Nu ni - ÄNTLIGEN :D

Ja nu var det snart en vecka sen jag skrev något och finns väl ingen direkt anledning. har bara inte orkat haha xD

Orkar heller inte berätta om allt som hänt men kan sammanfatta att min julafton va såååå mysig.. den ägde rum i skogarna utanför Hudik hos söta mormor. det var typ 1 meter snö där! sjukt mycket

fredagen blev det fest, massa fest i sundsvall med jessica o hennes kompisar o mel olivia o ante. det va en sjukt galen kväll och så rolig. träffade jättemånga gamla kompisar.

på lördagen vaknade jag upp....OTROOOLIGT BAKIS. usch huvudet höll på att sprängas. men bussen gick 12.30 så va uppe i god tid. patte va på bussen med så satt o snacka hela vägen - gick ganska fort.. resan alltså..
på kvällen var jag riktigt otaggad men jag pallrade mej iväg till en lite förfest, sjukt kul sen gick vi ut, ännu roligare !! haha taggade till och hade en grym kväll faktiskt.

ajja söndagen blev myyyyyyys.

igår shoppade jag med lotta, mia o tysken o patte. det blev 2 st skjortor. tyckte de va så fina så blir nog någon av dom på nyår :D
på kvällen kom lotta mia o tysken hem till mej o vi lagade massa tacos och såg på film och bara snackade. så hälrigt att träffa dom igen. så mysiga !!

idag blev det stan igen men hitta inge !

Imorgon kommer Linda hit så nu blire allt att städa en massa :D

puuuuuuuuuuuuss









Julgran :D

//D

Fötterna har frostskador men glad är jag ändå - Juuul ! :D

Igår hände det två saker som utmärkte sig mycket!

Först stod jag nere på stan och sålde bingolotter för sundsvalls friidrott. jag har inga problem med att sälja lotter osv men när det var 19 minus grader är det inte okej! jag stod där i två timmar bara men på den tiden hade mina fötter hunnit förfrysa så jag har fan frostskador på mina tåår!! usch :( ... dessutom när jag precis hade kommit ner på stan ser jag att min jacka gått sönder. dragkedjan har gårr sönder så den delar sig då man drar upp den. inte okej! så var så kall.

men efter detta så hade jag karro o johan bjudit mamma på bio. så vi såg den nya Avatar filmen. o jah, den va faktiskt bra :) så den borde ni se, lite utdragen men ajja. man fick mycket för pengarna!




Dagen planer och morgondagen planer är;
  • Duscha
  • Åka till mormor
  • Uppesittarkväll ikväll!!
  • Ha en mysig julafton hos mormor
  • Äta massa maaat!
hmm mycket att göra men ska kämpa och tror jag borde klara av det ;) höhö

näh nu blire en dusch sen drar vi till mormor - finns inge internet där eller nå så vi hörs igen på fredag!

GOOOOOOOOOOOD JUUUUUUUUUUUL ! :D

Puss

//D

Snökaos mitt i lilla julafton

Idag är det lilla julafton hos pappsi ! hehe dock var vi galet oroliga om den skulle bli av. alltså om farmor o farfar o dom kunde komma pga snökaoset. det är verkligen kaos - E4an stängdes av och alla rondeller var igensnöade så det blev helt enkelt stopp i trafiken. långtrader åkte ner i dikena, så en sträcka på 200m så var det 6 st lastbilar som åkt omkull!! helt sjukt.

men nu har det lugnat ner sig så farmor o farfar o dom kommer. myyyyyyyys! vi måste ha över 1 meter snö här (så ni vet) hehe.. men trots allt detta trotsade jag o Linda snön o tog en liten promenad. var faktiskt grymt mysigt men ännu skönare då man kom in igen ;)

Nu snart kommer alla så ska göra iordning håret typ. hoppas ni får en härlig kväll för det lär ja få - JULKLAPPAR :D


Linda <3



(A)


//D

Pepparkakshus bygg !

