lite oväntat

det bidde ingen shopping utan en härlig lunch sen ett besök på en inredningsbutik. joel ska tydligen renovera badrummet så tillbringade timmar där. fan inte det jag hade tänkt att min dag skulle se ut men aja var ganska intressant o roligt att sitta o lyssna.

kanske stan imorgon? får se :)

nu om någon timme börjar jag att jobba och jag är verkligen inte taggad. usch!! vill inte, mår inte på topp, är trött, lite hungrig och allmänt skakig i kroppen haha xD och dessutom är det extra lång jobbdag.. inte okej! ska kämpa :D

//D

jahapp, detta var allt?

okej, det som var lyckat igår var mias middag och the bridge.. salvation var fan kasst. tråkigt kunde ha varit naajs, men var fan inga människor där!! så mycket värre än sundsvall förra helgen.,. ajja träffade nya roliga o mysiga människor och gamla såklart, så sällskapet gick absolut inte att klaga på. inträdet kostade 180 kr och tur var det att jag hade biljetter, för fan heller att man hade velat betala för den skiten xD haha.
nu blir shopping på stan med Joel, ska kolla på nya vinterskor :D naaajs
//D

Festfest

Ojoj nurå, nu blire röj heela natten. klubben stänger först vid 5 !! haha undrar om jag orka :D ska bli galet roligt iallafall. först träffa mia o alla. fira henna o skvallra. sen röja. sen röja ännu mera med fred o pontus. galet bra att jag fått tag på 3 fribiljetter, så bjuder dom (A) stolt*

just nu håller ja på o göra iordning mej, tror jag hittat en bra outfitt.. naajs.


//D

Drinkkväll

Hade väldigt roligt igår! blev något glas vin på torget därefter insåg vi att vi var galet hungriga. så vi gickrunt och var nog inne på 4 ställen, alla hade en väntetid på 45 min! asså en torsdag, är det så långväntetid då? vem äter ute haha.. saksamma tillsist gick vi till TGI Fridays, där blev det någon slags kyckling, grymtgrymt gott. drack även MIN drink :D Strawberry Daiquiri, mumsmums såå god var den. blev tvungen att ta den hehe..

sen kom det några kompisar till honom som var så roliga.. haha ena killen var klockren! blev förresten bjuden på någon fest imorgon. tydligen firar absolut vodka 30 år och det skulle vara någon slags fest imorgon.. fan att man jobbar, undrar om man orkar efter man har slutat..?... Lotta var på att hänga med mej iallafall..
vodka = Lotta ju xD hehe..  kvällen slutade med en snabbis på East, jag fröös så var så skönt att stå under infravärmen :D

ajja nu blire taggning för ikväll, fick två fribiljetter av Navid, naaajs. så jag o fred ska röja som fan! men först blire myys hemma hos Mia :D wiiiie


//D

Tibaks :D

då är man tillbaka i huvudstaden och det känns så grymt bra !! this is really my home now <3

gårdagen spenderade jag några timmar med lotta o nea och gjorde en liiteen hemlis till Mia, så kan tyvärr inte säga vad det var, hon fyller iallafall år på lördag.... sjuuukt najs är ordet på det vi gjorde haha

kvällen blev en soft chillkväll hos Richard med pizza och efterlyst. mysmys* men fan lite otäckt att titta på det, programet är bra men det blir otäckt när man vet det är på riktigt.. se värt som fan iallafall !! :)
idag skulle han hålla i någon press grej för filmen "trubbel i paradiset" som har premiär typ idag... Vince Vaughn skulle bland annat komma.. fan va coolt juh, vill med. men hoppas det går bra för honom iallfall, han har varit stressad hela veckan.. as kul xD



han ser lite sliten ut bara, påsarna under ögonen är inte att leka med ;)




idag har det dock inte hänt så mycket.. JAG HAR TVÄTTAT!! hehe alltid något. men sitter här i mysbyxor o chiilar. men runt 7 tiden ska jag träffa upp Navid o tjöta lite. var längesen man såg han, as rolig prick, så ska bli skojj att ses.

hmm jah, det som hänt och nå intressantare tror jag inte det kommer att bli heller. men taggar för imorgon hehe :D



