Fantastisk helg! (händelserik)

haha var sågrymt udda dag igår!! efter vi ätit våran skumma middag så begav vi oss till gröna lund... vi löste in oss o allt o vi bestämmde oss för att börja med dewn nya berg o dalbanan insain.. såg grymt rolig ut men mkt folk var det. vi köade i 30 min ungefär sen när vi var framme där man hoppar ombprd på attraktionen så frågade killen osm jobbade där om jag ville ha ett "fri åk" eftersom en plats var ledig. ja ba, okej.,... ja satte mej i vagnen o den körde ivöäg. haha grymt rolig var den!! ÅKTE upponer ibland o allt. när den var nere hände det nått o ja blev hängande i karusellen. satt likosm o dinglade me benen. detta tog 10 min kanske. haha var lite små roligt ändå. likosm typiskt mej tänmkte ja. när ja var på marken igen så fick dom test köra alla vagnar igen.

tillöslut efter 60min fick jessvcia edlund o ja åka. haha va händer då vi e högsdt upp?! jo den stannar.. vi e fan 1000m upp i luften o sitrter fast i inge typ o den stannar!! haha fy fan trodde ja skulle dö. var grymt obehagligt:P haha... satt bredvid en tjej o hon var såååå rolig haha äklsakr henne... hennes kompisar som vi snackade innan vi ¨åkte upp var så klockrena med!!!! sara hette hon så gör en liten efterlysning här (a) hehe.. i alla fall. en grej vi snackade var att om vi dör.... så hoppades hon på att hon skulle få en hjärtattack så hon slapp känna smällen i marken.. haha skrattade som bara dänn.. aja.... så två åk av två så fastnade ja.. haha TYPISKT MEJ!!!!
 inte nog me det. va händer en timma senare? jo en måsjävel skiter i nacken på mej! fy fan!!!!! det va droppen..

idag i alla fall har ja suttit i en båt hela dagen. tuffat runt i mälaren:D var såå grymt härligt. ja, joel o en som hette thomas var besättningen.  tog årets första dopp me! helt okej, var inte så kallt som ja hade trott. men inte skönt direkt.. var en härlig dag idag o tror ja kommer pumsa ganska fort ikväll. imorgon börjar sista veckan o ja längtar som fan! snart sommarlov:D

//D

Nu är dom här:D

Nu har jesscia o edlund landat i sthlm. idag har vi varit på stan o shoppat mängder med grejor. helt slut blev vi!!

 

en ko-gubbe i kungsträdgården (A) typ sålde kaffe


SOMMAR!!!:D

nu är vi hemma o ska laga lite käk, vila fötterna samt byta om för senare blir det grönan!! skitskjojj juh..

//D

Fucked-up lärare

Skrev klart min engelska uppsats idag. fan så skönt det är att känna att man är klar me något! dock tog det 4 timmar kanske.....

tränade idag med, om man inte kan vara i form för tävlingar ska ja fan vara iform för BEACH 2009!!! fan nedräkning nu kan man säga..:P underbart.

imorgon ska jag vara funktiönär för skol-dm. hela jävla dagen går åt till det. och missar mängder i skolan som jag hade behövt vara med på. nu kanske ni undrar, varför är han med på det då?
jo, det ska jag säga er. jag ställde inte upp frivilligt, var mer som en påtvingan av idrottläraren. han hackar på oss friidrottare konstant, att vi missar idrotten m.m. för det första missar vi 50 min i veckan bara, inget alls sen presterar vi MVG på alla prov, löp-tidet m.m. han är helt cp:ad i alla fall. han sa att om ni är med på detta så väger det upp det ni missat..:S.. vi är med på detta för att de behöver funktionärer och ingen anna vill likosm. det är anledningen. damn ja är så arg för att jag missar min sovmorgon! därför.. haha...

aja ska förösöka lugna mig lite nu.......