Söndag o jag börjar äntligen bli frisk ! skönt, är dock inte riktigt bra än men går åt rätt håll!

idag har det inte hänt mycket, sett lite på film, promis med Linda ute i snön. det var mys, inte lika kallt idag som igår så va skönt :)
sen då jag kom hem byggde jag ihop ett pepparkakshus !! ojoj misslyckat från början då jag vände ytterdörren åt fel håll hehe - men det löste sig tillslut iallafall och tycker det blev ganska lyckat !



hmm nu är klocken inte äns 22 och jag är trött o seg. enligt mej skulle klockan kunna vara närmare 00... ehm riktigt så är den ju inte. menmen jag lär kunna underhålla mej haha

imon ska vi fira lilla julafton så det kommer bli grymt mysigt :) ser jag fram emot.

//D


18 minus !

Hejjhejj en vacker vinterdag i sundsvall men fruktansvärt kallt ! -18 visar termometern ! 18 minus grader är fan inte okej, det gör ont i hela KROPPEN. usch inte okej. men just nu är jag hos syrran o tittar på medans hon bakar lite. ja orkar inte riktigt baka sååå hon gör det sen så provsmakar jag (A) borde jag klara av hehe. men mysigt att träffa henne lite :)

ikväll blir det gó middag hos pappa och vi ska klä julgranen o dricka glögg. sen senare är det tänkt att jag o min andra syrra Linda ska ut. meeen vi får se hur det blir, skulle va kul men e ju fan sjuk så borde bli frisk.. menmen hehe :p taggar nog om.

kan förresten meddela att min beställning på lyko.se har kommit fram. jag kommer definitivt handla där igen ! bra priser och snabba leveranser - Me like

näe nu ska ja tjöta lite me syrran igen. pöööööööööööööös

//D

Nu bär det av :D

Mysig liten avslutning i skolan men ännu bättre efter. då stack ja mia o lotta till lotta xD o bakade muffinskladdkakor... muumma ! älskar dessa tjejer har alltid nått att prata om o skrattar typ konstant. mysigt att man hitta såna människor som är så lika än själv. men nu blir det en vecka ifrån varandra, tror dock vi kommer att klara oss hehe ;)

just nu har ja precis packat klart ska strax iväg till tunnelbanan o centralstation - har sagt det förut men säger det igen. ska bli jäkligt mysigt att komma hem. det jag ser extra fram emot är att åka pulka !! haha det måste jag verkligen göra. fan va skojj :D ingen vinter utan pulkåkning tycker jag ..

hmm kan uppdatera er att jag tror ja e sjuk. har fan varit det hela veckan typ. feber, hosta o snorig. snorig är jag väl egentligen jämt men de andra brukar jag inte va. hoppas bussresan går smidigt ändå.

puuss på er !




//D

Godmorgon :D

GoooodMorgon ! fan känner mej jätteglad, måste bero på att om ett par timmar har jag JUUUUULLOOOOOV!! haha as kul, taggar som fan.
just nu sitter jag hos joel o poppar med lite music - joel har typ stuckit för längesen till jobbe så sitter här själv o diggar lite. det e naajs. ser ut som det e grymt fint väder med, blå himmel o solen håller på att gå upp över gamlas tans mysiga gränder :) han fick min julklapp igår med och han blev så glad ( sa han iaf hehe), så det kändes grymt skönt. började undra om det va en skitklapp men som tur va var det inte det :P
ajja nu ska ja hämta lite julpapper sen blire tunnelbanan strax. puuus
//D

Packar !!

 

bjuder på denna, känner mej snääääl <3
har inte vant mej riktigt än me håret!!!