//D

suck :(

Suck asså vilken värdelös dag det varit. inte gjort nått. chillade med att göra en god frulle sen satt jag och pluggade lite kemi.
ajja kort o gott har jag inte gjort nå, vilket har kännts skönt. för mina planer idag var att träffa söööt gooosen Aroua. längtat i månader att ses o nu bestämdew vi att idaga ses vi.. vi sa att vi ses runt 17.30. sen hade hon skickat ett sms till mej men som inte kommit fram att hon måste ses tidigare för att hon fick förhinder typ. och JAG HAR JU INTE FÅTT DET SMS:ET!!!! så jag har bara sovit bort dagen iställe för att träffa henne!! så arg. fan hade ju kunnat setts tidigare.. nu blir det inte av iallafall och så åker man tillbaka imorgon..:(.. men vi bestämde att hon ska kommer ner till mej så ska vi röja.. hoppas hon kan snaaaart !!

så va fan ska man göra nu? tröstäta?? kanske.....



söööt goos! <3


//D

En carrot cake (A)

Mumsmums det bidde en morotskaka idag och den blev så perfekt! trodde ja inte att jag skulle klara av men den blev så "fluffig" o naajs. mumsmums hehe..

träffade även Malin.. naaw va kul att se henne. shit verkar som det går bra för henne.. inte äns 18 o har redan jobb på sundsvallstidning sen 2 år tillbaka typ.. hon är sportjounalist. coolt*.. vi tillbringade 2 timmar på stan ingefär med fika och lite shopping.. ja köpte nån skyddspray för håret + en handcreme typ.. har så grymt torra hönder. inte vackert. så kostade på mej en sån.. det roliga var när jag skulle betala så gick det inte.. det bara pep o maskinen sa "köptet ej godkänt". ja ba, men va fan.. sen kom jag på att jag inte har pengar klvar på kortet. hade bara fört över 400 kr på mitt kort typ (eftersom annars har jag en tendens att köpa upp dem).... ehm men jag hade lite cash kvar såå det gick tillslut. men var lite pinsamt. hehe..

men så kan det gå

//D

Morgon :D

GodmorgonGodmorgon ! första dagen på lovveckan och det känns så bra! idag ser planerna ut såhär

  • träffa en gammal klasskompis runt 12-tiden.. blir nog en fika eller så.bara sitta o snacka :D
  • sen vill jag baka MOROTSKAKA!!! haha vettefan varför men ha blivit så sugen på det, såå om jag orkar blir det en sån :D
japps det är mina "två huvudpunkter" för dagen:) blir nog grumt soft.

nu blire lite frulle, magen kurrar som fan !!



sommaren 2007

//D





Vaknat upp ur gårdagens "mys"koma

söndag och ingen skola imorgon. känslan är på topp! gårdagen spenderades lite halvbakis hos min sööta mormor i hudiksvalls skogar. vi umgicks o hade allmänt mys. bakade en äppelpaj med, mums*. dock när man är där finns det inte mycket att göra. man typ äter... äter äter o äter.. hehe. hon har tv kanalerna 1,2 o 4 sen inget internet så man är helt avskiljd från omvärlden. menmen jag överlevde hehe.

tog bussen med mamma in till sundsvall igen och jag åkte direkt till Friskis o svettis och mötte upp syrran där.. ett gympass var nämligen planerat. jag körde bröst o mage, någon enstaka armövning blev det med tror jag. karro vette fan va hon körde. tror det var ryg o axlar typ xD

efter detta rusade jag hem på bussen, om man nu kan "rusa" på den.. iallafall gjorde mej iordning och packade ihop mina saker i resäskan och for till pappsen. åt nämligen middag här och kommer troligtvis befinna mej här tills jag åker tillbaka till huvudstaden Stockholm. dock imorgn ska jag nog baka morotskaka med mammsen :D gott eller vad xD hehe..

ajja nu är frågan. skall man lägga sig o sova? eller vara vaken.. hmm...



