ny kamera !! :D

nu ere kväll skönt. jag har btw varit o köpt en kamera! haha lite inpulsköp sådär. nä men funderat länge nu på en kamera så det blev en Nikon. en röd sådan, tunn o stor skärm. just the way i like it ;)
annars har kvällen varit lugn, e grymt trött nu så det blir väl sova snart antar jag. jag fattar inte vad jag gör på dagarna. är alltid så trött. har jag näringsbrist eller vad!??! tycker fan det inte är okej, såååå skärpning!

Slut på veckan snart :D

oj va va det några dagar sedan jag uppdaterade. och anledning är... nja inte haft tid eller ork haha. så enkelt kan det va ibland.
hade iallafall miljökunskapsprov idag och jag tyckte det gick väldigt bra! kändes så iallafall sen får man väl se hur resultatet blir. men kändes najs så nu hoppas man bara!
var som sagt prov och det betyder oftast (som idag) att alla andra lektioner utgår. så efter 2h i skolan drog jag hem. och det va så skönt. nu stter jag bara här o chillar. en underbar känsla ska ni veta :P inte ofta man kan känna att man kan ta det lugnt utan ångest och så.
imorgon är det valborg och vette fan hur det blir. måste kolla med alla ikväll och så vad det är som är tänkt. antingen blir det grillfest på ön men sen är det andra som ska ut troligtvis..... taggad för det med. så jag kanske börjar på grillfesten sen drar jag vidare. hmm vilket i-landproblem va? nu är det bara en månad kvar till studenten !!!! <3
älskar bilden :D Madde - JA SAKNAR DEEEEEJ!!!
//D

..

trodde det skulle vara sol idag, men det är fan moln överallt!!!! gillar det inte alls.
ikväll ska jag på bio iallafall och det ska bli riktigt najs. ska se "clash of the titans", den verkar ganska bra så får se sen om ja ska rekommendera den eller inte :P
har inte pluggat på hela helgen heller så måste verkligen ta i tu med det imorgon. verkligen inte okej! har både en inlämning på tisdag och prov på torsdag. uschusch
//D

I've a got a red bull and vodka up in my hand ;)

ojoj vilken kväll/natt!
hade sjukt roligt och festade ändå in på småtimmarna. sjukt kul. vi var som vanligt på Zipper men tycker det är ett ganska roligt ställe ändå. lite för mycket folk så man står o knuffas hela tiden typ haha. men najs iallafall. träffade grymt många man kände såååå mys på det!
nu är man lite sliten men mest HUNGRIG!  åååh ja skulle göra mycket för att få en focaccia med mycket oooost. hade varit så gott just nu.
hmm så hur ser min lilla dag ut då? jag vet faktiskt inte. någon fågel viskade i mitt öra att det är sol ute, så ska väl till o börja med hissa upp persiennerna... bra början liksom. förresten, ska nog träffa Andreas i kväll i alla fall o fram till dess kan man ju plugga? eller? ;)
//D

gryymt taggad :D

Jobbet gick faktiskt bra igår. tiden gick fort och det är alltid najs!
sov till kl 9 imorse typ, sen gjorde jag iordning mej o har träffat Anders på stan faktiskt. han är här så vi chillade runt lite. vi satt även o drack en massa rosévin. gottgott hehe. sedan åkte jag in till stan igen o träffade Daniel. fick blandannat äran att vara hundvakt åt honom medan han blev intervjuad av norska tv:n ...
nu är jag hemma iallafall o ska käka lite sen dra iväg. ikväll blir det party!! koalan fyller år med så nu taggar vi.. wiiiiiiiiie!!! I will shake ass tonight <3
//D

Alla nationella prov avklarade!