längtar efter daniel o jessica nu:D

//D

Två prov avklarade

Hade fysikprovet idag. shit hehe. asså inteför att låte självsäker men gick ganska bra ändå. borde bli ett G! men man vet aldrig men håller tummarna. hade även nationella i engelska (muntligt) ävcen det gick helt ok. haha fan va man är dålig på engelska men gick ändå hyffstat.. var me sophia (utbytestudenten) honäger på engelska så det hjälpte lite tror jag. om inte jag kunde ett ord hjälpte hon mej likosm:) var skönt:)

i helgen kommer jessica o daniel:D:D fan va skojj. det var tänkt att vi skulle på bounce men allt va slutsålt. damn tänkte vi men vi kom på att gröna lund har ju öppet!! så grönan blir det på lördag. fan ska bli så grymt roligt! äntligen får man träffa kompisarna.  gaah saknat er faktikst. hehe.

men nu är det två uppsatser som man ska skrtiva tills på fredag, önska mej lycka till!!

pömsig nu så det blir sängen:)

//D

Söndah

Back in Stockholm igen då. känns ganska bra. en lång helg i sundsvall räcker, sen behöver jag lite storstads luft! undrar hur jag skall klara mej i sommar......

i alla fall har jag suttit i en bil lite drygt 4h, vilket inte är alltför trevligt men hade roligt sällskap.. min moster o kusinen. de sa på radion att man skulle få stå i en bilkö pga en bilolycka. typsikt tänkte vi. alltid så när vi åker. få stå i kö i en timma. dock måste de fått undan bilen eller det som hade krockat för vi såg inget i inge kö var det heller:d HALLELULJA!

imorgon dissar vi, och med vi menas, Mia, Madde, Sophia o jag skolan. blir intensiv pluggning av fysiken. eftersom vi har fysikprovet på tisdag och ingen utav oss, knakse mia bara, är säkra på något! därför stannar vi hemma. mamma om du läser detta är det för en mycket god annledning:D promise!!!

nu blire sova som gäller....

//D

upp-piggning

Då har man gjort om bloggen lite. inte värst mycket men en lite uppfrächning om jag får säöga det själv.. har fan suttit i timmar o tankat hem det ena o det andra programmet xD haha.. tekniska jag ni vet.

besviken på mig själv faktiks. inte pluggat mycket alls idag. trodde jag skulle göra det men har fan inte varit på humör för något sånt idag. är så trött men m¨åste skärpa mig. är ju endast några veckor kvar nu. Så nervös inför fysiken, det är den sista grejen jag riktigt är orolig för. så hoppas det funkar.

svenska uppsatsen är klar i alla fall!! så bara några grejor kvar nu:D

nu skall jag se slutet på Australia..

//D

så här ser det ut

Tänkte att man kanske ska uppdatera i bloggen, nu när man har landat i Sundsvall.

åkte ner i onsdags till mormor och hela torsdagen gick åt att kapa ved. har fortfarande en massa "träningsvärk" efter allt vedkastande. men det var kul ändå att träffa mormor o mamma o alla:) fredagen, alltså igår åkte ja till sundsvall. pluggade fysik och pratade och hade roligt me pappa, gunilla o linda:D skit kul. men måste plugga mera!

Vad händer idag då?, jo hade försöt tänkt varit me J,J o D, måste ringa jessica o bestämma något. kna inte så värst länge för behöver plugga så mycket mera. men nästa hela kommer de till sthllm o vi ska på bounce, eller hur det stavas. någon sorts dans-uppvisning:P ska bli kul i alla fall! så då får vi umgås mer där.


//D

drar uppåt

snart drar man upp till norrland igen:d ska bli härligt! få lite frisk luft o inte tänka på all stress härnere. dock blire en massa plugg men hoppas det går bra ändå:) idag åker ja till mormor o imorgon blir det vedkapning, den årliga famlijetraditionen som vi har:P haha. sen på fredagen åker jag vidare till sundsvall o skall träffa pappa, han mååste hjälpa mig med fysiken. sen hoppas jag att det finns tid för j,j o d. får försöka:)

nej nu måste jag springa till bussen...

