sjukgymnasten

fan va jag är dålig på att skriva, men okrar verkligen inte haha.. blää. men fredag imorgon och då har vi specialschemadag. grymt skönt. vi ska till idrottmuseet här i sthlm men lite sm drygt. vi friidrottare var ju där förra året så lite tjatigt.. menmen.. nu är det criminal minds, haha ganska spännande. men borde läsa lite fysik o så.. repetera kemi med. men hinner det imrogon med.

va hos sjukgymnatsen idag för mina knäveck. o hon trodde att det berodde på att min rygg ärfortfarande inte bra så jag har använt mina muskler fel och därav får jag ont. så jag har fått en massa rehabövningar + två blå "plåster" liknande saker som går från rumpan över låret till knävecken. haha känns lite skumt men ska ha det där i en vecka nu tills jag ska tillbaka till henne. men fan va ont det måste göra att ta av dom.. fan tänk ett  plåster som är några decimeter långt!! på låret!! blir waxad... haha usch.

men nu ska ja se om tvätten är klar.

//D

JSM

ja så har man sprungit JSM igen. o allt är över.

det blev en 9:e plats tror jag nu när jag har räknat tiderna o så och vad ska man säga? ve tinte riktigt. men om jag ska utgå från mej själv så är detta lopp ett av de bästa i sommar. det som krånglade till de tvar att vädret sög. det var som om himlen hade öppnat sig.. och jag överdriver inte nu. allt bara rann om mej, skorna plöfsade typ bara så väldigt ogynnsamma förhållanden så en tid för mej blev det ju typ inte. had eju tänkt springa under 40 men slutresultatet blev 42.22...
men tekniskt sätt sprang jag bra så det är ju nå positivt så är inte helt besviken hehe. hade ju inte heller räknat med en finalplats. men hade varit skojj:D


//D

liten uppdatering:P

shit va ett tag sen nu man skrev här. men tänkte uppdatera lite.

ikväll var det sista gången man träffade edlund o jessica.. :) lite tråkigt men äh vi ses snart igen när ja kommer hem från sthlm. drar ju tillbaka på torsdag. mamma o lillbrorsan hänger med för på lördag är det JSM!! så då håller vi tummarna:D
men ikväll var jag på bio med vännerna. vi såg narnia, den var sådär. vet inte men nu har man sett den i alla fall. men den första filmen var såå mycket bättre..

menmen det var sista kvällen vi sågs för imrogon åker jessica till leksand o daniel med någon båt. så jag lämnas ensam här. så blir lite träning + att jag ska packa inför flytten ner till fiina Lidingö. saknat ön lite å kompisarna där så ska bli skojj hehe. men usch inte skolan. ser ja verkligen INTE fram emot.

men nu är det laddning för sm som gäller. min uppladdning är ju inte som vanligt den bästa. blev sjuk efter sthlm trippen hade feber o grymt mycket halsont. men det har lagt sig nu:D men fortfarande snorig o så. men borde väl kunna träna tycker jag. bara några få lopp likosm så man inte tappar allt. men ser verkligen fram emot sm o hoppas allt faller på plats nu, för min säsong hittills har varit en katastrof!!!


//D

RSS 2.0