Madde o jah <3


//D

Utgång uppe i norr :P

okej det var väldigt trevligt igår.

först en förfest eller mer att man satt och hängde likosm.. den va haha lite tråkig om jag ska vara ärlig med edlund o jessica var med vilket livad upp stämningen mycket! efter det drog vi ut till stadshuset. det var okej där med, inte jättekul men inte tråkigt. haha.. var inte så mycket människor heller som jag hade hoppats, men var med ante o eddie och även dom livade upp stämingen! bra.

så jag hade väldigt roligt iallafall, meen sundsvall går inte att jämföra med stockholm..:P








Karro o Frida



Eddie



Ante xD



//D

Club Alexis

Jah första dagen i sundsvall har gått väldans bra, men dagen är verkligen inte slut än ;)

idag blev det en sväng till syrrans nya lägenhet, var lite små mysig sådär. satt där o chilla. sen stack vi till stan och satte oss på ett fik o myste ännu mer. snackade om alltmöjligt så är nu uppdaterad på det mesta. vi gick även in i olika butiker och ja försökte leta efter lite kläder, meeen var lite otaggad på det. så blev inget hehe.

nu ikväll blire röj! typ årets "happening" i sundsvall händer ikväll.. haha en hetrovänlig gayklubb (club alexis) har kommit till stan och hålls på stadshuset.. haha ingenaing om vad man ska förvänta sig men blir nog grymt roligt. ska va med syrran sen hennes kompis frida, sen ska även en ante o en eddie hänga på. så vi blir några stycken. hoppas det är mycket folk där.. ehm typ alla goostjejerna har dissat mej ikväll, aroua, mel, olivia o linda är ALLA upptagna på någe sätt. inte okej!!!

aja nu blire att fundera ut en outfit. för det skulle vara ett black and white tema på festen. ehm ja har inge svart eller vitt med mej... men listar nog ut nått, annars lär jag ju sticka ut så alla ser mej ;) höhö..

//D

En lång uppdatering ..

okej detta är en seen uppdatering, men dette skedde i onsdags :D

hade väldigt roligt igår. blev bjuden på ett födelsedagsmingel på Riche... nå ställe på stureplan typ, as naaajs.. små snacka och drack gått, väääldigt trevligt sällskap med:D



Linda, födelsedagsbarnet :D



högstadieläraren till vänster, såå cool! sen richard :D




Toalettbild xD haha


Igår (torsdag) åkte ja hem till sundsvall så nu befinner jag mej här i norr. det är typ mulet men är fan mulet överallt i sverige... jag åkte buss, asså det är så galet segt att åka buss! först tar det lång tid men sen får man ont i rumpan med pga sätena.... inte kul!

okej nu är det fredag och LOOOOV! wiie känns så grymt bra. idag ska jag föröska hinna vara med jessica edlund o johanna.. ikväll blire utgång :D as kul har fan taggat för denna utgång i över en vecka nu typ. sjukt roligt. ska ut med min syrra, frida, sen en ante o en eddie typ. undrar om det blir fleer ;)

men nu ska jag chilla lite och andas in norrlandslugnet <3


pluggaplugga, packapacka !!

Mötet med lidingö sofi gick hur bra som helst, äntligen känns det som att vi är pågång med vårt projekt!

ingen träning blev det, orkade helt enkelt inte. hade ont i huvudet o nacken typ :S inte träningsvärk utan ont bara. undra om man är påväg att bli sjuuk eller att det bara är att man inbillar sig? aja känns som det blivit lite bättre nu så får väl se imorn hur det känns.

har även gjort klart min opponering som jag skall hålla på torsdag. känns bra att man gjort lite nytta. ska föröska börja göra lite kemi med, men det känns segare. dock väntas prov några veckor efter lovet så kan va bra att börja nu.


ojojoj snart drar men ju hem med!! haha måste börja packa. fast grejen är att jag kommer köra mjukisbyxor några dagar. ska ju vara hos mormor o allt:D så bara softa på och inte tänka på det yttre. dock ska jag inte se ut som något i stilen med en luffare, not my thing...... såå några killer outfittar blir det. Nu blir det allt till att slå ihop sina intelligenta hjärnceller o komma på nå bra.