 

Håller på att packa för fullt, svårt o veta vad man ska ha med sig. likosm har börjat med att ta fram alla dagars olika kläder.. lägger dom på sängen o ser om det blir najs. men krångligt ändå för brukar bli att man tar med sig alldeles för mycket kläder... hmm inser nu hur töntig jag låter ! haha as kul.

snart ska ja iväg till joel o önska en god jul typ o så :) blir nog mys

 

imon är det sista daan! gaah taggar som fan hehe.. blir typ lite avslutning i aulan sen vet ja inte om klassen ska ses. hoppas inte......

 

 

//D

 


MVG o Grattis mammsi :)

ojojoj det är verkligen snökaos i stockholm. blåser som attan, inte kul att vara ute !

det som värmer dock är att jag fick reda på att jag fick MVG på religonsprovet!! wiiiiiee, härligt. äntligen har man turen på sin sida! dessutom fyller min mamma år idag ! så GRATTIS TILL HENNE... grattis pussar från kyliga sthlm mami :)

nu är äntligen alla inlämningsuppgifter inlämnade så nu är allt klart. allt är verkligen klart och det känns så skönt. nu blire slappa ikväll till imon och då drar jag hem. hoppas bussen inte blir försenad pga all snööööö


//D


Daniel Tipsar ;)

Jag har hittat världens bästa hårshop på nätet. den heter typ lyko.se de har så galet billiga hårprodukter jämför med affärernas. så köpte lite vaw o schampo o någon spray tror jag. mitt vaw kostar cirka 190 i butiken, här gick den på 125 kr !!! ingen frakt heller över 300 kr ... awesooome !! sen får vi väl se om det är en seriös sida eller inte hehe. jag kanske har blivit lurad?? höhö.. får se om några dagar om jag fått ett litet paket. My christmas gift to myself u know ;)

//D

Nyklippt ! :D

ojoj nu är ja nyklippt ! haha känns äckligt ovant ska ja säga er. men skönt, inge hår i munnen när det blåser eller då man framförallt ÄTER !! jag tror det blir bra då ja vant mej lite o fått ruffsa till det själv. meen tror det blir en mössa till skolan imon, ifall att likosm. om de ba skrattar blir det mössa på !! hehe.. nea o dom sa att om ja klipper kort kommer de inte prata me mej nå mer :( så ja vet inte.... men ja lär veta en som blir "glad" iaf... eller hur richard !!? xD


två skoldagar kvar tills looov ! mysmys. ska bli grymt skönt att få komma hem o mysa o ba inte göra nått. nu har jag en inlämning imon, men det är den sista. så nu blire jobba som fan för den sen ba chill !! naajs..

puss på er

en bild bjuds det med på ;)


 

va tycker ni? :)

 

//D


Måndag - full fart mot helgen :D

Dagen kan sammanfattas som väldigt onödig. började kl 12.30 ( vilket va så skönt, men höll på att försova mej hehe ) och skulle ha bara en lektion. Då jag kom till skolan snackade läraren i 10 min ungefär sen sa hon, nu kan ni gå. alla sprang iväg och ja ba satt kvar. skojjade hon eller??! har ja kommit hit för bara 10 min lektion. hon gick verkligen inte igenom nått viktigt heller. usch kändes crapigt att få gå.. men ja stack till Bosön, körde ett litet träningspass sen bar det väg hemåt. mycket mer har det inte hänt. tänkte sätta mig o plugga det sista inför lovet :D

P.S. den första snön har landet i sthlm - myyyyyyyyyyyys

//D

13 Dec - 3 advent !



Igår blev det en extra lång jobb kväll eftersom det var extra öppet för lucian.. så de hade julbord m.m. och självklart fick vi äta utav det på våra raster.. naaajs. grymt gott var det. Ganska mycket folk men det rullade på så jag överlevde :P

idag har det verkligen inte hänt mycket. var först ute i sätrahallen och tittade på en friidrottstävling. gjorde det dock inte frivilligt, hehe, utan jag mia o david va där för att kolla hur det går till att vara funktionär och se hur man anväder alla program. ( Ni som inte vet så ska vi iaf anordna en friidrottstävling som projekt arbete).

