


//D

Lite Italienbilder

soft vecka kna jag ju berätta om. hade sovmorogn idag till 10.10 imorogn slutar jag vid 13.50 tror jag:D ännu bättre på torsdag ska jag bara vara på skansken kl 12 inget mer på fredag slutar jag vid kl 11:D haha underbar vecka, äntligen lite soft.. har haft några idiotiska veckor, eller hela 1:an har ju varit idiotisk men nu hoppas man det håller i sig till sommarlovet, alltså med lungna veckor.. 21 skoldagar kvar tror jag det är:D yeah like it!!

men här kommer lite bilder från ITALY!!!

  madde o jag på äventyr!!spooky
  träning:P Elin doppar benen efter träning för att få bort mjölksyra(A)
här försöker vi bleka håret med våra pallade citroner:D

 bad:D
jadu vad gör man här??:S


//D

Bosööön.... vaarför++???

varför kan aldrig prov gå bra för mej? speciellt matteprov. kruxet är ju att jag vet jag kna uppgiften men jag fattar aldrig när det står på pappret, det är när man går ut o frågar alla andra som man fattar va dom mena. idag hände det igen. det var matte nationella och det gick väl åt helvete. G kommer jag väl få men ville fan ha VG, det är ju bara matte B och två matteböcketr återstår hur fan ska jag klara det!!??
blir så less, känns som att det inte spelar någon roll hur mycket jag pluggar, går ändå bara åt helvete. aja sak samma nu är provet över och nu äre väl bara att sikta sig in på matte C.

just nu sitter ja på Bosön o skriver. väntar på bussen, den går om typ 15 min. lite drygt, är heeeelt ensam. var bara jag o elin typ som tränade och hon körde inte snabbhet för hon skulle göra det i helgen så jag fick köra det själv..:/ lite tråk. men ska bli så skönt imorgon, åker hem:D jippi, ska bli kul o träffa mamma o pappa o alla.. haha. får se om jag orkar träna, men det måste jag väl.. bläää känner mej så nertränad nu, kroppen är helt coco. och sen vill jag ha mammas o pappas mat:D mums haha saknar den, less på mina stuvade makaroner (men dom e gryymt goda) vill ha annan mat nu.

är ju som sakt på bosön så käkade där med, o haha, en som jobbar här. han skrämmer mej lite. man är ju här ett antal gånger i veckan så han vet va man heter o allt. o nu har inte jag varit här på 3 veckor typ. så han ba fråga vart ja hade varit, om jag hadr gjort nå skojj o så:P haha. ja ba.. hmm träningsläger. han ba jaha. o sen sa han nått om det va mkt träning, jag ba: jupps. sedan sa han ja men blev det mycket nattklubbar o så sen??
haha fan va han skrämmer mej... orka fråga en massa, han känner inte mej o jag inte han.. man kna hälsa men orka snacka mer. haha jag orkar inte det i alla fall. men nu måste jag fan skynda mej till bussen... tjaaaa

//D

italien + hård start

nu är man hemma från det härliga italien, jobbigt var så grymt skönt där. hade kunnat stannat flera veckor till. menmen man måste väl tillbaka till verkligenheten och man har inte haft en lungn start precis. på måndagen kl 8 hade man spanska, booring som vanligt men gick väl helt okej, sedan hade man bara allmänt jobbiga lektioner.. men på samhället fick vi tillbaka våra uppsatser (jag skrev om de mänskliga rättigheterna) vilket betyg fick man då??? jo, MVG- !!!!! shit äntligen ett bra betyg, fan det behövde jag, vilken lycka.
idag var det nationella i engelska, speaking. gick väl helt okej men är fan sämst i engelska tyvärr. men efter det slutade jag:D haha soft dag, speakade lite engelska i 15 min typ sedan får man gå hem. men jag hade ju träning så körde den på morgonen så har varit ledig hela dagen typ. as soft:D

men åter till italien. en sammanfattning är att det var sol, liiiite bad och mycket träning. två klädesplagg blev det med:P hehe. men solen sken tror jag precis hela tiden. var typ en dag då det regnade. så vädret var perfekt. maten var toppen men den mat på hotellet vi fick blev man less på... glassen var toppen med. men lägger ut lite bilder när jag får dom:P

//D

RSS 2.0