//D

möte :D

okej sovmorgon till nu, SKÖÖNT !! men nu blire lite frulle/lunch, vette fan vad ja ska laga.. pannkakor??

iallafall kl 11 ska jag på ett möte med en sofia som håller på med ungdomsprojekt.. eftersom vi är lite sega med vårt projektarbete ska vi snacka med henne och bolla idéer och förhoppningsvis få mycket bra hjälp :D

annars har jag bara en lektion och slutar 14. det är naaajs..

träning efter dåe men coachen är på kurs så blir nog den träning som jag vill.. jag gillar kurser hehe

//D

måndag morgon

håltimme nu igen. måste nog döpa dessa måndagar till nå speciellt, HATAR DOM !!

inatt kunde ja inte sova nått. var vaken till 2 typ sen låg jag o vred mej hela natten så har typ sovit 3-4 timmar... e grymt trött med stoora svarta påsar under ögonen. usch! och det blir inte bättre då man vet att man kunde sovit till 12 ! om inte svenska c började kl 08.00.. inte bra!!

på torsdag blire sundsvall och längtar som fan ! ska bli så kul att få träffa alla igen. inte varit hemma sen i början av augusti så var ett tag sen..

men nu är frågan. ska man göra nå nytta med denna håltimme eller ska ja försöka powernappa ....


//D

Maffig bacon cheesburger :D

ojoj hänt ganska mycket idag :D

åkte en sväng ut på IKEA med joel för han skulle typ klöpa grejer till kontoret.. det behövdes "piffas" upp och ja håller verkligen med. för efter köpen åkte vi dit och skulle installera alla grejor. och fy va tråkigt det va.. men nu när det är pimpat och klart var det klart det snyggaste kontoret i huset!! mycket tack vare mej (A)

vi åkte in till stan och åt en stooor lunch (blev dessutom min middag) på TGI Fridays.  jag åt någon chees bacon cheesburger med mozarella sticks xD suupergod och maffig ! just the way i want :P sedan avslutade vi det med en chocolate brownie fudge typ.. kola o chokladsås o allt var på den ! Daniel (jag) fick rulla ut ur restaurangen  haha.

sedan gick vi på Nk typ, han hadla jackor för multum!! medan ja snodde åt mej lite galgar, precis vad jag behövde!

åkte hem och jah, såg de nya avsnitten av ugly betty så kvällen blev verkligen lyckad.

nu blire skola imorgon, laddar som fan !!


//D

här går det undan

Denna dag har gått så otroligt fort. jag har fan inte gjort nått !! har fan ångest över det. men imorgn får ja försöka ta igen det.. eller hur man nu ska uttrycka det.

nu blire sova, är äckligt trött


//D

:D Galen kväll!

Galen kväll igår. först var det en härlig middag hos Nea, det blev mycket skratt ! as kul!! efter det drog vi in till stan och klubben PILOT. helt okej ställe faktiskt. vi röjde lite där sen skulle vi vidare. vi går ut i regnet och börjar gå men ingen har någon aning om vart vi ska gå.. tillsist börjar folk gå hem och alla splittade på sig.. jag och några till blev lämnade på max haha.. där bestämde vi eller jag föreslog att vi skulle till Paradise och några var typ på. men då ringde richard och sa jag skulle på en hemmafest ute i hammarbysjöstad haha.. jag var sjukt på för orkar inte paradise längre! ja hoppade in i en taxi och for dit. det hade varit över 100 pers i den lägenheten fick ja höra! helt cp för den var inte speciell stor.... men det var fredrik federley som hade festen fick jag med höra senare! var typ as många "kändisar" där... eller såg en typ haha.. men sjukt kul...

ja richard o hans co drog in till stan igen. vi gick på spybar, whooho. men tyckte det var ett konstigt ställe. var typ 3 våningar så man sprang upp o ner hela tiden, fan blev ju trött i benen! sen gick jag typ vilse med. inte bra..
kvällen (natten) avslutades med en hamburgare och därefter deckade ja i soffan xD är så jävla seg nuu!! men väldigt roligt hade ja. så sjukt roliga människor ja gick med :D





 







//D


Let's get this party started !!