efter det så for jag hem och jag har julstädat mitt rum så nu tycker jag det ser fint ut, var sjukt mycket damm men nu är det upp suget :D

imon är det sovmorgon till 12.30 och det kommer bli galet skönt. sista veckan nu i skolan förresten !!! jullov here I come !! :D

//D

"I am not a whore"

Igår blev det en liten sväng ut på stan igen. Lilla Jessica är ju på besök så jag tog henne till krille så var vi där en stund. en Paow o Alma va där, mycket söta flickor :D sen såklart va lotta där med !

Vi drog iallafall ut (jag jessica o lotta) - det slutade med att vi hamnade på Magenta. och vad ska jag säga om det stället? jag tyckte det var lite skabbigt, eller väldigt skabbigt. tror inte det var lokalen utan typ människorna. usch men det var kul att va ute me Jessica :D första gången och det lär inte bli den sista. vi kom föresten på att vi har känt varandra i snart 6 år. seriöst det måste va en av de äldsta vännerna ja har :) kul vi fortfarande har myys tillsammans.

Idag då, vad kan nu tänkas hända. Jo plugg, det blir en massa plugg sen ett försök till att fräscha upp sig. jobb ikväll så ska väl se lite najs ut.. hehe... ;)











//D

Torsdaagsröööj !!

Gooodmorgon bloggen!

kvällen/natten igår va helt galen. shit hade så kul och det blev sååå mycket. Lotta o jag ligger halvt deckade i min säng.... inte okej ! but i like it ;)

vi var först hos krille o chillade lite, snacka massa sen bar det av till Village. där röjde vi som bara den! myysmyys. kom hem vääldigt sent men ajja har ju fått sova ut :D nu ska vi tagga om för idag har sööt jessica kommi!  wiiiiiiiiiiiiiiiie




over and out !

//D

Torsdaaag!!


Nu blire torsdagsröj med Krille o söt Lotta !!! taggar som fan. först blire lite för hos krille..  ... naaaajs! sen drar vi ut på nå najs ställe säkert!

nu måste ja springa

puuuuss

//D

Onsdag

Det första jag vill göra att att framföra mitt HAT mot SL som imorse gjorde att jag kom 1 timme försent till min lektion. inte okej! tåget fastande på perrongen och vi passagerare fick sitta inne i tåget helt utan info i 20 min typ.
jag kom så småningom till ön och det kändes så bra!

Förresten så fick jag tillbaka min omtalade väska idag! de hade lagat den, och jah, det var inte den snyggaste lagningen men det är ju som sagt på insidan så det syns inte. som kompensation för att det hade tagit så lång tid fick jag en christian dior halsduk :D naaaajs. haha. tyckte den va fin så den kommer ja att använda. det ja vill få fram är att ABCD-butiken är helt okej ändå :) men de är ett helvete om en sak går sönder !!

imon är det sista skoldagen på veckan, naaajs. det firas med utgång me lotta o krille :D wiiiiiiiiie

//D

Polkagrisbak

middagen är klar och det va grymt mysig och skitgod mat! mumsmums. det var iallafall kul o prata me dom lite, höra hur dom har det osv..

men polkagrisbakandet :D dagens höjdpunkt!

på vår kemilabb skulle vi då baka polkagrisar. fråga mej inte varför för vette fan va bakning och kemi ha med varandra att gör. meen klagade jag? NEJ!!



först skulle man koka socker o vatten :D



sen hällde vi geggan på en plåt. och jah, det var geggigt som fan! men man skulle arbeta in luft i den, för annars blir polkan guuul!




TITTA!!! fiina :D

Daniel är inte så dum som man kan tro ....