//D

Skin scanner

jahapp då har man gjort sin första skin scanner behandling. haha var rätt fräckt ändå. man fick in som i en liten låda (med bara huvudet) därinne var det mängder med uv-lampor. det fanns en spegel där så alla pormaskar och andra skavanker man har lyste! haha lyste hur mycket som helst på mej!!!! hahaq var fan pinsamt:P aja var rätt coiolt. efteråt visade hon mig hur man skulle behandla min hy, såklart köpte ja en moisturizer för 300 kr! haha men den verkar bra:P världens säljarknep det där men saksamma ja går inte under..

idag var jag även ute på älsvsjömässan, min syrra Linda var där och stälde ut på UF grejen. hehe var kul mo träffa henne,.. hon är alltid på gott humör o så:) sen har jag inte gjort så värst mycket mer, typ tagit det lugnt. var ju ledig idag:D

//D

sönder:/

Jahapp nu har man fått det fastställt. delar av hälsenan har gått sönder sa min sjukgymnast. det låter väl trevligt?!!...not.... jag får inte springa eller hoppa på ett tag sa hon, min träning går ut på att springa!! så det kommer bli mycket styrka nu kan jag tänka mig. får bli lite biff:P hon sa att min säsong inte skulle vara "hotad" men det visar sig, man tappar ju motivationen liksom.. aja beach 2009 borde inte vara hotad i allafall.:P

Jag kan meddela att jag fick G på nationella i matte D idag! YEES! helt otroligt att poängen räkte. sagt många gånger att det blir IG prov men detta kändes som det värsta jag gjort, men hade turenpå min sida (äntligen). blev grymt glad, detta gjorde min dag:D

imrgon är man ledig från skolan så blir sova sen träning på morgonen däefter kl 16 ska jag på en hudanalys av något slag. haha de ska fastställa min hudtyp o de råd hur man bäst sköter den. ska bli soft:P

//D

jobb

Igår var det ännu en jobbkväll på Munchen. hade värsta ångesten för att gå dit eftersom det var avslutning så ett "jätte" poppis band var där. lasse stefans... alla hade räknat med mycket folk 500-600 st kanske. kom ungefär 280..... lite tråkigt när man tänker efter. sista gången och inga kommer, men anledningen tror vi var eurovision, det härliga vädret sen att det var grymt dyrt. men jag hade faktiskt ganska kul ändå. roliga människor som jag jobbar med, skrattar hela tiden:P
se så fin utsikt man har:)

kom hem kl 02.40, var inte ett dugg trött då! fan ville gå på efterfest:P höhö...

har jag pluggat något i helgen då? jo, historia hemtentan är äntligen klar! blev 5 sidor!!!! dock vet jag inte om den är bra, finns så mycket mera man kan ta med menmen det visar sig. nu är det fysik som gäller!!

Imorgon blir det sjukgymnatsen kl 7.30, dåfår man se vad det är egentligen med min hälsena, oroar mej över att det är en slags bristning eller så. fan alltså, inge kul. man har tränat så länge för utomhus säsongen sen blir det såhär. damn!

//D


prov, inställt o en orm

provet idag gick åt helvete, försökte räkna ihop möjliga poäng men tror jag inte nådde upp till G, men håller tummarna som fan!!!:D vem vet, kanske det blir ett G??... sak samma, det bästa är att jag aldrig behöver plocka upp en mattebok igen, det känns helt fantastiskt haha..

ingen träning idag, kommer inte att bli detförrän på måndag först. coachen sa att ja skulle vila för skadan i hälen. känns fortfarande inte bra. blir lite rädd, va kan det vara!? just nu när säsongen ska börja o allt. riktigt typiskt mej. men håller tummarna där med:)

kolla va ja såg idag påväg hem!
  
EN ORM!! SHIHT... undrar va det är för en sort.. första gången ja ser en orm ute i det fria. tror ja i alla fall. najs :P hehe

aja nu ska ja plugga lite historia..

//D

hälsenan!

Typiskt mej alltså. nu är man skadad, tror jag iallafall. kan inte gå riktigt. tror min hälsena har blivit sträckt, men har bokat tid hos sjukgymnasten dock är den först på måndag:( fan att man inte fick en närmare dag. men bättre än ingenting. Coachen sa att det inte blir löpning på ett tag nu, suck varför likosm!? varför är det alltid mig det ska skita sig för. blir så omotiverad. FAN är ordet. Coachen sa även att om det är hälsenan kan hela sommarsäsången vara förstörd. för hälsenor är svåra typ. jippi nu känns det ännu bättre. men håller mina tummar som bara dän för att det inte ska vara nå!