Fredaagsmyys :D Äntligen fredag. Tänk att man kan bli lika glad varje gång det blir fredag. Ikväll blir det födelsedagsmiddag hos söt Nea och sedan utgång. fy fan vilket röj det ska bli! så taggad, ska bli så kul. fan detta har jag sett fram emot heela veckan.. jag har ingen blekaste vart vi ska gå, men det löser sig. Clubba blir det definitivt. mitt ända problem nu är, va fan ska man ha på sig? så är det alltid. vad ska ja ha?! tänkte köpa nya kläder i helgen men köpte vantar igår och ehmm... de var inte de billigaste.... hade fan tänkt spara. men som sagt som jag skrev om i veckan. ORKA SPARA! haha.

blir nice ikväll, träffa lite folk, mest dom jag känner ju. vissa av dom har jag inte sett på evigheter och vissa har jag knappt sett alls. så det blir mys.

men nu blir till att göra sig iordning lite, put the face on ;)


//D

hemliiiis

det blir en snabbis nu...

helt okej dag i skolan, hände inge speciellt.

efter skolan tog ja o lotta bussen in till stan och mötte upp mikis, mia o ylva för att ....... göra en liten hemlis... detta är grymt udda men kommer först berätta detta på lördag typ. av en anledning... NEA!!  hehe:P var ett litet äventyr. köpte ett par svarta skin vantar till mej med. grymt snygga så vinter "looken" börjar bli klar. nu är frågan. ska jag köpa en vinterkacka eller ha den som jag har redan nu? denna som ja har nu klarade jag mej med hela förra vintern.. hmm vi får se... aja vantarna var cp-dyra iallfall, tur man fått lön!!!

nu blire sussa i säng


//D

Naajs is the word

Äntligen klar med debattartikeln ! blev fan bra tycker jag..


Lill prinsessan min <3

Ja nu har man äntligen fått min väska från ABCD butiken, gick snabbare än vad jag hade trott. tror det var för ja påpekade allt de gjorde och verkligen låg i, så känns bra, dock hatar det nog mej :P

Idag fyller lilla Nea 18, grattis !!! det blev en snabb kladdkaksfika på rasten, var mys eller mest gott. alla tog var sin sked och slukade upp all kaka typ.. men det är så det ska va :D på fredag blire middag hos henne sen utgång. ser ja fram emot, myys o gå ut me henna. fest hela natten är planerat och jag är så på !!

Annars är det en debattartikel som ja ska skriva tills imorgon annars är det inte mycket plugg heller, wiie.. nått jag verkligen kan vänja mej vid. lönen kommer imorgon med tror jag, och det är fan mer än vad ja hade trott så det är ett pluss. blir kanske shopping i helgen för pengarna dååe (A) hehe men vill fan spara lite nu. men egentligen, va fan ska man spara hela tiden, okra likosm.

fått ett tips om en ny laser produkt typ som ska va sjukt bra mot acne och munsår... nice face typ. kostar 1300...men den ska vara bra så varför inte. det roliga är att butiken finns i hudiksvall - min mormors stad typ (A) sååå nu när ja åker upp till norrland på lovet blir det en sväng förbi den laser kliniken. tror annars den där manicken finns hos andra återförsäljare här i sthlm, men blir nog däruppe ändå.. norrlänningar är oftast trevligare så gynnar hellre dom xD höhö.. aja, så snart så - Perfect skin, here I come !


//D

Utdragen dag

Det har varit en väldigt lång dag idag. start 8:00 i skolbänken och hemma först kl 18.00... usch.. träningen tog 2.5 timmar så var väl den som körde slut på en.. var grymt mycket vi körde. cirkelträning, baksida och avslutade med 10x200 med 90 sekunders vila mellan loppen ! om ni inte kört det kan jag meddela att det är cp jobbigt. hela kroppen skakade efter dessa lopp, krampade i låren och fick ingen luft.. känns som jag kommer ha svårt att gå imorn pga all träningsvärk. haha..

nu är jag grymt hungrig bara och trött. så blir lite käk snart sen ska jag kolla på Desperate eller så, ett nytt avsnitt var tillgänglig att ladda ner.... me like ;)

förresten ringde abcd- (bitch) kvinnan... hon hade hittat en ny likadan väska till mej så ja kunde åka o hämta den.. haha fan ja ville ju ha pengarna tillbaka så ja kunde köpa en nyy. gillar inte denna längre.. eller den är snygg men.. aja :P haha den äger !!!!  men tar tillbaka att hon är en bitch.. ehm tror vi är det lika mycket båda två helt enkelt.. pööss på henne.