//D

Farmor o farfar middag :D

Nu ni, nu håller jag på att göra mej iordning för en mysig middag med farmor o farfar. helt otroligt men inte träffat dom sen i juli tror jag, sjukt längesen och jag ska erkänna... jag är lite nervös. :P .. menmen ska bli trevligt och träffa dom lite, men tyvärr kan jag inte äta allt för länge. min lilla rapport som jag älskar så mycket...not... måste bli klar. så kan inte riktigt slappna av innan den är avslutad!

imorse va det grymt mysigt på kemin, vi gjorde polkagrisar :D men hinner inte berätta hur det va så jag skriver när jag kommer hem ikväll.. blir bilder med, wohoo !!

//D

mycket o göra



Får bli en snabbis nu. sjukt mycket i skolan. eller på torsdag ska jag lämna in en rapport och den är verkligen inte klar. är smått stressad och kändes inte bättre att jag va hemma först kl 20.30... vi hade typ FIG avslutning på bosön.. så va lite segt när man visste man hade så mycket plugg o göra.

även insåg jag då jag befann mej på bosön att jag hade glömt hemmanyckeln. min cp hemmanyckeln va hemma! där gjorden den verkligen ingen nytta. men det ordnade sig tillslut. så e hemma nu iallafall.

hmm imon blire polkagrisar på kemin, naaaaajs! tror det ska va lite lättare att gå upp ur sängen då.. hehe..

//D

2a advent :)

Är bara tvungen att lägga upp denna (A)



Så, igår kväll var det jobb som stod på schemat. Gick helt okej, var lagom mycket folk men hade så ont i fötterna då jag slutade. Dåliga skor ! Hade som jag skrev tidigare gå ut, men faktum var att jag kände mig lite sliten. Jobbat i 6 tim i en 0 % syrehaltig lokal är man verkligen inte fräsch. Så åkte hemåt.

Sovmorgon idag till kl 12 ungefär, sjukt skönt att sova ut och bara ligga i sängen o chilla. Men tog mej upp och gjorde mej i ordning. Hade bestämt med Joel att vi skulle ses. Så vi sågs på cafe rival tror jag det hette, det blev en frukost/lunch (brunch). Sjukt gott var det i alla fall! just det jag behövde. Satt och snackade ett tag sen drog vi iväg och köpte en julgran! Var tänkt vi skulle klä den idag men vi insåg tillslut att ingen av oss orkade, meeen nu är en gran köpt! Mysigt, blir så god lukt av granbarren med, blev lite julkänsla. Vi stack även till en liten julmarknad i gamla stan och gick runt i små butiker och tittade på folk. Sen gick vi vidare och käkade.. Igen…. Detta blev väl en slags middag? Fast kl 4... Ehm aja blir nog inge mer käk för mej idag. Saksamma dagen kan sammanfattas som en sjukt mysig 2a advents dag.

Men nu tillbaks till allvaret! Måste plugga :/

//D

 


kurs en lördag morgon - inte okej !

gasch hade väldigt roligt igår. kvällen kan väl sammanfattas som lugn o chill. massa snack o sådär. kan va skönt o ta det liite lugnt ibland hehe..

jag var hemma runt 3 tiden och somnade på stuns! vaknade 8.40, för hade kurs idag kl 11 på bosön! så blev en sväng dit. fast svängen blev ganska lång. kursen var fan i 4 tim, inte okej en lördag likosm. menmen den var nyttig så det var väl värt det.

jah, nu sitter man här i sängen. trött o bara vill sova men ack nej. ikväll äre jobb som gäller så ska föröska tagga om till det. men krille o dom skulle ut ikväll och fan, hade varit schysst att gått med, kanske blir en sväng efter jobbe?:P ajja det visar sig hur det blir. måste iallafall plugga som satan imon för har inte skrivit mycket på min rapport! inte okej

Lite nyvaken sådär efter en powernap :D btw - love my finne !

 

 

//D


Freedaag :D

nu är det tänk att det ska bli utgång, iaf en hemmafest ! ska bli så kul och få släppa lös lite.. fast just nu känns det väldigt oklart hur o var o vem det ska bli liksom.. ehm....

skojj ska det bli iallafall!