Nationella i matte imrogn. härligt....not..... otaggad som fan men damn va jag ska äga. det är min inställning. måste få G i matte, måste verkligen det. Efter provet imorgon ska jag aldrig mer öppna en mattebok (om ja inte behöver läsa upp någon kurs). aldrig aldrig igen och det känns UNDERBART!!!:D
Nu blire lite finslip  på matten sen ska ja lägga mej i bra tid:)


//D

träningsfri dag

Första skoladagen efter lägret och inte var man saknad. kanske lite men kändes inte som någon skillnad. Saknar bara FIG:et haha fan att inte vi är en klass. gillar dom grymt mycket mera än min klass som jag har nu. De är så tråkiga!

skön dag i alla fall, ingen tärning på eftermiddagen så jag, david mia o madde stack till lidingö centrums fiina bibliotek;) o pluggade matte. Gick någorlunda så jag kommer att gå på provet i alla fall men fan, måste verkligen få G vill så gärna ha det.

Ny låt på hjärnan.. Dr pressure med mylo vs miami....... så härligt bra! haha...

Annars är det inte mycket att berätta, ganska lugnt.

//D

I'm Home

Nu har man kommit hem från italien, skönt att vara hemma men hade inte klagat om man fick vara där en vecka till. har varit så mysigt o roligt. TOPPEN LÄGER! förstår inte att två veckor kan gå så fort. aja nu hoppas ja att de sista veckorna innan skolavslutningen går fort som satan. vill bara ha allt över.. vi har så grymt mycket i skolan nu, vill inte. prov efter prov efter prov, uppgifter som skall göras o allt. men får kämpa nu de sista veckorna..

Gårdagen, bussen gick kl 8.00 från san benedetto kl 22.30 var ja på arlnada. hela jävla dagen gick åt för att ta sig hem, haha såå segt. men sov ganska mycket sen pluggade ja matte så gick ändå ganska fort.

idag var ja faktiskt på stan. handlade lite grejor sen har det inte hänt så mycket mer. måste tvätta o packa upp en massa kläder sen ska ja ta ett bad tror ja. matte-plugg blir det såklart med.;)

man ser mej liite..
    surfing
   Mmm, glass......


//D

kortis

kort inlägg idag tror jag. inte hänt ett piss. men helt underbart ändå. legat på beachen, somnade till o med. mia sa ja snarkade... ooopps....:P
men blvit bränd o så idag så hoppas det lägger sig o blir brunfärg:D

så grymt trött idag, är väl gårdagen som gjort så man är så trött. så ska sova nu.. den är inte äns 22:P hehe... ska bli grymt skönt!!

//D

händelserik dag

Igår:

Långhäckspass, gick inte alls bra tyvärr men lite kul att få springa över häckarna igen....

efter det stack vi upp på berget i Porto D'ascoli (san benedetto).. vi baxade 3 cyklar o cyklade iväg, tillsist dumpade vi cyklarna för att sedan gå resten av biten, vi nådde aldrig ej toppen men nära på. bilder kommer innom kort! när vi satt däruppe tog vi en massa bilkder såklart, vi softade o hade allmänt mys. Madde sprang iväg en stund o kom tillbaka i extass..
-Det är en ruin där borta!
Vi sprang dit. Ett stort gammalt hus var där... igenbommade portar o allt. gräset var så högt runt huset. men vi skulle in! på en mur väg, ca 3 meter över marken balanserade vi för att ta oss närmare vårat mål. jag, med endast flipp-flopps fick plöja ner det 1 meter höga gräset. Sniglar spindlar o annat småkryp fanns överallt.. usch! efter 30 min hårt arbete stod vi på husets trappuppgång. på en gång ser vi nått på marken. det var en massa sprutor! drogsprutor måste det ha varit. var flera 100. bilder finns! vi kom fram med slutsatsen att där har funnits missbrukare. vi ville som sagt in i huset men visste inte hur. det var igenbommat o allt. Lotta kastade in en sten genom ett av de öppna fönstrena, men istället för att det skulle bli en smäll av stenen. Landade den på något mjukt!!!!! WTF, ett lik!