2 dagar kvar tills Nea är 18!!! wiiiiiiiiiie

//D

Crapfolk

Ja igår blev det lite röj ändå. förfest hos Richard där mia,lotta,nea o mikis kom. Richard bjöd 3 stycken av hans polare med så vi var 9 väl. var ganska chill mys förfest, förmys typ hehe. sen drog vi ut, utom de tre 17åringarna som vad jag vet, åkte hem hehe..

men ja o lotta o richard o hanna drog ut. var galet mycket folk, alldeles för många så det var crapigt. mycket äckelmänniskor med så betyget för klubben blev inte så högt. däremot sällskapet var utmärkt. så roligt att lotta hängde med också, vi dansa fan heela kvällen och natten as kul.

vid 3 stängde dom och det blev en vända på donken innan vi satte oss i taxin hem. hem och hem, vi åkte till richard o käka. ja han o hanna såg nått avsnitt av Absolutely fabulous, vilket är ett cp bra tv-serie. så klockren. se den!.. iallafall såg vi den och sen deckade vi samtidigt haha.

morgonen efter, alltså idag så var det väldigt lugnt. slappa till 13 då vi gick ut och köpte en Panini som...frulle??.. aja.. sen åkte ja hem typ. var så äcklig typ så orkade inte hänga på stan...

det är det som hände igår ;)



Lotta :D den ända som blev bra på bild :P



//D

ABC - mitt hjärta det bankar !

haha äntligen svarade bitchen på ABCD. nu hade jag lagt upp värsta talet om lagar osv, men hon ba. kan jag höra av mej på måndag? ja ba.. ehhmm. ja vill bara höra då väskan är klar. hon ba. ja troligtvis på måndag, ja hör av mej. haha.. ja ba okeej.. seriöst, denna butik är ju helt retard. Jag vill bara ha min väska lagad eller pengar ! sen ska jag typ aldrig handla något mer där. orka vara otrevlig jämt. man hör hur falska de är då man snackar med dom...

igår var det jobb, sjuukt mycket folk. stressigt som fan så har ont i fötterna idag. men sov ganska länge så taggar som fan inför ikväll. ska bli så kul. va ju som sagt två veckor sen ja va ute ;) höhö... det var nått speciellt jag hade tänkt skriva, men det har jag glömt. kanske inte var så livsviktigt?..

men nu ska jag fixa till mej, sen blire en sväng på stan tror jag :)


//D

helekoptrar in the sky ..

wiiie äntligen helg, så skönt att sluta 10.10 på fredagar. helgen blir likosm längre:D men ikväll blire jobb.. så det är det ja gär mej iordning för. för om en timme står jag i min lilla garderob. haha naajs.. min lön från förra månaden borde komma snart.. härligt. älskar löön :D

aja idag blir jobb o vara duktig. imorgon blire röj. då blire förfest hos Mr Richard. lotta o nea o mikis o mia kommer:D naajs. sen några av hans kompisar om jag förstod det rätt. sen blire utgång. och jag har förhoppningar att det blir ett nytt ställe för än gång skull.. känns som det blivit samma samma nu ett tag.  hehe..:P aja vi får se hur det slutar.

fick höra nu att det är värsta polisdramat här. vikinglineterminalen har blivit rånad och rånarna befinner sig just nu här i aspudden/örnsberg. haha de springer med vapen. känns väldigt bra att man nu ska gå ut.. helekoptrar flyger runt här med.. spännande !