Hade svenska B nationella imorse. 5 timmar!!! men satt i 2.5 bara haha.... gick ganska bra ändå men får väl se efter dom rättat. om jag säger innan att det gick bra brukar det alltid bli tvärtom då det är rättat o klart såååå jag är tyst...
ikväll blir jobb! ska dra om typ 20 min! längtar verkligen inte efter det. orkar fan inte menmen sånt som måste. inte många gånger kvar heller så nu är det bara att kämpa dom sista gångerna :D i can do it wiie. haha
känner mej smått stressad och är väl därför jag skriver som jag gör. lite kortfattat o så men får väl försöka skriva nått i helgen. :)
//D

Studentskiva

Igår blev det en spontan studentskiva för mej haha. det var sthlm estet som höll i den och temat var "klä dej i något som börjar på bokstaven N". vi var Neonklädde och vi fan va jag såg ut. inte okej! men hade sjukt roligt. jag hade b.la en limegrön tjejlinne, smååååååå oranga trosor o rosa strumpor... oj höll på o glömma. hade gröna solbrillor med haha. kom hem vid 2 tiden o somnade vid 2.30. sen upp vid 7 så då var man allt trött. jag var svintrött och det har jag varit hela dagen! men fett värt det:P
//D

La Biblioteca de escuela... sweeet

Nu sitter mia o jag i skolans bibliotek..... skriver lite på projektrapporten som ska lämna in om en vecka.. sweet.
dock börjar svenskan typ om 5 min så blir ett kort inlägg.

BTW glada nyhter! iallafall för mej. mia stannar kvar i sverige. haha pga askmolnet kunde inte FIG:et åka iväg på träningslägret ju så nu bokade de om att dom skulle åka buss till tyskland.. host*host* kul??? not!!! så mia beslöt att hon stannar hemma :D wiiie för mejj haha, då slipper jag vara ensam i två hela veckor! som sagt skadeglädje är den sanna glädejn ;)


//D


Min mobil har ännu en gång svikit mej :(

nu har jag lämnat in min mobil.... denna gång är den 5e ! och jag trodde verkligen jag skulle få en ny mobil nu. men ack vad man kan ha fel. pga att det är ett nytt fel denna gång så får jag inte det. seriöst. lämnar snart in den då den inte är sönder bara för att bli av med skit mobilen. fan känns som att Telenor förlorar en massa med. tänk att hålla på att skicka den till verkstaden om och om igen... ajja jag överlever, men sjukt segt
nått annat som är segt är att FIG:et skulle på träningsläger idag till spanien. i två veckor!! men eftesom arlanda är avstängt sååå blev det inge semestrande för dom. nu är frågan....skjuts träningslägret upp till ett annat datum eller kommer det att skita i det helt och hållet... hmm.... för mej spelar det ingen roll iallafall jag skulle ju ändå inte med och då kommer MIA ATT STANNA KVAR :D wiiiiiiiiie haha. skadeglädje ;)
ikväll blir det jobb för min del. så blir lungt. även gårdagen var sjukt lugn. va bara hemma. Hade köpt en pizza, godis o glass och kollade på film. skitmys. dock tillbringade jag kvällen heeelt själv. segt..
//D

biologiprov.... DONE

soligt idag igen :D grymt skönt men tror fan jag redan har hunnit bränt mej! haha inte okej, vill byta mitt skinn mot någon annans. köpa på blocket kanske? hmm...;)
hade biologiprovet idag iallafall o ja, vad ska man säga. gick bra så borde få G iallafall o allt över det e ju ba sweet. så nu hoppas man bara :)
äntligen börjar denna hemska vecka lida mot sitt slut. bara NP muntliga i svenska kvar som är på fredag och jag kommer äga har jag tänkt. känner att jag är helt okej på talet så hoppas nu bara att jag inte blir nervös som jag alltid blir. för då kommer det gå åt helvete! men ska tänka psitivt, Daniel du kan, Daniel du KAAAAAN!
//D