 

 

ajja nu drar jah ! :D

 

 

//D



äntligen över :D

Religonsprovet är äntligen över. äntligen kan man släppa ångesten över det! skönt. nu är det två rapporter som ska in sen tror jag att jag är nästintill klar :D det gillar vi hehe.

saco-mässan var idag och för er som inte har någonaning om vad det är så är det en mässa för studier efter gymnasiet. en massa universitet o högskolor ställer ut sina utbildningar. det jag fastnade på var affärsjuridik, så det är något jag ska kolla in mer på ..

efter detta blev det ett snabbt möte med Krille och vi gick runt lite sen fikade vi. jag tog höstens/vinterns första lussebulle :d äntligen säger jag bara ovh den var galet god. smakade perfekt! så bra att jag ville ha en till, men så blev det inte..

vi skilldes åt och det blev en sväng ut till globen för det fanns pappa o co. så hälsade på dom i en timme ungefär, hann inte mer för de skulle iväg och så. men kul o ses lite. säga hej och så, men snart ses vi igen så det blir mys. nu längtar jag väldigt mycket efter loov :D

imon är det fredag och är taggad som fan !!

//D

Bajsverket

Idag blev det studiebesök på Lidingös Bajsverk. väldigt äckligt men väldigt mycket man lärde sig, även en mycket rolig guide! underbar gubbe! Men som sagt, det var äckligt. Luktade bajs o allt och det kändes inte okej, men det var bara i  två rum det luktade brottarbralla i. sen gick det faktiskt att vistas i "grottan"... försökte ta en bild men den blev så mörk men försökte "förbättra den liite...



denna del var den aeroba delen (aerob = syre). så det var massa bakterier som krävde syre så det bubblade och stänkte lite här o där..

sen, bajsluktande och äcklad kom man till skolan igen. där väntade söööt mia. oh min lilla solstråle i vardagen :D vi tog en massa kort i matsalen meen dom på mej var inte okej. så bjuder ba på mia :) men den e fiin. jag gjorde ett litet pimp försök med ;)



liten solstråle där :D me like..

träning på detta så är min dag sammanfattad. satt förresten bakom johan wissman i bussen ... cooolt* ;) haha.

nu ni, nu så blire det sista religons plugget för imon är det prov! sen SACO mässa, sen blire en sväng och träffa Krille :)

Förresten är en klipptid bokad på fredag !  nu jääävlar åker håret av! MohahahaHAHAhahaHAHAHHA !!!!!


//D

1/12 -09

ojoj en rapport är skriven men inte hunnit med någon religon :/ ehm.. ska väl sätta mej ner och läsa lite på det typ, men det är sjuukt komplicerat. har börjat insett att jag kommer fan inte att bli religös haha :p

just nu längtar jag som fan till lov. är så trött och är lite havlt sjuk så behöver en paus. en längre paus likoms. sova ut och bara må gott. inte känna någon press för skolan och så. skulle va mys och åka iväg utomlands med men det blir nog inte av alls. ingen att åka med ju :/ såå får ha en najs vinter hemma in sweden. inte så dumt det heller kanske.

nu är jag sjukt sugen på glögg o lussebullar :D vill HAAA!

Inte okej!

Det värsta som finns är tidia mornar, men har upptäckt något som är ännu värre... Att gå upp förtidigt så man får sitta o vänta en stund innan man åker. Det är inte okej. Något mer som inte är okej är att ennperson ringde mej kl 4 imorse och tjata om hennes ( egentligen en annans) nycklar. Gud jag bryr mej verklien inte att jag har dom, det är deras problem så jag tänker banne mejnijte anstränga mej för att ge tillbaka. Försökt gett tillbaka dom i 2,5 vecka men då dög det inte. Sen att hon ringer på natten blir man också irriterad över!!! Gaaah! /D

RSS 2.0