//D

Lättar lite

Svenskaboken känns meningslöst att försöka läsa ut så jag läser så långt det går helt enkelt, Mia får berätta slutet höhö.. Kemi uppgifterna är klara samt är äntligen mitt Kina arbete klart. 10 sidor långt blev det. mycket slit har det varit men fan så bra det blev. jag tycker det iallafall så hoppas nu på att betyget blir det man hoppas på....
Mitt tal förresten fick jag VG+ på :D väldigt glad för det. jippi*

torsdag imorgon, har en liten sovmorgon till kl 10 ungefär så det blir najs. kemi första lektion, sen miljöpolitik därefter svenska C. Sen är det då tänkt att jag ska knalla mej ner till gymmet på Lidingövallen och köra ett pass. blir skönt, var ett tag sen nu juh, känner mej sjukt odiciplinerad med träningen men kommer snart att skärpa mej. svårt att ställa om helt direkt. sen är det så mycket annat man vill göra..:/ typ imorgon ska jag träffa Krille med. var fan ett tag sen nu. Pga mitt pluggande. men börjar lugna ner sig lite nu. det gillar vi :D

//D

Sviiiiisch ....

Nu äre kväll igen. Herregud vad dagarna flyger förbi, men jag gillar det :D
dagen har varit ganska seg faktikst, började 9 men skulle gentligen haft sovmorgon till 12.30. aja.. hade kemi då i alla fall sedan hål timme i 2,5 tim. satt och pluggade då. härligt. därefter religon sen hade jag 2.5 tim håltimme igen ! seriöst. satt o pluggade då med men så onödigt. det var bara för vi skulle prata ed vår handledare i projektarbete i cirka 10 min. usch hatar honom, först är han ful och äcklig, troligtvis skabb sen har han noll koll om vårat ämne. vi ska göra en idrottsgrej han är matte lärare...

18:00 samlades vi alla på FIG:et på runnerstore, vår sponsor. där skulle vi kolla in deras sortiment och typ köpa grejor om vi ville, jag kollade bara runt. men tror jag ska köpa någon långärmad träiningströja. kan vara bra nu då det är lite kallt :).. efter det åkte ja till östermalmstorg och träffade Richard:) mysig kille den där, vi tog ett glas rosé och chillade lite. snackade om hmmm mitt plugg o hans jobb typ. aja var intressant o kul framför allt. han är rolig.. förresten blir det nog så att vi ska ha en förfest hos honom på lööördag :D naaaajs är ordet.

nu blir det lite läsning i Zola boken.

puuuss

//D

Ena uppsatsen klar

En uppsats är skriven, yes !!! nu är det en kvar tror jag om jag inte räknat fel. ser dock i min almenacka att boken som vi läser ska vara utläst på FREDAG !! jag har över 100 sidor kvar. fuck. inte kommit över hälften, inte bra.

Träffade tyskan idag, hon är på besök i sverige så det blev fika på Calma ute på lidingö. blev en blåbärspaj o thé för mej. gottie:P bullarna som de hade såg torra ut, annars hade det blivit en sån ;) men var kul att träffa henne, höra hur det är i Tyskland igen. verkar dock som hon saknar Sverige och att hon gärna flyttar tillbaka. det känns ju bra !

sen har det inte hänt så mycket. tiden går så otroligt fort, vette fan hur det är möjligt. man kommer hem från skolan sen är det sovdags direkt typ..

har även gjort en inhandlingslista över vad som ska inhandlas nu till helgen. wiie" shopping :D

//D

Misslyckad, ingen bulle

Det blev ändå ganska brA igår. Det blev bio med joel Vilket alltid är trevligt. Vi såg flickan som Lekte med elden. Helt okej men den första är mycket bättre. Denna kändes som en beckfilm typ,, aja kul ändå. Dock är jag besviken på mej för det blev ingen kanelbulle..... Får äta extra en annan dag helt enkelt :D Talet idag gick så bra! Så stolt över mej att jag klarade det,.. Fick ingen kritik heller, soft ! Körde ett morgonpass med mia med. Nu börjar träningen igen hehe. Det var grymt tungt men skönt att vara igång igen. //D

No fucking life !

Det känns som plugget styr mitt liv nu. på helgen vill man vila ut och vara med vänner men denna helg har det verkligen inte varit så. är så less. och det här jävla talet jag ska ha imorgon är så frustrerande. jag läser det om och om igen. men känns ändå som jag tvekar för mycket och jag vet. att oavsett hur mycket jag tränar nu kommer jag att kolla ner i papprena.. fuck !!!!

det blir iallafall bio ikväll och det är väl det som får men att kämpa på. längtar som fan..

har inte fått en kanelbulle än !!!