Nu har det hänt lite grejjor

jaha då har det hänt ganska mycket igen. igår var jag ledig - schööönt! pluggade hela dagen + så satt jag i solen o myste på. älskar att det är våår!
idag då. jo, varit i skolan. vi hade vår projektredovisning som gick väl bra. så galet skönt att den är över så man kan lägga det bakom sig. nu är det bara biologin imorgon sen muntliga nationella i svenska på fredag. nervöööst men det ska nog ordna sig.
okej nu har jag två saker att berätta. det ena är en bra grej o den andra, dålig :(. börjar nog med den dåliga.
fick mail idag från mälarpaveljongen där jag sökt jobb för nu i sommar. kändes som det gick väldigt bra på intervjun o allt. men, fick ett Nej. :( så där kommer jag inte va i sommar alltså så nu är frågan. blir det flytt hem till sundsvall nu? jag har ingen aning om jag ska va ärlig :(
den goda nyheten är att.... MIN STUDENTMÖSSA HAR KOMMIT!!!! wiiie haha ser cp ut i den meeen gillar den ändå. snartsnart så är det min tur att springa ut. längtar så otroligt mycket efter att detta helvete ska va över hehe. nu tog jag i lite men skolan är inte alls underhållande. men som sagt. frågan är ju vad som händer med lilla mej. förslag någon?...
//D

Paarty <3

igår va ja o lotta ut! fan va roligt vi hade haha. först kom hon hit o vi små snackade lite o så :) mys sen stack vi till fridhemsplan på en förfest. grymt kul det med! sen blev det zipper hela natten :D mys, gillar dejj lotta!
dagen har varit väldigt lugn iallafall och det var väl för man va.. hmm ja lite bakis:P men har suttit på balkongen hur länge som helst o pluggat, meen mest solat. för det har varit toppen väder här! gud love it! haha. hoppas man blev liite brun. tror ja somnade en stund med, så schöönt :)
moster från sundsvall har btw varit på besök så man har varit lite me henne med. eller ätit mysmiddagar, det gillar vi :) men nu har hon åkt hem igen.
imon börjar de flesta skolan men inte jah, hha vi har studiedag så ja ska till ön o plugga med mia!
//D

sooooooooooool

Jah nu har ja varit ute på ön ett tag. gud va mysigt! vi satt ute o pluggade. var helt lä där så det kanske va 16 grader. myyys för vår!
påvägen hem var inte minst lika mys. tog närmare bestämt 2 tim!! en resa som brukar ta 40 min. usch inte okej fick ta massa omvägar o allt. inte okejj. menmen e hemma nu
strax ska ja dra till andreas :D
//D

mamma vs. snöhög

okej nu blir det många inlägg på en kort stund. men måste även visa att det va grymt mycket snö kvar uppe i norr...
hihi mamma o en snöhög. men ändå har snöhögen krympt... MYCKET!


ja, dagens planer är att jag nu ska gör iordning lite frulle. sen bär det av ut till lidingö, närmare bestämt till lotte. vi ska sitta o plugga ooooo dricka kaffe :D ska bli myspys o hoppas mycket kommer att bli gjort. hoppas även mia pallrar sig dit. BÄST FÖR HENNE!
ikväll kommer jag sedan dra till andreas, kommer nog bli myspys med. inte träffat han på en vecka nu eller så .
//D

Lite bilder

HÄÄR KOMMER LITE BILDER FRÅN I LÖRDAGS!
haha ja bjuder på dom flesta (A)
som sagt, jessica, linda, aroua, patte o robert. det är inte många som läser min blogg sååååå...  ehh ja, ja...det va väl allt ;)
//D

inga håååål och en film rikare:D

nu är ja tillbaka igen! känns skönt att va i huvudstaden igen.:D
imorse hann ja med att gå till tandläkaren o som ja trodde så hade ja perfekta tänder! dom va såå bra sa hon. ja gillade den här tandläkaren. hon va runt 25 kanske. as sweet :D
efter att jag hade gapat i 25 min så tog ja bussen hem igen, packade väskan o drog ner till tågstationen. det tog 3,5 timmar sen va ja i sthlm igen. väldigt smidigt:P
har även hunnit med bio med simon idag. vi såg " i love you phillip morris". haha väldigt rolig film. liksom lite udda men gillade den så den ska ni se!
imon blir det plugg med lotta... kanske mia??? på vårt nya pluggcafe så tror ja måste sätta mej in i biologin lite så vi kan diskutera nått!
//D