så småning om tog vi oss därifrån, men det var inte vårat enda äventyr den dagen:P

På kvällen ville vi ju ut o göra något. ja var o taggad, lotta o nea med.. carl, mia o madde var de enda väl som kundetänka sig göra nå "spårat". vi gick till sunny discobar o chillade där ett tag. lotta o nea drog på än gång typ. efter någon timme gick vi därifrån med till ett annat ställe. vi ville in till staden san benedetto. där måste det vara lite mera ös än här!så vi frågade en italienare o han var villig o köra oss... 10 min senare var vi i san benedetto:D det var en italienare som hade messat mej under kvällen att det var en fest någonstans där så vi frågade en kille om han viste var Docks (festen) låg. han ba... jaja 100 m ditår sen till vänster. Haha så där hängde vi ett tag. var ganska kul. tror det var nå slags "gayställe" var i alla fall dragshows artister dock var det många som stötte på madde o mia så vet inte riktigt:P var kul i alla fall!!

väl hemma i Porta D'ascoli var vi allt för pigga för att gå o lägga oss kl var nu 3... carl, ja madde o mia satte oss på en parkbänk o snackade lite, lyssna på musik o njöt. var ganska mysigt faktiskt:) vid 4 tiden låg ja i sängen i allla fall. somnade snabbt som fan... bilder finns från fest-stället med...:D höhö..


//D

Krämpor

Soft kväll igår ja var för trött så ja gick hem kl 2230... Ingeting hände så tror ja inte missade nå;)

Endast ett pas idag som är på förmiddagen. lång häck ska ja köra. Blir tufft eftersom jag har så jäääkla mycket träningsvärk nu + att mina fötter håller på att ge upp. Blåsor under fotern o vid tårna, skavsår pågrundav flipp-floppsen på fotens översida. Inte bra. Gör så grymt ont, kan knappt gå normalt:/ Men får härda sista dagarna nu.

I eftermiddag blire först sola, härligt väder igen:D sen hade ja tänkt gått på stan o shoppa lite. Hoppas man inte behöver gå ensam men visar sig väl.....

Man känner verkligen att ett träningsläger tar musten ur än. Man blir helt slut. först är det ju massa me träning sen tar ju solen en hel del av orken tyvärr.... träningsvärk o små skador (som mina blåsor), även grymt hårda banor här vilket jag inte är van vid så vristerna tar mycket stryk. Men fan, KUL är det!!

Vimmelbilderna:P haha... för er som inte hittade dom på länken:P

Mia fann sin partner och vann en iPod 
 Gruppbild
Typ en bild på alla, var dock fler bakom kameran med så var kanske 200 pers där... AS KUL!


//D

ännu en soldag

sola,sola,sola:D har bränt mej ännu mera idag hahaha.... hoppas bara det blir brunt sen:P tränade imorse var inte alltförjobbigt. just nu väntar ett 10x100 m pass. blää ser inte fram emot det... menmen borde gå ganska snabbt. endast gå vila.

såg idag att det finns vimmelbilder på oss från valborg:P haha 2 på mia o en på alla andra. en grupp bild... kolla http://www.area51iz.it/Lucchetto%20Party/Lucchetto%20Party%202009/lucchettofoto09.htm
försök hitta oss;)

ikvälll har ja ingenaning om va som händer. matte hade varit bra att göra men så fett otaggad på det... usch... men ska höra me alla andra va de har planerat....

//D

vindsurfning

härligt väder igår igen!!! brände mej nog igen men WTF så skönt:P

vi surfade o denna gång var kameran med, haha se vilket proffs man är..

        

    

Nea surfade inte direkt, utan utnyttjade våra brädor till för att sola:P Det är as kul att surfa i alla fall, dock ingen talang direkt....

igår kväll köpte vi.. ja, madde, mia, millan o martin en pizza o drog ner till stranden, tände två ljus o hade myyyys. as najs var det. däreftertände vi eld på pizzakartongen, busigt.... vi var hemma runt 22.30 så väldigt tidig kväll, det behövdes:)

just nu tvättar madde o mia. jag sitter o lyssna på musik. träning kl 10 så ska väl göra mej iordning snart...

