najs dag

japps sista veckan då. nu kör vi så det ryker:P hahaha.. eller vad man nu säger.. bowling igår med FIG:et + tacobuffen. ska ja vara ärlig var det väl buffen jag mest var intresserad över:P menmne var helt okej, dock sög jag. menmen är en annan historia..

idag har det hänt ganska mkt ovanliga grejjor ändå. började med imorse då jag vaknade och kollade i taket. (min klocka lyser där) så stod det i alla fall 6.50.. jaba; va faan varför har inte klockan ringt, jag brukar gå upp 6.45 så de tvar inte så lääänge jag sov över men ändå.. gick till bussen och skolan började. :P men fick tillbaka fysik proven haha fick IG på förra o detta kändes ännu värre så jag förväntade mig ett IG till tyvärr. men oj vad förvånad man kan bli. ett G fick jag!!! halleluljua... shit haha trodde jag inte om mej själv men blev helt yber glad..

träningen sen var hos sjukgymnasten och det var mitt sista besök hos henne nu:D yes äntligen. ska bli sköönt o slippa o passa in tider där. men i allafall så ansåg hon att jag avr bra nu och så. vilket är bra det med iof:P sen for man hem och nu sitter jag här... och skirver i bloggen som jag inte gjort på månader haha. men orkar inte så mycket nu, blir kanske något till under jullovet:P men det visar sig ...


//D

RSS 2.0