Äntligen är alla röda dagar över :P

nu sitter jag här o väntar att jessica ska messa att hon är klaar. då ska vi dra ner på stan o kolla på lite kläder o annat smått o gott. blir nog en mysfika med. alltid lika trevligt. ska bli najs o träffa henne lite med. åker ju imorgon så ska bli kul att få träffa henne en sista gång :D får se om det blir någon shopping. känner jag bör vänta med det meeeen fan så tråkigt att hålla på o vänta o vänta. me don't like. har även kommit på att jag måste börja plugga! shit biologiprov om bara en vecka och jag har inte öppnat boken än! fan säger jag bara. det är inte okej.
//D

Liten update från norr - jag lever

Ojoj utgången i lördags blev så grymt rolig!! :D va så mys att få träffa alla o ba röjja järnet!

hmm igår va ja hos farmor o farfar o åt påskmiddag. gud åt konstant från 16 på kvällen till 22 xD mätt som fan va jag med var supergott! vi sov över där så ja va hemma först vid 13 typ.

har varit o tränat med. drog med syrran på ett gympass! känns grymt skönt nu efter. hih

nu har jag iallafall fixat till mej o är hos syrran.. igen haha xd men hon skulle bjuda på middag. blir en vegetarisk variant av taos. hmmm får se hur det smakar ;) hon fik ven min försenade födelsedags present med o hon verkade glad :) köpte en bodyscrub hehe :P ajja jag gillar inte hennes dator, skumma tangenter sen ska ja väl va social :p

//D

Taggad wiiiiiiiiie !!

Nu har jag kommit hem från mormor o allt o har redan börjat förfesta lite. eller vi har haft påskmidda hos pappa med snapps o allt:D härligt!! haha ganska tidigt middag me var mer en slags lunch/middag:P vi ska äta efterätt med hihi :)
har som sagt varit hos mormor o det har varit grymt mysigt. fanns ju inte så mycket att göra där då hon inte har internet o bara 1,2 o 4 som tv-kanaler. ajja ja överlevde! satt o plugga faktiskt med så det va skönt o bli av me lite sånt hehe :)
men ikväll då. då blir det röjj. linda o aroua är här så vi är så galet taggade! snart kommer jessica o ska joina oss så det blir ännu najsare. !! så då ska vi till arouas najsa lägenhet mitt i centrala sundsvall. 40 meter från stora torget! sweet. så blir lite förfestande där sen drar vi ut o gör sundsvall osäkert. hehe.. okej vet nu att min svenska är ännu crapigare än va det brukar. meeeeen bjuder på det ;)  bjuder även på en bild på mejj o mormor :) tycker den blev lite små fin :)
okejj bilden blev på sidan :S i don't know why... ehmmm ajja. vänd på skärmen :D
//D

Nyklippt :D

nu har ja ääntligen klippt mej o är faktiskt sjukt nöjd. Bobby är fan duktig :) både hanna graf va där o blondinbella (A)
efter klippningen åkte ja till globen o träffa andreas innan ja sticker :) va kul, passade även på att köpa en yybersnygg jeanskskjorta. sjukt nöjd. hämtade även upp lite förkrök till helgen :D nu jälvar, taggad som fan :D
nu ska jag bara äta lite mat sen tuffar ja o moster upp till norrland, första stopp; mormor :D sjuktmysigt. hon har inge internet såå ja uppdaterar först på lördag :)
puss
//D

RSS 2.0