//D

matte, fotboll, VIP

Kväll igen då, har varit en ganska lugn dag idag. Tog en glass på förmiddagen + matteplugg därefter sov i i 2 timmar efter lunchen.... Mia ja o Madde tänkte vindsurfa idag igen men var inte så värst bra väder så surfkillen var inte där.. besvikna som vi var bestämde vi för oss ändå att ta en promenad. promenaden blev till en stor fotbolls arena, var någon match där. gryymt mycket folk dock nr vi precis kom innan för stängslet var matchen slut o alla påväg hemmåt.!! FAIL!..

Vi gck till Americo village (VIP-stället)... var där o softa lite.. as soft ställe i alla fall. 2030 stack vi till en pizzeria o käkade middag, vi lyxade till det lite med att äta ute idag. pizzan blev mycket godkänd...lotta o nea skulle träffa några killar så vi hängde på dom... aja är inte mkt o berätta om va som hände senare, var såå drygt i alla fall...

träning imorgon då så tidig morgon.. usch,......


//D

spårad kväll

Dagen var väldigt lång igår, grymt skönt! tränade på morgonen, solade resten av dagen o på kvällen gick vi ut. skit skojj! vi träffade de som körde oss hem i torsdags eller va det nu var för dag.. de var där i alla fall så vi snackade me dom ett bra tag faktiskt. jävligt trevliga..

haha dock spårade ettorna ur som faan (killarna) haha. vi kom till ett ställe där vi visste de var. redan kl 21 var det as packade! haha tyckte så synd om dom... personalen som jobbade där kom till madde o mej typ o sa att vi måste gå.. what tänkte vi, vi har ju inte druckit nått!! så vi skickade iväg de som knappt kunde stå på benen tillbaka till hotellet. sen satt vi kvar o kunde ha trevligt:)

idag har ja ingenaning om vad som händer. träningsfri dag. YES! men vädret är inte lika bra som igår så sola kankse det inte går:( sen är det söndag o då är allt stängt så man kan inte shoppa eller nått sånt där. Men vi hittar nog på nått, plugga matte kankse??...


 


//D



sola o bada

bästa dagen hitills. nästan inga moln på himlen bara en massa sol. tränade imorse, grymt jobbigt.. 5x150 + 2x200, 90%.
men sen la vi oss vid poolen o softade som fan till lunch. efter lunch blev det poolen igen men vi stack till stranden ett tag o.....softade ännu mera... madde ja o mia stack väg o strosade runt på stranden. vi såg några som hade seglat vindsurfing. fan ville vi ju me testa så vi tänkte kolla va det kostar att hyra en... gubben vi frågade svarade att det bara var för segelklubben... madde ja o mia svarade me lessna blivckar okej o gick därifrån.. men vi såg en kille som höll på med en av surfingsakerna så vi frågade han.. oh fan inga problem tyckte han. så han fixade o donade sen var det 3 stycken som hjälpte mia mej o madde. as nasj var det. svårt som bara dänn bara. men kul!!

tyvärr finns inga bilder:( glömde kameran. men vi frågade om vi kunde komma en gång till han ba.. ja klart ni kan!:P HÄRLIGT!!

//D

30 april

sista april igår vilket betyder fest. och fest blev dock helt utan alkohol såklart! vi stack till något ställe som vi hade sett på en affisch, area 51 hette stället:P vi tog en taxi för att ta oss dit o dyrt blev det, men det var det fan värt. as mycket folk och skön musik. haha italienare är ju roliga, madde mia lotta o nea hade ju fan inte en lugn stund. alla killar DROGS till dom, var lite läskigt faktiskt. men det roliga var när vi skulle hem. ingen av killarna ville släppa tjejerna:P så madde fick sparka ut dom ur taxin hem haha. för killarna hoppade in i bilen me oss o vill inte släppa taget typ..
mia o jag snackade me några andra killar som hade bil, så de skjutsade hem oss. as trevliga var dom med och de kunde engelska! fan ingen här kan det så är så skönt då någon pratar engelska..

 


//D

RSS 2.0