//D

Buns day xD

gooodmorgon ! :D underbart en dag då man inte vaknar upp bakis och dunkar "sexybitch" i bakgrunden, naaajs.. haha kan det bli bättre ;) idag är det kanelbullens dag och denna högtid är som gjord för mej. det kommer bli en o annan bulle idag hoppas jag.

dagens program är inte mycket alls. först ska jag vara med joel, dock ingenaning om när.. förmiddag/eftermiddag eller kväll :P annars ska jag bara plugga. måste öva in mitt argumenterade tal som jag ska hålla imorgon.. kommer argumentera för att äta fett  typ.. eller ja kommer tala om att man borde forska mer i det ämnet för just nu är det väldigt luddigt.. finns inga studier som visar att mättade fetter höjer kolesterolet tillexempel.....
aja hoppas det går bra iallafall. behöver verkligen det..

//D

Hår (A)

Här är en bild förresten på nya frillan. haha ser inte såå stor skillnad
men det känns så bra.
Mycket lättare och tunnare :D


//D

Ikeadag

Kände mig lite svensk idag. gjorde en lite roadtripp med tunnelbanan ut till kungenskurva typ... IKEA besöktes nämligen. alla har väl förstått det men IKEA har verkligen HUR mycket saker som helst. gick runt i affären och gick fan vilse. sprang runt helt förvirrad och sökte exit haha. var där helt själv, lite tragiskt men ganska skönt. kunde strosa runt hur jag ville, och peta på vad jag ville :D behövde vara lite ensam med kände jag. jätte skönt. med mej hem hade jag ett antal förvaringsboxar, en liten hink där jag ska lägga mina småpengar sen köpte ja choklader bollar med. mums ! det blir dagens syndsnask.

ikväll blire chill igen. inga planer alls. eller jag har sett till att jag inte har planer. ja orkar inte känner mej seg och sen måste jag träna på mitt tal m.m.... inte alls på humör att träffa någon nu .. tråkigt men sant..

det känns som det är söndag idag.. naaajs :D



//D




Galet bra dag !

Sån grymt rolig dag :D

efter skolan for ja in och klippte mej på mitt nya hår-favvo-ställe :D minomin, personalen är galet snälla, de har fan ALLA produkter som finns. grymt bra butik. hon som klippte gjorde det toppen med, är fan nöjd,, brukar jag inte vara.

sen drog jag hem, gjorde klart mitt tal.. tror det är klart iallafall. sen messa lotta att de var påväg in till stan. och självklart var jag på ! detta hade man sett framemot hela veckan. vi strosa runt där, vi var tror jag överallt. det blev två stycken skjortor och sen en myyyyspyyyys kofta. stor o härlig. skönt nu i höstkylan :D

lämnade dess utom tillbaka min väska som jag köpte på ABCD för 2 månader sen ! äntligen hade de öppnat och jag trodde jag skulle få ett presentkort eller pengarna tillbaka.. bitchen i kassan bara.. nej vi tar in väskan och skickar den till huvudkontoret i italien, de får bestämma om du kan reklamera den eller inte :S seriöst. min väska.... det är fan dyrare att flyga den.. aja.. blev så arg. varför kunde jag bara inte fått pengarna tillbaka ?! bitch är namnet på kvinnan iaf.

drog hem efter flera timmar på stan med söt lotta, mia o zetterberg.

blev en pizza till middag o chips, ja kommer fan bli tjock om jag ska ha "vita" helger... fuck









//D

Ligger i sängen (a)

Fredag morgon och klockan har inte ringt än. Sån skön känsla :) dock ringer den om två minuter hehe.. Aja har en lekton idag till 10.10 sen åker ja in till stan för att klippa mej, är fan nervös för det haha.. Runt två tiden ska ja ö lotta o zetterberg gå på stan...MYYSS!!! //D

Ligger i sängen (a)

Fredag morgon och klockan har inte ringt än. Sån skön känsla :) dock ringer den om två minuter hehe.. Aja har en lekton idag till 10.10 sen åker ja in till stan för att klippa mej, är fan nervös för det haha.. Runt två tiden ska ja ö lotta o zetterberg gå på stan...MYYSS!!! //D

RSS 2.0